Jenom taková malichernost. Z čistě designového hlediska: Líbí se Vám víc nová páka Louise nebo ta starší? U nových je nádržka více ponořena do těla páky u starších je prostorově výraznější (není tak zaoblená, „ostřeji řezané rysy“).
Jenom taková malichernost. Z čistě designového hlediska: Líbí se Vám víc nová páka Louise nebo ta starší? U nových je nádržka více ponořena do těla páky u starších je prostorově výraznější (není tak zaoblená, „ostřeji řezané rysy“).
Anketa: Jaké páky Louise víc "lahodí oku" bajkra?
Ještě starší Louisy FR…
:-)
Tak jestli ta první s tím karbonem je 07 tak se mi líbí,ikdyž jezdím Včka
Taky mám Včka, zatím.
…
mne sa tiez paci viac stara packa. jej problem vsak bolo ze je celkom „vakelata“. nova je uz z tohoto hladiska lepsie spracovana. u mna rozhoduje hlavne vacsia brzdna plocha dosticiek novych louis. inak celkovo nove louisy vyzeraju dost lacno. napriklad velmi skaredo opracovane prasa. komplet cierne by asi vyzerali lepsie – mozno sa dockame buduci rok…
Mám Louise FR „starší“ vzhled je na nic, ale ergonomie, síla i dávkování je naprosto v pohodě. Brzdí o stošest a … a vo tom…to je
Umíte někdo srovnat Louise a Martu resp Martu SL? Divné mi je, že samotná Magura doporučuje Martu na XC, ale např. Spešl jí dává na svá Endura. Budu osazovat právě nové Enduro a přemýšlím, jestli Louise (mám FR 2006 a je OK a je levnější) nebo Martu SL (je sice dražší ale nádherně červená a s novým Ventidiscem a červenými DT240 a ráfky 5.1 by byla super:-))
Obrázeček…
No nádhera. Mně se líbí velmi moc uchycení páky…no nej brzdičky.
na obojim sem jel (marty sl a luizy 2005)a pripada mi ze brzdej temer stejne,luizy teda malinko min ale pricital bych to spis deskam ale marty se silene prehrivaj.po dlesim sjezdu jiz prakticky nebrzdej.nicmene mam v hlave podobny dilema a zatim vedou marty sl s velkejma kotoucema..
no… velký kotouče – ty jsou právě u Marty jenom 180, Louise bych přední mohl dát az 203, což bych radši… a nové destičky u Louise jsou také lepší svojí větší plochou – takže já jsem zatím blíž k Louise… ale ten design Marty je neodolatelný.
az to budu resit ja tak asi vyhraje marta ale je to boj…
Sl mají karbonovou páku?
jj sl maji karbonovou paku a navic se nabizeji ve verzi gold nebo red:)
Nového spešla Enduro?…No ještě řekni, že na karbonovém rámu…azačnu snad slintat.....
Je to moc krásný bajk…a navíc na tuto kategorii vysokozdvihých fullů si drží hodně nízkou hmotnost.
Enduro Pro. Karbon neee. Akorát není červený :-( ale černý. Snad bude koncem dubna, dolaďuji komponenty :-) Již se na něj těším jako mimino, akorát manželka se se mnou asi rozvede :-( Apropo – jak přesvědčujete drahé polovičky (nesdílející s vámi mtb šílenství), že nové kolo je opravdu důležitější než např. investice do zvelebení baráku…???
červený je krásný…
… ale černý bude taky OK…
me se nelibej ani jedny, ale oboje se mi libej jak brzdej.
A nejvíc se Ti líbí jaké kotoučovky? Třeba něco na způsob Hope nebo Formuly Oro 24K?