Magicshine Evo 1700 - zkušenosti, rady

33 nepřečtených
  • kondor

Snad se tu uchytí samostatné vlákno o tomto oblíbeném světle. A rovnou se místních uživatelů zeptám, jestli se dá nějak nainstalovat ta jejich aplikace na android 14. Google Play mi to píše, že aplikace je na starší systém a na 14 mi to prostě nenabídne instalaci.

0 1
    • jIrI___  

Mám android 14 a aplikace mi šla normálně nainstalovat i používat.

1 0
      • kondor  

Tak to tedy netuším, kde může být chyba.

0 0
        • Tomcat  

Problém je že většina informačních \ varovných a chybových hlášení je generických. A tak nemusí říkat jaká je tam skutečná závada.

Osobně si tipuju, že tam spíš bude nepodporovaný procesor (SoC) . Tedy nepodporuje to zatím Samsungácký Exynos vsadím se že na SnapDragonu by to jelo . Je to možná jen umělé omezení , nebo to fakt makat nebude.

• můžete počkat na aktualizaci toho SW
          • můžete apkpure a podobných stránek stáhnou instalační balíček a zkusit to instalovat bokem. Jenže je tam šance, že si stím do smatphonu nainstalujete i nějaký ten malware/vir/adware.
          0 0
          • kondor  

Mám Samsung S23 se Snapdragonem, ale to bude asi jedno, přemýšlím nad tím, že zkusím apku na nějaký tel v rodině. Maximálně budu muset světlo vrátit, protože bez aplikace to nemá smysl provozovat.

0 0
            • nomecz  

S23 mam taky a normalne mi to funguje, ikdyz normalne … ta apka je takovej polotovar …

1 0
            • cyklon  

mam stejny problem na Redmi Note 11s ale nastesti to sviti i bez aplikace

0 0
              • DePaX  

Za chvíli se bez appky ani nevyserem :(

4 0
                • MirosPikos  

Tak už teď je problém se ****** bez mobilu :)

1 0
                • kondor  

Jenomže v té akce si můžeš nastavit výkon světla a blikání. Bez apky se dá žít, ale když už máš dálkáč, tak je fajn mít na každém tlačítku jinou svítivost (normální x vyšší vykon). Do teď jsem také jezdil s obyčejným světlem a nevadilo mi to, ale když už to tam je, rád bych, aby to fungovalo a já přístroj mohl použít se všemi funkcemi.

1 1
                  • Vilém  

A to bys nastavoval jak casto? Kazdy den?

0 0
                    • kondor  

Než si najdu pro mě ideální svit. Třeba jedna večerní vyjížďka. To máš jako s odskokem, také na něj pak už moc nešaháš, ale kdyby ti fungovala jen půlka, tak se ti to asi líbit nebude.

0 0
    • Alojs01  

Tak toho vlakna vyuzuju a zeptam se jak lama. Svetlo pouzivam od konce letosni zimy tak jak je. Zadnou apku jsem neinstaloval.

Jsem v tomhle smeru i dost salamista, neb za 2 roky jezdeni na el.sramu jsem jeste ani jednou zadnej update nedelal, kdyz vse funguje jak ma.

Ale teda pro zajimavost, co vse si tedy diky te aplikaci na svetlo nastavujete?

0 1
      • kondor  

Já bych třeba rád snížil intenzitu blikání – není potřeba, aby to blikalo na plno jako druhou věc bych si dokázal představit to, že světlo pustím a bude svítit nastaveným svitem a při zmáčknutí druhého tlačítka ovladače, se přepne na konkrétní vyšší výkon. Nic jineho, kromě zjištění stavu baterie, tam nepotřebuji. Zkrátka 2 konkrétní světelné výkony a blikání.

0 0
        • jIrI___  

Intenzita blikání v té aplikaci nastavit nejde, ani frekvence blikání apod. Aplikace je celkově tak nějak nedotažená a k ničemu.

0 0
          • kondor  

Aha, já měl za to, že intenzitu blikání si také můžeš měnit. Někde jsem to četl a bral to jako hotovou věc. Škoda, není důvod, aby to blikalo na plno, jako ostatní světla.

0 0
            • Georrge  

Nejlíp uděláš, když blikání nebudeš používat vůbec :) ušetříš tím nervy protijedoucích.

7 0
              • kondor  

Ve dne na silničce blikám pořád, vpředu i vzadu a nehodlám to měnit.

3 6
                • mathi  

Intenzita blikání jde měnit, stejně jako intenzita stálého svícení.

1 0
                • Georrge  

Pokud je to blikačka se širokým kuželem a max. 20 lumen, tak OK, ale to magicshine jaksi nesplňuje. A nechápu, proč si zhoršovat bezpečnost silnou blikačkou s úzkým kuželem. Když potom takového cyklistu míjíš, tak se přes tu silnou blikačku hůř určuje poloha cyklisty a jeho obrys. Když na cyklostezce i ve dne takhle míjím druhého cyklistu, který má silnou blikačku, tak je to fakt humus a nepřijde mi to moc bezpečné.

1 1
                  • jIrI___  

A viděl jsi to světlo někdy na živo? Fakt neoslňuje a blikačka samozřejmě taky ne, protože prochází přes totožnou optiku. Blikat i ve dne je naprostý základ pro návrat domů v celku, tuplovaně teď na podzim při nízkém slunci.

2 2
                    • Georrge  

Mám to světlo doma, i přes neoslnivou optiku je to blikání fest otravné, dá se to jen na nejslabší režim.

Pokud máš nízké slunce v zádech, tak to pochopím, ale kdekoli jinde to bezpečnost snižuje než zvyšuje. A těžko to někdo přepíná podle toho, do jaké ulice zrovna odbočí.

Mimochodem proti slunci jde vidět i slabá blikačka nebo konstantně svítící světlo přiměřené intenzity. Fakt není potřeba blikat na 800 lm, tím si akorát uškodíš.

3 2
                    • ladys  

Jsem to teď zkoušel a je to alespoň u mne naprosto nepoužitelné v obouch režimech. Problikává dálkové… Zas nějaká anomálie :D Na blikání mám menší blikačku, je to i jako záloha.

1 0
                      • Georrge  

Resim to stejne, hlavni svetlo + mala blikacka na prilakani pozornosti a jako zaloha.

1 0
                  • Dvojan1  

To světlo v režimu blikačky potkávacího světla neoslňuje. Jako dáková určitě ano. Máš to dobře nastavený? Z výroby bliká dálková.

2 1
            • Dvojan1  

Všechno jde nastavit, jen to někdo neumí. Aplikace je pro nastavení dostačující.

1 0
          • Dvojan1  

Intenzita blikačky jde nastavit. Dokonce jestli bude blikat jako dálková nebo potkávací světlo.

0 0
            • jIrI___  

Jde nastavit i frekvence, případně plynulý náběh blikání (něco jako má Gaciron)? Mně připadá, že se v té aplikaci nedá nastavit v podstatě nic, resp. to neumím :)

0 0
      • Dvojan1  

Tohle je moje nastavení. Nic víc nepotřebuji. https://www.youtube.com/watch?…

0 0
    • kondor  

Dneska jsem vyzkoušel aplikaci najít na Samsung S 21FE s verzí UI 5.1 a také mu to hlásí, že aplikace je pro starší systém.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.