Merida Big.nine 600 vs. Cube Reaction 29

9 nepřečtených
  • Canisares

Dobrý den, prosim o pomoc při výběru. Obě kola odzkoušena, cena po slevě úplně stejná, nemohu se rozhodnout které. http://www.cyklobecica.cz/…el-21_i20067

https://www.merida-bike.cz/…ignine-600-7

0 0
    • ufoncz  

To tu kolem 30 000 Kč v poslední době padaly tipy na o dost líp vybavený kola (Dekáč, CTM Rascal, RB CRR Team, od Meridy taky cosi ale o kusanec lepšího za podobnou cenu)… ani to nebude nikde ve starých vláknech, viděl jsem to tu snad včera nebo předevčírem.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu
      • Canisares  

CTM jsem take zkousel, nevyhovuje rám. Po slevě je cena 25000,–. Jinými koly se na tuto cenu nedostanu.

0 0
        • ufoncz  

Ok, 25k Kč to trochu mění, ale třeba ten Rockrider XC100 má skoro stejný specifikace jako Merida, ale navíc je na pevnejch osách (a Boost) s 30mm ráfky. Jestli to pak budeš tunit (= časem lehčí záplety, brzdy atd.), mohla by to být lepší startovní platforma v tý cenový hladině.

0 0
    • Gwaihir  

Kde s tím chceš jezdit? Jak ti sedí ta jednoplacka?

0 0
      • Canisares  

Ročně najedu cca 3000 km. 70% je po silnici při 20 km cestě do práce. Zbytek víkendové projížďky do lesa a polní cesty. Měl jsem možnost vyzkoušet na jeden den a nevidim v ní žádný handicap.

0 0
    • bzencan79  

kdyz jsem hledal kolo do 30 000 kc (koupil nedavno nakonec Scotta), sedel jsem i na techto dvou variantach. Obe mi prisly super…geometrie moc prijemna. Mam pocit, ze tu neudelas moc velkou chybu ani v jednom. Za mne je jednoplacka u Meridy nevyhodou, protoze ja pro ni nemam uplne vyuziti…nejezdim tak casto kopce a chci mit spise lepsi rozsah na nizsich prevodech. Takze to byl i muj duvod proc tu Meridu ne…ale jizdne se mi jinak velmi libila. Vzal bych si to, kde jsi mel pocitove lepsi dojem.

0 0
    • RapMan  

Mně se líbí tento Focus Whistler nebo Raven

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.