Ehm…není skoro co k tomu napsat…
- nominace jsou uzavřeny dřív než sem je stihl otevřít
- všichni už to tam znáte mimo Martina – ten bude muset povinně dělat nejvíc jééééé
- že se jede 20týho září to už asi taky víte......
ale já se stejně rozepíšu šak mě znáte :)))
Takže 20.9.2008 očekávám na ústeckém hlavním nádraží přesně v 8:30 (ani o minutu pozdějc – musíme koupit megavýhodnej skupinovej ticket a hlavně naložit tu haldu kol i přes protesty nerudnejch zaměstnanců ČD) tyto členy výpravy:
- sebe
- Kačku (No.1)
- Tesáka
- Makki
- Pítrse
- Evíka
- TetuLeny
- Sobiho
- Martina
- TetuSelmu
- Kubajze
- Kate (No.2)
- Skřítka
- Kačenku (No.3)
- PéťuZubaře
Pro tyto lidi máme možná nocleh…popravdě máme 14 lůžek a ani o jedno navíc – dneska sem na lesnou volal abych rezervaci potvrdil a dozvedel sem se že sem zklamal haldu dalších lidí kteří čekali jestli to třeba nezrušíme.....
To patnácté misto se buď vyřeší samo že někdo odpadne a pokud ne tak myslím že prostě určíme nějakou hrobeso trojku z nějakejch hubeňourů která dostane za odměnu dvoulůžák a bude se muset vměstnat na jedno letiště
V tuto chvíli mě napadá jen trojice účastníků číslo 13+14+15 pokud by ale orgie chtěl provádět někdo jiný tak jim to klidně dovolím ;)
Jinak rozložení po pokojích s váma zatím řešit nebudu ale můžete dávat konstruktivní návrhy a já si je třeba přečtu :o)
Na kačku kdyžtak zasílejte návrhy týkající se trasování – furt vymejšlí nějakou novou trasu protože už tam jela asi stokrát tak třeba něco vymyslíte (já osobně chci hlavně dojet na Lesnou a kudy je mi vcelku jedno)
S tím souvisí základní pravidlo akce (vytvořeno zejména kvůli TetěSelmě): Vzhledem k obrovskému počtu účastníků se na nikoho nečeká a tak ten kdo není schopen se držet skupiny nebo červené turistické značky měl by mít vlastní mapu a základní schopnost se v ní orientovat!
A na závěr bych se chtěl omluvit všem na které se nedostalo – o Houmim a Kodymákoj nic nevim, Genarito prej tvrdil že už v terému nejezdí a navíc svářečku ani šití sebou nepovezem no a všici ostatní přespolní – chomutováci, ubina s lowriderem atd se už protě nevejdou…navyšovat počet účastníků jinym způsobem ubytování mi přijde taky jako pitomost už proto že nás je fakt strašně moc a i takhle budem mít velkej problém se do vlaku narvat…Pokud by teda někdo opravdu moc chtěl jet nezbývá mu než někoho z nominovaných uplatit…já sem samozřejmě nekorumpovatelnej…:)