Zdravím,
rozhoduji se jaké ráfky na AM/EN a zajímal by mě váš názor na tyto dva. Stojí za to si připlatit za Mavic nebo je Remerx za ty peníze porovnatelněj.
Máte s nimi někdo zkušenosti?
Předem díky za rekce.
Zdravím,
rozhoduji se jaké ráfky na AM/EN a zajímal by mě váš názor na tyto dva. Stojí za to si připlatit za Mavic nebo je Remerx za ty peníze porovnatelněj.
Máte s nimi někdo zkušenosti?
Předem díky za rekce.
zaujímavá možnosť je aj
http://kolokolo.cz/…dh560-cerny/
http://kolokolo.cz/…fr420-cerny/
len neviem či ich tu má niekto otestované :)
To nevypadá špatně jen mě trochu zaráží poměr váha/cena.
no neplatíš tam toľko za značku :) A reálna hmotnosť bude o trošku vyššia (pár desiatok gramov)
http://loja.legendbikes.com.pt/…uct_info.php?…
Tady píšou trošku více.
:) tak o trošku viac viac :D Tá nízka hmotnosť je bez nítovania, verzia s dvojitým má tých 560.
Tak Mavicy jsou o 100g na pár lehčí, jestli ti to za to stojí si musíš říct sám. Každopádně ty 521 s 32 dírama ještě tak před 14 dny už asi měsíc a půl nikde neměli, takže bych se vůbec nedivil, kdyby nebyly k dostání ani teď, musel sem ho objednat z Británie.
jo s tou dostupností na 32 děr to bude asi horší, jde mi spíš o to jestli jsou o tolik lepší abych připlácel jednou tolik za Mavic. V tuhle chvíli váhu už tak neřešim, spíš mi jde o porovnání odolnosti.
A co EN321? Ty sou na půl cesty mezi těma Remerxama a 521kama jak cenou, tak vahou.
Na ty jsem taky koukal. Nakonec mě zajímal víc ten remerx proto že má skoro stejnou váhu jako EN321 ale cena je o cca 300kč/ks nižší.
Jo to uz je pak na rozhodnuti kazdeho soudruha… Ja setril s tim, ze budu mit solidni vahu, za pekny peniz, a kdyz to rozsekam, tak treba koupim neco lepsiho… Nakonec mam teda docela vysokou vahu, ale za pekny peniz, no :-)))
Jinak u mne asi byl taky ten vahovy rozdil proto, ze udavana vaha byla s jednim kaliskem, a ja mam dvojkalisek
To je právě ono. Jsem ochotnej ustoupit z váhy pokud ten ráfek bude minimálně stejně odolnej jako ten dražší.
Docela by mě zajímala skutečná váha toho remerxu pokud by byla taková jako píšou tak bych je možná zkusil..
Nemám sice srovnání konkrétně těhle dvou, ale zato mám srovnání EX325 a Jumba. Plet sem to sám, takže to nemusí bejt uplně objektivní (moc napleteno nemám..), ale přijde mi, že to Jumbo je odolnější, minimálně proti rozcentrování, váha obou je 715g.
Snad to k něčemu bude :)
Hlavne vaha Mavicu je realna… Tak jsem se napalil, kdyz jsem kupoval Mach1 Magma, kde udavana vaha s realem nesedela o nejakych 60 gramu… Ale tak zas to tak nehrotim. Stejne nejvetsi vahu jde usetrit na plastich
Zdravim kdyz se tu probiraji rafky na AM/EN tak bych se chtel zeptat jake rafky na vahu 90kg .. zatim se rozhoduji mezi 321 521 a 325. Jake by jste doporucili. Vahu nejak moc neresim spise odolnost. diky
?
Tak já myslim že nejodolnější budou ty nejširší a nejtěžší, tzn. 325.
Ahoj, jak dopadly Cmaxy?:(
Čau,
bohužel nic moc. Zadní kolo je na kompletní přepletení a výměnu ořechu, takže si vzhledem k ceně nechám vyplést něco klasickýho. :-(