Jaký je rozdíl v letošních Crossridech ? Nabízejí 4 typy, Crossride, Light wts, tubeless quest wts a pulse wts. Kola jako taková, jsou stejná a liší se pouze tím jesli jsou včetně pneu, případně ust pneu ? Nebo je rozdíl i v kolech jako takových ?
Jaký je rozdíl v letošních Crossridech ? Nabízejí 4 typy, Crossride, Light wts, tubeless quest wts a pulse wts. Kola jako taková, jsou stejná a liší se pouze tím jesli jsou včetně pneu, případně ust pneu ? Nebo je rozdíl i v kolech jako takových ?
Halo halo :-)prosim prosim
Nejsou stejna. Ty nejlevnejsi jsou myslim dokonce jeste pro v-brake, dalsi nahrazuji Cross One, pak je jakoby Cross ride a ty nejdrazsi nahrazuji Crossrocky…Kdyby si chtel vice info tak do mailu…;)
Ahoj Mavic Crossride jsem teď koupil, než jsem je koupil tak jsem pečlivě pročetl Vaše diskuze, popravdě gramy nehoním, mám 100kg takže honím spíš tělesnou hmotnost nikoli hmotnost bajku, kola ač mají 24 drátů mi oproti Specialized Stout SL přijdou o hodně tužší!!! a hlavně mne v klidu unesou i při 50 cm skoku nad zemí, a největší výhodu vidím v průmyslových ložiskách…kola doporučuju…za ty peníze krásný a pevný kola…jezdím XC a lesní traily po kořenech, horskou turistiku po vrcholkách – takže i kamenité sjezdy…za mne super kola
To jsi ty diskuse asi moc peclive necetl, kdyz sis je dobrovolne koupil se 100kg vahy.
Až na nich najedeš nějakou tu tisícovku, tak můžeš poreferovat. Teď je na hodnocení ještě poněkud brzy…