Zdravim kupuji si prvni kolo…ne to neni vtip!!! doma mam uz 12 let Kellyse COMP 7000 ktery jsem dostal jeste za udelane prijimacky na gympl…nechce se mi ho ale vozit vlakem pokazde do Brna tak jsem se rozhodl neco koupit. Po dobrych otcovych zkusenostech s meridou chci koupit stejnou znacku… rozhoduji se mezi modelem SUB 60V a TFS 500V (oba 2008), puvodne byla ve hre jeste TFS 300V ale kdyz za stejnou cenu muzu mit misto alivia → deore + XT tak radeji tu 60tku…Potiz je ze uz se v kolech tak 10 let neorientuji takze mam docela potiz se adaptovat na soucasnou nabidku hlavne komponent a taky ramu… nj dural ve standartu je parada proti staremu kolu z Cr-Mo vrta mi ale hlavou rozdil mezi ramem SUB a TFS… hodlam se „kolovat“ par krat do tydne zadnej zavislak nebo extremni sportovec nejsem proste chci spolehlive kolo s kvalitnim osazenim komponent uplnou spicku mit nemusim. S otcem jsme se shodli na SUB 60V, ale porad me tlaci do TFS 500ky a ja marne hledam argumenty proc priplatit za drazsi model snad mi pomuzete.
Predem diky
M.