sice už se druhá etapa skoro chýlí ke konci, ale ať neotravujeme v Last minute vyjížďkách ;-)
sice už se druhá etapa skoro chýlí ke konci, ale ať neotravujeme v Last minute vyjížďkách ;-)
Anketa: Jezdíte KPO Tréninkovou Tour?
Vzhledem k tomu, že jsem se o TT dozvěděl až tady z B-F a první etapu jsem propásl, tak chci zkusit tu druhou a pak se uvidí.
na konci se dělají dvě pořadí, Superpořadí, kam se počítají všechny etapy a Konečné pořadí, kde se 5 nejhorších bodových výsledků škrtá
No tak kdyz uz je to tam kde to ma byt a budeme aspon naznacovat, tak se te zeptam… Dal jsi tu Sliveneckou etapu minule pod 9 minut??? :o)
A jeste ty a lonsko… To jsi jeste radil nebo uz jsi jezdil s tou rozbitou prevodovkou???? :o)
loni jsem začínal až 4. etapou, takže jsem thle nejel.
a jezdil jsem to celý na singlu
Komentář k téle etapě cituji "Dneska cca v cca 16:00 s batohem a větrem v zádech. Prum výkon 432 W stačila na 46,7 km/h ;-)
Další perličky (a možná zajímavé informace) z r. 2007 tady url: http://kpo.cz/…omentare.pdf
cože 432w ??? při jaký váze ridera. to už je solidní průměrka.
váhu už tam nepíšou, ale baťůžkář se v několika etapách opakuje. Ale objednej ten vítr v zádech…
kolik?? až sundá batoh, jsem v kýblu :-)
ta první se mi jela celkem pěkně, škoda práce na silnici, mohl bejt lepší čas :-)
další uvidim dle zdraví, kua :(
Je čas druhé etapy ! Zatím to mám 1× proti větru, takže nezbývá než podruhé.
už asi konečně vyndám silnici z trenálu, stejně jsem na to už měsíc nešáh.
včera jsem tam brousil na zimáku, ale protože nevozim tacháč tak jsem to zapek, měřit to mobilem mě nepřišlo optimální.