Zdar má někdo z vás GF X Caliber 2010? Zajímali by mě vaše postřehy a pohled na tohle kolo. Dík
Zdar má někdo z vás GF X Caliber 2010? Zajímali by mě vaše postřehy a pohled na tohle kolo. Dík
Beztak nemá a proč by taky měl mít? vždyť je to 29tka a my všichni tady přece víme, že 29 NEBRAT!
Přesně tak.
Ha ha ha, fakt vtipné … myslím, že se pomalu dostáváš na úroveň přispěvovatelů jako je „Hádě“ apod… Opakovaný vtip není vtipem panáčku, dej se dohromady a přispívej prosím k věci.
To nemá být ale vtip, já jsem na to taky přišel, až když jsem si 29ku pořídil, je to fakt uplně na hovno.
Tak popořadě…za vtipné toto nepovažuji – subjektivně vyjadřuji svůj názor; Hádě a podobní magoři mi jsou naprosto ukradení a snižovat se k jejich výstřelkům nemám sebemenší potřebu; že se jedná o „vtip“ opakovaný je statisticky možné, nicméně pro jedince, který čte můj příspěvek poprvé, se nejedná o frekvenci opakování; jsem naprosto v pohodě a k věci jsem přispěl svým názorem, od toho je toto fórum (ale pozor, nezasírám ho jako jiní). Díky. :o)
Jasně, Todd se ptá na zkušenosti s 29er GF … a ty mu (jako ostatně do každého vlákna o 29er) napíšeš svou oblíbenou a „vtipnou“ hlášku o tom že je to nahvno … jsi podle mě jako „Hádě“ a víc to tu „zasírat“ nebudu.
jo, Hyňasu, zamysli se nad sebou :-)))
vysvětli mi nekdo co je to 29? jsem tu novy, dekuji
Zapamatuj si jedno…29=NEBRAT! Víc nepotřebuješ.
29 je místní nadávka pro blbý kolo.
tak v čem je jako problém u 29? , když by tyto kola měly být podle měření na univerzitě lepší točivost díky předsazené korunce na vidlici G2 , lepší prostupnost terénem a další věci ověřené Garym osobně?. nebo to je jenom reklamní chyták? a nebo má pár jedinců tady lepší zkušenosti než týmy odborníků , kteří tyto kola navrhují? nevím nevím , kde je pravda?
v ničem. mají. neni. nemá. tam někde.
Nemají, největší prostupnost terénem má přece pouze Dominator
pravda jest! :)