Zdarec borci a děvčata,
zajímá mě co povezete na závod s sebou…
Jen abych na něco nezapomněl.
Pište klidně dojmy a další zajímavosti. ;)
Díkec
Ondřej
Zdarec borci a děvčata,
zajímá mě co povezete na závod s sebou…
Jen abych na něco nezapomněl.
Pište klidně dojmy a další zajímavosti. ;)
Díkec
Ondřej
Kolo. Jen ještě nevím, jaké. Jestli bajka anebo silničku. Záleží na terénu. Pokud bude moc těžký, tak silničku. Ta se lepší nese… ;-)
Ale bude to snad teren ne??
Jak znám Romana a Beskydy, tak to bude samý asfalt a z kopce; maximálně občas rovina… ;-)
hlavně dostatek jídla na cestu, taky baterku..pláštěnku neberu, bude znamenité počasí totiž :)
Jídlo na cestu ssebou? Proč? Jsou tam chaty… Já si beru jen svačinku (kus buchty či rohlíku se salámem, protože vím, že do hodiny od výjezdu budu mít hlad), nějaký „sojový suk“, kdyby přišla krize, a dva bidony s vodou (což mi připománá, že musím koupit nový košík, v sobotu se mi podařilo jeden urvat na Javorovém). Jinak jídlo jako takové řeším na chatách, dám štempl a minimálně kofolu a/nebo polévku.
Z dalšího vybavení: náhr. duše, pumpička, montpáky, nýtovačka+imbusy, stahovací pásky, lepící páska, trocha oleje + hadřík, hroznový cukr, pilula proti křečím, brufen (plus další „moje“ pilule – ať nemusím řešit „je v tom kua mléko/sejra nebo ne?!?“), návleky na kolena a návleky na kyčle (njn, artróza hovnóza), podvlíkací lehké triko s dlouhým rukávem (místo návleků na ruce), vesta, membránová bunda, náhradní fusky, cyklošátek, čelovka (světlo), zadní blikna, náhradní baterky, mobil, peníze, doklady.
uplna expedice apalucha :D
To víš, už mi není dvacet, kondice nic moc, klouby v háji, mám už rád to své pohodlíčko, tak něco málo toho materiálu ssebou vézt musím… :)
Uz Ti chybi jen backurky :-D
Ty už ne, to by se mi už nevlezlo do cyklobaťůžku … ;-) Navíc, co s tím, další pár nohou nemám (byť by se asi šikl)
Vsadim se, ze bych pro ne misto nasel :-D
Není to mnoho? Krom nezbytných věcí na opravu defektu a imbusy. Stačí bidony a peníze na nákup pití a pamlsků ;) obléci dle počasí.. Dle mého více netřeba ;)
Hezky napsané! už to tisknu ať na něco nezapomenu :)
Tak aspoň pak budeš případně moct na mne svést to, když něco budeš postrádat, protože to ten idiot Hekynen kua neměl na seznamu… :-DD
Pokud jidlo, tak osvedcenou kombinaci.
Loni jsem nedojel celeho prave kvuli spatnemu jidlu :(
Já Ti dám závod!
Jinak beru to co většinou na celodenní vyjížďku do Beskyd:
Jidlo, gel na prdel, nervy, odhodlani to sakra letos dojet… Potrebujes toho hodne.
na ten max. 7 hodinový výlet si beru 3l camel,2 banány a nějakou tatranku :-)
a samozřejmě pumpičku,duši,multiklíč
.
Mám rezervované dva jednolůžkové pokoje v Hotelu stadion, kamoš mi toale ve finále „položil“, že bude raději chrápat na stadioně ve spacáku. Než tu jednu rezervaci na 1L zruším, tak kdyby měl někdo zájem, ať se ozve…
Máte nějaké tipy na trasu? Podle indícií to vidím nějak takto: mapy.cz
Tak nějak si to tipuji taky.
Jojo, tak nějak to bude si myslím :).
no pěkně to vypadá…ale nevím proč Roman posouval termín z důvodů závodů v motokrosu na Ondřejníku?
Update dle nových indicií. Bude to jen v opačném směru, než je naznačeno.
Tak to bude pohodička…čekal jsem něco horšího :-)
Ne-e :-D
Co neee?!? Stačí najít červenou Tatrovku a jsi doma v cíli… ;-))
Kdo si letos bere blatniky?
K čemu? Stejně budu zasr.ný až za ušima. Jako vždy… :-)
Vode se nevyhneme ok, ale myslim ze nechat se kropit bahnem zespodu uz je navic
Blatniky sere pes. Beztak to przni bajk :D vic premyslim jak obout… jestli rychleho Pythona nebo pro sichr NN. No pockam si jak bude zitra.
No já teda nevím, školy na to nemám, ale já si obuju boty, resp. tretry… :)
Asi je taky ozelim. Tretry mam pouze jedny, takze no problem.
Nemluvim o botách :D ale o plastich… ale asi risku Pythona dozadu. Snad nebude uplne bahno…
No u nas uz ted chcije solidne… Vymekla jsem a budu mit vepredu drapak :D
Ja precetl jenom pulku
ja beru „pro sichr rychlé“ NN :))
S bílou linkou?
hnědou … až se z toho během jízdy pos*ru :)
Kolik je to vlastně KM? Na webu jsem vzdálenost nenašel. Plánuju časem se něčeho zúčastnit ale u nás se tohle nepořádá.
bývá to cca 120–130km a 3–4km výškové
obul jsem Kenda Kinetics pro jistotu :)
Blatníky nahradí litr slivovice, nebude zima a nevšimnu si deště .. :D)
však bude sucho, mám to domluvené :)
http://www.cykloserver.cz/…lety/detail/?…
kdyz uz sem si dal tu praci
Že obtížnost „velmi lehká“… :-DD
vsak jo …naklikany sem to mel zachvili a ani sem se nezpotil
No mne teda orosilo; a to jsem ani nic nenaklikával… :-))
ty se toho moc bojíš a přitom k tomu není důvod :-)
Tak to je mi jasné, že k obavám důvod není. Vždyť je to POHODOVÁ VYJÍŽĎKA! :-))
Prostě šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček, šup šup, kopeček… No a někde v tom výčtu nezapomenout neumřít a včas si rozsvítit světlo… ;-))
Počasí mi připadá že bude bezva. Hrozně se bojím aby to nebylo jako v roce 2008. Podle fotek co mají v archivu to nechci :D
Prodám dvě registrace na Kopřivnický Drtič 2015 jedna je i s pánským trikem velikost L.Pro zájem se prosím ozvěte na můj FB nebo na e-mail : dvojtroj@seznam.cz
Vymekl jsi?
Pracovní vytížení :-(
Jeden z nasi party odpadl, takze pokud ma nekdo zajem o cislo, piste na pkocva(zavinac)seznam.cz.
Letos byl Drtic vyzivny! 10 kontrol doma a skvely pocit! Zdravim vsechny ucastniky.