Na sportlajfu sem byl hledat bika na příští sezonu. A po zhlédnutí fšech favoritů sem objevil tohohle krasafce. Máte s ním něgdo nějaké zkušenosti a můžete se mi s nimi svěřit. Já se totiž zamiloval a chtěl bych o ní vjedět víc…
Na sportlajfu sem byl hledat bika na příští sezonu. A po zhlédnutí fšech favoritů sem objevil tohohle krasafce. Máte s ním něgdo nějaké zkušenosti a můžete se mi s nimi svěřit. Já se totiž zamiloval a chtěl bych o ní vjedět víc…
jedneho jazdi mar_tin napis jemu,ale celkovo myslim,ze fajn volba,svizne endurko :)
jedneho jazdi mar_tin napis mu,ale podla mna fajn volba-take svizne endurko :)
sorry za doubl, nejak mi to blbne :(
myslel jsem že je to vpp ale neni, vypadá to jako nomád, je to podezřele lehký, měl to tady tingting ale už to nemá, …
No, Lapierri byli prave mnoho let na VPP, ale aby mohli na americky trh a nekrizil se jim tam patent, tak od nej upustili :-(
To nie je pravda.
Ich FPS systém, ktorý doteraz používajú v rade XControl a DH je určitá obdoba VPP, preto v USA nepredávali. Systém OST, ktorý používajú u Zesty, Spicy a Froggy, je 4-čap s Horstlinkom a preto stále nevstúpili do USA. So Spešlom prehral Scott kvôli predošlej verzii Geniusa, ktorý mal tiež Horstlink. A síce za Lapierrom stojí silná skupina, nič by mu to nebolo platné keď prehral gigant ako je Scott. Pozri si ich web pre USA, majú tam len HT a Tecnic čo je obyč. 1-čap.
Ak ti pomôže model v Linkage, pozri si ho. Nie je úplne presný, ale v rozhodovaní môže pomôcť. Ako tu písali chalani, spýtaj sa TinkTinka a Mar_tina.
Mám podobný dotaz ke stejné značce, konkrétně
http://www.lapierrebikes.com/…TROL-310-L-1
vybírám kolo a tohle mě zaujalo. Máte někdo zkušenosti se značkou či přímo s tímhle? Díky!
krásný, ale konkrétní zkušenost s tím nemam:-)
Tak aspoň že se líbí :) já bych se teda obešla bez těch růžových detailů, ale pánské mít nemůžu, jsou moc dlouhé…