jedete to někdo?
http://www.galaxy-serie.cz/index.php?…
Já to mám v plánu. Připadá mně, že to bude komorní akce. Dokonce jsem na webu nenašel návod jak se přihlásit. ( jde to po mailu na pořadatele.
jedete to někdo?
http://www.galaxy-serie.cz/index.php?…
Já to mám v plánu. Připadá mně, že to bude komorní akce. Dokonce jsem na webu nenašel návod jak se přihlásit. ( jde to po mailu na pořadatele.
Jedu to a uz jsem prihlasenej. Na prave strane je tam registrace a penize jim posles na ucet a to by melo byt vse. Mozna si vem s sebou potvrzeni o zaplaceni.
registrace je asi něco jinýho než přihlásit se, To by nás jelo zatraceně málo. To bych měl šanci stanout na bedně.
Když se podíváš na další závod serie – Písek – je tam stejný seznam.
uvažuju o tom.
no. Jel jsem do Zruče protože jsem nechtěl jet kudlu po rovině v Houštce…
kvůli polomům byla trat zkrácena a částečně přeznačena, nakonec mi dlouhá hodila 54,2km. Průměr 28,9, převýšení 912, takže palba jako hovado.
Nj, v okolí Zruče to nadělalo pěknou paseku.
Bylo to skoro celý po normálních silnicích – ale fajn protažení kostry před Drásalem. Mě to ukázalo 56,5 km, převýšení 980. Vydařený podnik v mezích možností.
Že to bylo téměř celý po silnici mi docela dost vadilo – zda se mi, že mohli den dva dopředu dát na netu vědět o změně trati a asi bych nejel, kdybych to věděl.
Jinak zase se potvrdilo, že jsou lidi ku*vy, pac zmena znaceni zasadne poznamenala prubeh zavodu na dlouhy trati. (na kratky ne – vratil sem znaceni, jak melo byt…)
no jo, ten fábor ukazující na polňačku – byly na ní stopy od průjezdu mraku bikerů. Taky jsme tam zajeli. Naštěstí se proti nám vracel borec, tak jsme moc daleko nedojeli. Prej se odtud vracelo 50 lidí.
A o kus dál na silnici nápis SORRY…to si musel dělat srandu člověk, kterej oficiálně značil trať…nechápu
člověk, kterej značil trať si dělat srandu nemohl, když jsem vracel faborek na puvodni místo, tak sem koukal a bylo jasně vidět že byl odněkud stržený. ale stejně. značení celý trati jen podle pár fáborků mi nepřijde nic moc…
Taky mě to napadlo, ta přeznačená trať a následně nápis „Sorry,“ že si z nás někdo pěkně vystřelil. Nejlepší na tom bylo, že jsme jeli ve skupině nejprve dál po silnici (správně) a úplně náhodou na poslední chvíli si té odbočky někdo všiml, vrátili jsme se, sjeli jsme špatně a nechali tam tak 15 minut. Jinak to byla palba po asfaltu, ale když jsem viděl tu spoušť v lesích, tak pořadatele chápu,