Ahoj všichni z Liberce a okolí. Co takhle každý čtvrtek v 18:00 v Liďákách u konečné tramvaje. Trasu domluvíme na místě. Ale hlavně po lese:) Zhruba 30 km. Friblos
Ahoj všichni z Liberce a okolí. Co takhle každý čtvrtek v 18:00 v Liďákách u konečné tramvaje. Trasu domluvíme na místě. Ale hlavně po lese:) Zhruba 30 km. Friblos
Jestli nebude chrtí tempo, přidal bych se rád :)
tenhle tyden nemuzu, snad pristi..
tempa bych se vůbec nebál, pojede se na pohodu. Jestli máš ještě někoho tak ho vem taky ať je nás víc.
jo, jsem pro :-) ale asi se taky ukážu až příští týden, nějak jsem ochořel teď .
kdyby bylo něco o víkendu , přidal bych se …
Jestli stihnu přijet z prahy a zprovoznit kolo, tak bych se možná ukázal..:)
Zdar takze zitra prvni sraz ? snad se tam ukazu a mozna nas bude vic :)
už se na Vás těším:-D
twe je tam hnusne a mokro jak p… bude te tam nekdo vubec?
no já už to asi nestihnu..
pořad chcalo a je tam mokroo vsude na to prdiim jinak uz to taky sotva jen tak tak stiham..co na to autor ? uz tam stepuje s noutasem? :D
Pžiznávám se že mě počasí odradilo :)
tak to taky už nestihnu :-(
neke … sis nechtel zacakat belouse :)
:-) máš pravdu!!!
Příští čtvrtek jedu taky :)
AUTOR SE TED VRATIL A JE PEKNE ZADELANEJ- DOCELA JSEM CUMEL ZE TAM NIKDO NENI:)
Hojs, příští týden bych se třeba taky přidal… ale sem fakt brzda…
To nás bude víc, neboj :D
No ja bych se taky přidal, jenom nechci byt poslední brzda :D
no fakt uz sem se chystal ale poskasko fakt tragedie…tak priste to snad vyjdeeee
to KOPECAK včera jsem tě viděl na Maliníku u hospody:) jestli jsi to byl ty, ale takovejhle zmijaku po Jizerkách moc nejezdí:)
jo, v pondělí sem tam čekal na pumpu na tlumič… chytře sem upustil ve výjezdu a zbyl mi tam poloviční tlak :-)))
Já už teď jezdim podle hesla: „do kopce s rozvahou, dolů na kaši“ :-)
tak v tom mám pěknej bordel ale ted jezdim dene a uz nevim kde jsem koho videl:)
tak v tom mám pěknej bordel ale ted jezdim dene a uz nevim kde jsem koho videl:)
tak počasí nějak nepřeje, snad ten příští čtvrtek se počasí rozhodne umoudřit . Každopádně se stavim ;-)
no tak příští čtvrtek bych se taky asi zastavil jestli budu stíhat. Vypadá to na pěknou grupu lidí jestli všichni dorazí :o)
Ja dorazim sichr, pokud to nebudou chrtí závody :D
takže čtvrtek v 18:00 platí ? :-)
no jasně že platí-doufám že tam nebudu zase sám:)
ok, jestli počásko nebude protestovat, tak se určitě stavim .
Když bude aspoň jako dneska, tak taky dorazim. Možná, když vyjedu nahoru o hodinu dřív, potkáme se na Český :-)))))
počasí je super- sluníčko a 30 stupnů- dneska se budeme na Černé Nise koupat, vemte si plavky!
Co já vím, tak na protějším břehu je to bez plavek :-)
dobrá jestli chcete na ostro- je to Vaše věc
je v plánu nějaká trasa?
uvidíme na místě:) podle toho kdo pojede a jak se bude chtít
Moc hezky vám to dneska do toho kopce šlapalo :) Původně jsem se chtěl přidat, ale po pár hodinkách v jizerkách a zmoknutí jsem byl fakt dost promrzlej… snad příště ;)
Dneska sem byl poprvé a sem nadšenej. Hlavně zpáteční sjezdík. Fribloši sorry, sem netušil že ta zelená odbočuje tak brzo, tak sem jel furt dál… sice sem se vrátil jestli si někde nezůstal, ale asi si odjel OK… tak příští týden zase čau.
Nooo moc hezký dneska . Tak ať vás je za týden víc ;-)
Jo dneska to bylo dobrý, my si taky dali parádní sjezdík a ani jsem se neztratili :-)
já jsem se neztratil:) jenom koukám jak si to Kopečák mastí pěkně po modrý dál- místo aby zahnul na zelenou:-D zařvu a nic, jede hrozně rychle dál.Tak jsem to vzdal a jel po zelený.
já sem Tě fakt neslyšel, sorry.
Nevím, kvůli komu začalo v cca 18:00 pršet, ale odhaduju to na tu Vaši partu :-)
Naštěstí nebylo počasí zarputilé a brzo bylo po dešti. Já byl u přehrady cca před 20:00, ale nikdo se tam nekoupal …
Ale někdo ne celoperu GT mne do kopce předjížděl …
na GT-čku nikdo s náma nebyl . No příští čtvrtek snad počásko bude lepší, tak se sejdem ve vyššim počtu :-)
Tak zítra ? :-)
jsem marod tak zítra nepojedu:(((((((((((((((((((( ale příští týden jedu:)
Tak se dej brzo dokupy! Hlavní leader nesmí chybět.
to All: dneska počasí dost hrůza co? pojede někdo i když to bude takovýhle HC jako do teď?
tedka se to docela umoudrilo tak snad to vydrzi aspon takle jak je ted
Mno, kolik km a jaké temp :D?
Já pojedu, počásko snad taky klapne.....
2 Kuba: minule to hodilo kolem 30km pohodovým tempem a i tak sem to jistil zezadu :-)))
Zítra bohužel jsem v práci… ale nepotkal jsem tě dneska náhodou okolo půl šestý na kanále? Viděl jsem zelený kolo, ale nevim, jestli to byl koník, páč jsem se zrovna něčemu vyhejbal :P
Dneska sem byl dýl v práci, takže sem nikde nebyl. Začínám se na zejtra dost těšit.
musíme se sejít dva už budem mít skoro stádo koníků :)
No, to by byla už docela pěkná sbírka :-)))))
pokud nebudou kroupy a blesky tak na stopro dorazim :)
tyjo zejtra nemůžu bohužel ale příští tejden už musim.
pořádně si to užijte! docela Vám závidím
No tak zasejc nic… lítaj hromy blesky :( :(
jop, dneska bych to taky odpískal . Co zítra, kdo je jak na tom ? :-)
Kudy kam vlastne jezdite ? Nejaky priklad jak ste kam jeli ?
já bych jel… vypadá to, že dopršelo… max budem od bláta a to nevadí ne? Pojeďtě kucíííí
navíc koukám ven a dneska snad už chcát nebude… výhled mám teda na ještěd…
Taky bych rad jel… Ted sem si privez voba stroje ze servisu, ale v osum bohuzel jedu do Praglu na prijimacky na VS:( Tak snad to vyjde pristi tejden:)
ok, přijedu se ukázat . Kdo dál ? :-)
No, nevim, ale tady u nas se to točí v jednom kuse… déšť by nevadila, ale bouřky já se bojím :D.. Zítra jsem free a docela rad bych někam vyrazil.. Treba kolem těch 15 hod.
si tam ještě? tady už zase brutal leje…
hm, dneska to asi odpískáme :-(
zdarec, dobrej nápad, příští nebo přespříští týden bych se taky přidal jestli to bude aktuální
Já sem tam nakonec byl… sám a svítilo sluníčko :-)))) to je fuk… příští týden se těšim
DĚLÁŠ MI RADOST SYNU:-)
ja uz jsem to ani nestihl…pristi tejden snad to vyjde braši…jo mimochodem jede nekdo ted ve vesci tu 24hodinovku?
Jo, pokusim se to přežít sólo :P
ja taky jedu solo … to budem prezivat spolu …akorat nemam stan tak snad doufam nebude prset :D
Kolegové naštěstí jedou i dvojku a čtyřku a navíc bychom tam měli mít stánek i s dílnou… takže o tohle bych to měl mít lehčí… a počasí vypadá, že by mohlo vyjít :P Kdyžtak se ke mně klidně přihlaš, sedlám modrýho Gianta Anthem X2 :)
hoj brasi tak sem to ani nestihl tak snad pristi tejden uz se sejdem vporadnem poctu :)
jedeme s kamosem 2ku:)
a co denska nejel by někdo? bude to asi blátíčko ale :o)
Zdar… nejede zitra, tak kolem 10hod nekdo z Liberce nekam na bika? ze bych se pridal…
Zitra ne, ale v nedeli asi jo ;-)
Tak dneska jsem se plahočil sám, takže co zítra :)?
Vylizavam se z nemoci a jeste musim zitra pres obed neco zaridit, ale odpoledne by to snad mohlo klapnout..
předpověď na zítra je víc než pozitivní, tak snad už se konečně sejdem :-))
napište čas a budu tam ale sem lemra tak s tim počítejte :o)
nechal bych tu 18-tou hodinu . V Liďákách
ok budu se snažit tam dorazit jedu z doubí nejdete taky někdo odtud?
Ja bych jel taky jestli by to nevadilo..... PS: plati zejtra v 18:00 v Liďákách?
ja tam určo dorazim akorat nevim jeslti mi nechcipne koleno po 24hodinovce neak protestuje ale v sest tam budu určo teda :)
Já zase nic… nejedete někdo Extrem Cup? Tři tejdny jsem odpočíval, tak tam budu dělat vocase…
Já bych měl být zítra v 18:00 ready.
tak já zatim nevím:((((((((((
ale no tak :-) Za slunička nejezdíš ? :-D
jedu těžký business:-D a jsem úplně časově v háji- jinak zatím nemám ani na čem:-(
cuz, počítám s tim, po sedmý už něco mám, ale aspoň na chvíli bych dneska vyjel..
tak to vypadá že bysme mohli bejt aspon 4 :)
mě to v sedm odpadlo, takže nakonec nejsem časově limitovanej
snad nás bude i víc. Tak v 6 v liďákách ;-)
věřim že jo mate už někdo napad kam pojedem
Domluvíme na místě, ale asi ty Jizerky no :-)
:D nečekany :D
Tak Cannondale nam zničil dalšiho spin-fiťáka, já píchnul duši, ale jinak super vyjížďka.
Do příštího tejdne to dám dokupi a pak přijde odplata, Michalův Cannon taky něco zažije, musim ten SpinFit nějak pomstít :-D
tj v pořadí třetí :D ten team uz na mě vypíše odměnu za dopadení :D jinak priste bysme mohli nekam dal klido tma je opravdu az dlouho takze casu dost :)
sem pro, klidně mužem vyrazit o něco málo dřív, domluvíme příští týden, snad zas bude přát počasí..
Mam návrh . Co se sejít třeba o hoďku dřív a jet si projet trasu Babího Léta do Chrastavy ? :-) Ať máme trošku změnu …
nejsem proti a jestli nebudou ani ostatní tak co sraz 17:00 – 17:15 u Slovanu na cyklostezce a pak po ní směr Machnín – Chrastava?
Dneska se omlouvám. Jednak je mi blbě a hlavně stejně zase leje… to je počasí kurňa…
mimochodem, nechce někdo koupit IH?
Já se též omlouvám. Vůbec to dneska nestíhám, duši donesu snad přiště.
no stejně je venku pěknej hnus, tak snad to klapne příští tejden, chtěl bych vyrazit v pondělí po obědě na něco delšího, kdyby měl někdo čas a chuť…
Zdar páni, tak jak zítra? Já bych měl být ready.
když nebude lejt tak du do toho
Kupodivu mam volno, takže se možná ukážu… chci teda přes den dát něco delšího, no… no uvidíme :)
taky bych mohl takže jištění zezadu by bylo :o)
Zítra mam nástup v nemocnici, jdu na operaci s kolenem, takže bohužel :-( snad možná příští týden, pokud doktoři dovolí :-)
Tak se dej brzo dokupy! Já dorazim asi i kdyby pršelo. Musim konečně testnout new bike.
mám poladěno, tak sem nadr*enej.
a v kolik to vidíš v těch 18:00? já bych jel klidně i dřív, škoda myslel sem že budou dva ih :o)
IH mám ještě doma, ale je naleštěnej jak psí kulky, tak ho prasit nebudu… nehledě na to, že od projetí na spešlu mě nic neodradí :-)))
já bych asi taky stíhal 17:00… ale včera a předevčírem přestalo lejt právě až kolem šestý.
Ale co, dneska pojedu fakt i v dešti… v lese to bude OK… takže 17:00???
ok já bych to vzal kldině na tu pátou a kde zase v lidovejch sadech?
Asi jo.. ještě počkáme na ostatní, jestli se jim pátá hodí… já sem jel zatim jen jendou, tak to tu nebudu šéfovat :-) . Co Frobloš? Neprotáhne nový RB??? halóóóóó
Fríbloš samozřejmě :-)
já byl taky zatím jenom jednou :o) tak uvidíme kdo se ještě ozve, mně je to v celku jedno já můžu i v těch 6 ale 5 by bylo lepší
v pět OK. budu tam. kdyby lilo fakt hodně tak 739 204 965 a dej kdyžtak kolem úůl vědět že to padá.
ok já chci jet mokro mi nevadí ale v dešti se mi moc nechce tak snad se to ted vyprší a pak už to pude
kdyby fakt lilo tak na to prdíme, ale nějaký mrholení v lese ani neucejtíme…
prostě napiš kdybys nejel… podle mě se to vyprší a bude to OK… snad
taky myslim kdyžtak telefon na mě je 721607260 jo a musim tě upozornit že sem 3 tejdny neseděl na kole v podstatě :)
hele tak se ještě omlouvám, posunul bych to na 17:30. Ještě mi do toho vlezla jedna pracovní schůzka…
ok budu tam
17:30 je horší, ale zkusim to, kdyžtak chvilku počkejte, kdybych nejel tak vám napíšu sms
Mužu se zeptat v čem jedete? Přemýšlim, že bych se přidal a tady u nás je kosa že se bojim, že v dresu, návlekách na nohy a funkční mikině mi bude zima, ale netušim jak je tam…
hele vzal bych normálně moiru a návleky na ruce a do dresu schovám návleky na kolena, ale je tak kolem 17 – 18° takže by to mělo bejt ok, spíš přemejšlim jestli to hrotit když mrknu na http://www.wetteronline.de/radar.htm tak to nevypadá moc pěkně
Ok, tak hlásim další dva co přijedou možná chvilku po 17:30, kdyžtak číslo 777676303
tak sorry, dneska sem se nevykopal, škoda, nakonec to počasí docela ušlo
Nejeli ste nahodou pres Horni Maxov ? Zrovna sem tam prijel od Bramberka a mijel bandicku bikeru :)
ahoj tak jak to vidíte dneska? já bych mohl
dneska konečně jedu:-D
ahoj sry nakonec sem nemohl
Tak jak zítra? Já bych jel určitě. Klidně už v 17:00… přidá se někdo?
my zejtra jedem celej den na bike tak cca 80km takze budu vecer KO :D ale priste zase pojedu
cuzz, jel bych taky ale stíhám nejdřív 17:30… záleží jak se dostanu z práce
rozmezí je uplně v pohodě 17–18… já se přizpůsobim samozřejmě…
cuz, tak v těch 17:30 budu v liďácích
OK, já taky… budem 3 zatim…
Taky budu v 17:30 v lidákách…
Jede zítra někdo? Já bych vyrazil třeba už v 17:30.
já 17:30 taky…
Nejeli byste někdo už dneska? Kdyby někdo měl zájem, tak čas a místo stejně jako zítra – 17:30 a konečná tramvaje v lidákách.
ja bych mohl taky zitra v pul sesty teda :)
někdo další?
já bych jel rád ale uvidim jak dlouho zamrznu v práci
Taky mi vyhovuje 17:30…
bohužel stále nemůžu kvůli tomu kolenu :-(
každopádně mi to nedá se nezeptat, nechyt vás dneska ten brutální slejvák při vyjížďce ? :-)
ja byl zrovna na tenise a jen jsem rychle prebehl pod strechu, to byl masakr :-)))
no ja to otocil rychle to byl armagedon hroznej..doufam ze to vsicky stihly otocit domu…ale zejtra jedu dobrou bikovku na celej den kdyby nekdo chtel se mnou
nestihli :-))) z český na maliník to začalo na plný koule… pršelo vodorovně a sem tam letěla i větev… pak dvě plzně na maliníku a po zkončení deště sme dali webrovku, hašlerku a sjezd na horní proseč… libový kluci, libový… až na stromy přes cestu špička…
jj, bylo to fakt vostry…proste bikovani jako driv :-)
sjezdiky v bahynku libovy.....nejpozdeji v PO da Kopecak urcite fotku z naseho dojezdu :-)
skoda, ze nas nejelo vic
:-)
:-)
Jede dneska někdo? Sraz v 17:30 nebo v 18h ?
Já na 90% jedu a spíš by mi vyhovovalo 17:30.
Sraz bude zas na konečný v lidácích nebo už někde jinde?
Sorry, změna plánu. Rodinné povinnosti :-(
Na kolo asi půjdu, ale vůbec netuším v kolik. Tak se pěkně projeď.
Napiš mi pls aspon na mail perinap@seznam.cz, chtěl jsem jet kvuli tomu, abych se zeptal na pár věcí ohledně toho Epica jak jsi říkal, jinak se mi moc nechtělo, takže možná taky nepojedu, jestli nejedeš ani ty…
tak co zítra, já bych jel, 17:30?
Já asi taky, ale v práci nevim jak se mi to zase vymrcasí… napíšu v průběhu dne…
Já dneska nestíhám…
tak co tentokrát? 17:30?
zítra bych jel:-) klidně i v 17:30
Taky bych jel, taky 17:30…
výborně, tak to sme dva:-)
blbě vidim, oprava: tři
Take bych se rad zucastnil, ale nevim jestli mi to vyjde. Takze bud v 17:30 dorazim a nebo ne :-(
Zdarec, tak jak to vidíte zítra? Pojedem opět v 17:30? Co nějakou změnu, třeba Ještědský hřeben nebo přes Jizerky na Fojtku nebo tak nějak?
cuz, počítám s tím, v 17:30, změnu klidně, ale spíš z liďáků tu fojtku, jizerky atd…?
OK, bude tam.
:------) BUDU tam
Tak co zitra, prida se nekdo v 17:30 z Lidaku?
já asi jo… 90% v 17:30
počítám s tim
ahoj, přidá se někdo zítra? jel bych už v pět z liďáků, už se brzo stmívá..
Dnes mi to nevyjde.
Jak si dopadl na BBL?
dnes nestíhám… :-(
cuzz, na BBL dobrý, třiatřicátej na pětapadesátce, spokojenost v rámci možností, no tak to sem zvědavej, jestli do zimy ještě něco dáme, já sem zejtra a příští tejden ve čtvrtek mimo LBC, takže říjen..
Tak to je pekny vysledek :-)
Se spolecnou vyjizdkou taky nevim :-(
Mozna neco o vikendu, ale ty mam taky dost naslapany.
Zdravím všechny. Nechystáte se někdo na 4 pasy? Jedou se ve ST 28.10.
Ještě nejsem úplně rozhodnutý :(
Ve sněhu už jsem to jel, takže asi pojedu na výlet jinam.
Zdravím všechny LB bikeri :-)
Tak zima mám už skoro končí o víkendu se posouvá čas. Už je potřeba, aby to v lese roztálo, vyschlo a mužem zase ve vyrazit. Co vy na to?
jojo
Jsem pro :-)
jou jou…
Pridam se take. Ve ctvrtek po Velikonocich tam jsem.
jsem taky pro, zima byla dlouhá!
jj jenže než sníh roztaje alespon k novy louce si ještě počkáme předpokladam…teda alespon pro jízdu v lese…
Zdar, jsem tady na severu novej, ttak bych se přidal taky, ale jak jste na tom s kondickou (kilaku, profil a tak). Mam obavy ze u me to zas az tak valny neni :D
Moc to sem nepatří, ale chci se zeptat .. nemá někdo z Liberce nějaký přepravní kufr/vak/obal na kolo na zapůjčení krátké ?
Ahoj. Pokud ještě jezdíte taky bych se docela rád připojil. Teda pokud vám nevaděj v podstatě nováčci :-)
Určitě nevadí když se někdo přidá. Nějak se dohodnem kdy by jsme začali jezdit…
Jinak letos budu asi za brzdu ještě víc než loni, nestíhám jezdit…
heh, jediny v cem mam blok se přidat je, abych nebyl za brzdu :D
Zdravím, konají se stále podobné akce? i teďkom na podzim? Mám teď na kolejích bika a potřeboval bych trošku potahat po okolí…:)
Ahoj, já zrovna dnes jedu. Ale dělám do šesti, takže bych mohl být tak v 18:40 na autobusové zastávce Stodolní pod kolejemi. Kdyžtak napiš na 777 571 051. A světlo máš? :-)
Noo světlo nemám…:D
Kolem sedmý už začíná být tma a bez světla do neznámýho se mi fakt moc nechce, ale jinak by mi místo i čas srazu vyhovovalo… jel by si i příští týden? Já na víkend pojedu domů, tak bych si potom dovezl světla a mohli by sme vyrazit…:)
Taky jsem na Harcově a jezdím tu pravidelně, akorát jsem momentálně nachcípanej a mám celkem dost učení, zkus napsat příští týden.
Tak jsem taky dnes vyměkl. Nandávám blatníky. :-)
ty hele nechodím s tebou náhodou na nějaký cvičení??? :)
no hele jak tak koukám tak asi jo :-D dobrá náhoda.
tak podle jména a GTčka asi tuším…:D:D
Tak včera sem vychytal dobu bez deště a vyrazil to tady trošku omrknout…dojel sem na Bedřichovskou přehradu a zpátky sem jel do Lidovek po modrý TZ – úžasná cesta, nejdřív výjezd a pak parádní sjezdík, kořeny kameny…moooc hezký
tu modrou jsme jeli se Šárkou minulou sobotu nahoru, místy docela mazec jak bylo mokro a hnusně :)
a pritom stacilo den pockat a bylo docela hezky :)
my v neděli jeli na Ještěd: lesní cestou z Karlinek na výpřež, asfalt až nahoru, kousek dolů a z Ještědky po modrý /pěkný/ na žlutou, přes pláně na Javorník, Záskalí, Heřmanice, Rádlo, Císařský kámen /ostřejší sjezd po zelený/ a pak po trase 24H a Okolo zpět.
bylo krásně a pivko U Šámalů mě nadchlo
Přesně tuhle trasu jsem jel nedávno taky, ta je super!
uz se tesim kam dojedu az to budu chtit dat :o)
za sucha celý, za mokra…no :) to bych tam snad radši nejel. Ono je tam více možných stop, takže je možný že my si to udělali napoprvé zbytečně těžký, ale úplně zadarmo to není.
Třeba sem napíšou místní jak to vidí někdo kdo to má najetý.
Nejsou to Jeřmanice? ;)
jsou :)
Moc pěkná trasa!
Až to pojedeš příště, tak stojí za to zkusit před Javorníkem u kapličky sjezdík po zelený až do Hodkovic (Trasa Okololiberce – http://connect.garmin.com/…ity/35169246 ). Pak se sice kus musí po vyasfaltovaný cyklostezce, ale aspoň se tam dá v klidu najíst ;)
tu zelenou mame ze zavodu najetou dostatecne :-) ale je fakt hezka. Vetsi mazec je zelena z hrebene mezi Javornikem a Rasovkou do Bohdankova
njn já vím, ale ve čtvrtek jsem holt musel do školy a navíc sem musel ve středu do 6 hod. vrátit testovací Tundru…
jel jsi pres lom?
člověče, lom sem žádnej neviděl, já jel od Bedř. přehrady pořád po modrý až do Lidovek…až v mapě sem si všimnul nějakého lomu…
tak cesta přes lom k bývalému lesnímu koupališti je taky super ;-)
Zdar, co takhle zítra po 16. hodině…? Přidá se někdo? :)
Já můžu zase až po té šesté – chci jinou práci… :-)
jj, já sem se domlouval ve škole s Dukem, tak uvidím co on na to…každopádně já už mám sebou světla, takže noční vyjížďka není problém
čus, světla mám taky, po 16:00 není problém, můžu i dřív. Napiš kdy a kde ;-).
já mám do 4 přednášku, tak co třeba v 16:45 u velkých schodů vedle menzy na Harcově? co směr vyjížďky?
OK, 16:45 výjezd, trasu vymyslím ;-)
No to jste mě tedy moc nepotěšili. Pojeďte večer. :)