Ahoj, mam postarší Shimano 105 a přehazovačku (RD-5701-SS) s krátkou klecí. Mam pocit, jakoby to mělo jít snadno vyměnit za medium, ale nevim jak je to kompatibilní/kde to sehnat. Nemáte někdo nějakou radu? Díky.
Ahoj, mam postarší Shimano 105 a přehazovačku (RD-5701-SS) s krátkou klecí. Mam pocit, jakoby to mělo jít snadno vyměnit za medium, ale nevim jak je to kompatibilní/kde to sehnat. Nemáte někdo nějakou radu? Díky.
Jednoduché to je, kup novou medium hazku :), co jsem se díval měla by jít normálně sehnat. Záleží kvůli čemu to chceš předělávat. Tyto hazky v klidu zvládnou i o něco více než je psáno, na podobné hazce jsem úplně v klidu jezdil sezonu na 32z i když je psáno max 30.
Asi mi nic jinýho nezbyde koukam :D Chtěl jsem trošku větší kazetu a představa byla co nejvíc lowcost. Kdybych někde tu klec rozbil o kámen, tak je potřeba vyměnit celou přehazku?
Ramínko když je někdo rozbiješ se dá vyměnit, pokud náhradní díl na takto starou hazku někde seženeš, ale měnit z krátkého ramínka na dlouhé pouze výměnou ramínka nemá smyls, mezi hazkama jsou jiná i samotná těla hazky nejen rámínko.
Jak jsem psal mám ozkoušeno na krátké hazce kazetu max 32zubu, tak pokud nechceš víc tak by měla stačit jen kazeta.
Jasný a díky. Beru v potaz a asi to tak vyzkoušim :-) Začal jsem se v tom vrtat jen protože mě to trochu zarazilo. Jestli je ale rozdíl i v něčem dalším, tak to pak asi dává smysl no.