Zdravím, nemáte někdo tip na to, kde by se dala sehnat matice na XTR kliky M9100 – je to díl Y1X026000. Praskla mi a co jsem se díval moc snadno se to neshání :-(
Zdravím, nemáte někdo tip na to, kde by se dala sehnat matice na XTR kliky M9100 – je to díl Y1X026000. Praskla mi a co jsem se díval moc snadno se to neshání :-(
Zkusím se „přilepit“ k tomuto vláknu. Nevîte někdo o našem eshopu, kde by měli klíč na povolení víčka levé kliky XTR M9100? Něco takového
Tady v cz nevím, ale na Ali je
US $24.63 49%OFF | Bicycle Crank Arm Remover Wrench For SHIMANO XTR M9100 MTB Bike Crank Installation Spanner sleeveTool Cycling Repair Tool Parts
Ta druha fotka je prave alik. Potrebuju to rychle, takze proto jsem psal o nasich shopech…
Tam rekl bych nebude extra vysoky moment? Stahnout model to 3D tiskarny a vytisknout. Nebo i na jednoduchem 2D routeru/freze, odfrezovat z bloku PA.
Asi nebude. Ale ta matice je mekka a asi se krouti. Vecer jsem ji povolil jen narychlo s kouskem pasoviny prislusneho rozmeru, maznul vazelinou, nasrouboval zpet a ted uz to nesundam. Takze ten pripravek fakt chce vice stycnych bodu, alespon ctyri, idealne samozrejme tu hvezdici.
Hlavne proc Shimano u XTR dela tyto kraviny. Drahe samo o sobe a navic je potreba specialni naradi, ktere jinde nepouziju. Jestli tim umele navysuji exkluzivitu netusim. Totez 970 nebo 960, byly potreba specialni klice a stahovaky. Pravidene u XTR prevodniky mivaly nestandardni roztec. Jedina vyjimka byly 980, tam bylo vsechno stejne jak u nizsich rad.
Presne, jakoby nemohli pouzit matici stejnou jako na Hollowtech2. V technickem manualu jsem ani nenasel odpovidajici pripravek, jako je pro H2 tl-fc18
https://www.muziker.cz/…18-y13098280
Chjo :(