http://www.axitbikes.eu/index.php…
Prosím o názor, máte někdo nějake zkušenosti s tímhle rámem? co vy na to za tuhle cenu? mám to vzít nebo je lepší došetřit na IQ s X-fusionem? Díky!
http://www.axitbikes.eu/index.php…
Prosím o názor, máte někdo nějake zkušenosti s tímhle rámem? co vy na to za tuhle cenu? mám to vzít nebo je lepší došetřit na IQ s X-fusionem? Díky!
Notáák
3000-D má v popisu pro rok 2011 napsaný tlumič Fox RP2 BV na odkazu je ale Xfusion?
jinak za tu cenu bych ho klidně vzal ;-)
samostatne ram co je zvlas ma mit ten X-fusion…
nevíš který přesně? Nemůžu to najít http://www.merida-bike.cz/…e-MTB-ramy-3
u 2012 by mel byt X-Fusion O2RL takze to mozna zustalo stejne ale fakt jen tipuju…
mam bordel v kompu :D ale zkusim se jeste mrknout
IQ bude podle me o neco lehci…
funkci nemuzu srovnavat bo QI6 jede jak HT a IQ jak silnice… takze podle RBčkařu nema konkurenci ;-)
ja bych do toho za ty prachy klidne sel…
Za ty prachy to je fajn, nebejt na tom Merida, tak si ho možná taky koupím :)
Objednáno :D až to příde můžu poreferovat :D :D
Zajímalo by mě, jaké máš tovární nastavení tlumiče a jak jsi s ním spokojený. Já mám:
velocity tune=M,
rebound tune=L,
boost valve tune=200,
komora standardní velikost (průměr komory 40mm).
Foukám 130 Psi a využívám necelé 4 cm zdvihu měřeno na tlumiči (chtěl bych víc). Uvažuji nad tím někde si půjčit tento tlumič s HV komorou…
takže taky objednáno – díky za tip
tlumič je tam Fox RP2, v ceně je hlavko – za ty peníze asi to nej co můžeš sehnat ;-)
Vypadá suprově!!! :D Ještě mi dali slevu 500 na další nákup…vážně uvažuju že si ho koupim i pro sebe za 12500… :D :D
hodil bys ho prosim na vahu + jaka je to velikost…
Velikost je 18" ale váhu nemam, sorry :/
Ale v e-shopu je na výběr pouze velikost 16 – 20 – 22. Ty máš 18?
18" uz neni
1× 16"
3× 20"
1× 22"
Nevíš kde uvádí geometrii ?
meli to na strankach tedka to tam nevidim, v papirovem katalogu meridy to jiste je…
tu…
Díky. Ta 18-ka by mi asi taky seděla :-(
18" sem vykoupil :D
ale houby – mě zítra přijde poslední :-)
jen k ní nemůžu sehnat redukci hlavka z 1,5 na 1 1/8 – btw nemáte někdo nazbyt?
Taky jí potřebuju :D
tak buď takhle http://pcshop.pells.cz/…_d29335.html (ted jsem s nima mluvil, skladem, dnes odesílaj) nebo takhle http://www.bikeinvest.cz/…eni/d-72159/ nebo skočit za chlapama na CNC, něco ti lahev flašky určitě udělaj ;-)
Lahev flašky :) Uvidim, asi něco necham vysoustružit…jinak dík za linky…
Proc jste si ji nekoupili tam? Primo pod tim ramem na me kouka odkaz, ze zakaznici berou s ramem Pells hlavovou redukci:)
Teď na to taky koukam a tluču se do halvy :D
tak jednoduché to bohužel není – redukci už axit nemá a ani prý nesežene
Aha, tak vychazel jsem z toho, ze ji nabizeji. Pokud nebude, tak to je blby a asi ani ten pells nepomuze, protoze ti funguji stejne, inzeruji mraky veci, ktere fyzicky vubec nemaji.
v 18, tlumič,patka rámu, sedlová objímka + misky hlavka – 3016g
diky, no je to celkem tezke ale to se dalo cekat…
Až na tu oranžovou/zlatou je to hezký rám. :-) Kónická hlavovka za ty peníze je taky ok.
Za ty prachy hodně dobré.
takže i karbon vahadlo jo :o) mno za 13tis to je docela slušný
smyk má prosím tě dolní tah?
jo, lanko tam jde zespoda…
Černý XTčko vypadá jako by bylo pro ten rám dělaný… :D
Co je na tom rámu karbonovýho? Zadní stavba? Ze stránek Meridy nejsem moc moudrej. Kolik měříš? Já mám 180, šla by ta 20´?
No jesi tam někde něco bude z karbonu tak leda to vahadlo…Jinak zajdi někam kde prodávaj Meridy a maj tam nějakou One Twenty a zkus si tu 20"…takhle můžu těžko radit… :/
Dík. Mrknu po okolí, jen jsem chtěl porovnat výšku. Jinak to vypadá dobře za ty prachy.
Co bude za vidlici? :-)
Zatim Epicon 2008, až budou prachy bude neco jinýho…
Táák už se to rýsuje…zatim je tam dost provizorních věcí..sedlo, sedlovka, představec, řidítka…kola jsou zatim z mýho bajku atd, atd… :) Ale není to zlý… :D
pěkný
já se zasek na nové/delší hadici k elixirům :-(
áááá PPLko si spletlo moje bydliště a místo aby jeli k LBC tak jeli někam na druhou stranu, takže kola co měli přijít zatim nejsou, takž tam sou furt mý :/ vocasové!! :D Jinak sem to byl skusit jen tak za barák a dobrý…sem na jinym, kloudnym celopéru vlastně ani nejel… :)
Ty riditka takto normalne vozis, nebo se ti protocily za jizdy? :)
To jsou všechno provizorní díly, ale kámoš je tam takhle chce, on je takhle vozí… :)
Aha, ja myslel ze je to tvoje kolo.
Bohužel… :/ :D Mam furt Kellyse :( Tohle stavim kámošovi…nikde jsem tu nepsal že je moje…
ty riditka :D
elixir 5 white? :o) můj kámoš bude mít stejné brzdy jako tvůj kámoš :-D
nechcete někdo staré(stříbrné) elixir R jeté cca 2tiskm s novými destičkamiadaptérykotouči 185/160 – délky hadic na 17" RB (pekelně krátké) :o)
za 500,– je vemu na zimaka
za 600,– ti prodám starý LX :o)
ty tak max za postovne :D
jj jsou to Elixir 5 za kolik ty tvý Elixíry?
za co nejvíc :-) pochopitelně, nevím začal bych (zprostředkovaně) na 2600kč :-)
az budes na 500,– tak se mi ozvi :)
takže se ti neozvu :)
taky už mu to jezdí :o)
No ale moc se mi t nelíbí… :/ Ta „moje“ se mi teda líbí mnohem víc…v tejdnu ještě dorazí sedlovka a sedátko jiný…pak ještě rodla a představec… Ale rám jako takovej se mi líbí docela dost…
ale docela to jde, jen mě by za ty fotky měli ruce lámat :-)
Tak né že by to bylo nějak zlí…jen jako celek se mi to moc nelíbí…140 vidle, ty ridítka, predstavec a rohy vypadaj děsivě :D
kokpit já nekomentuju :-) měli být rovný 680 ale protože byly jen v lesku tak jsou tyhle, k tomu rohy… mno bez nich by to bylo hned lepší ale jen pro oko – když se mu na tom dobře jezdí tak ať tam má třeba kůži z králíka :-)
btw. přišel mi s fakturou merida/axit ne axit/já a to jsem docela čuměl :-) zvlášť když teď zdražili na 14tis
Tak to práskni… (:
není to málo :-) konrétnější nebudu, každý udělá někdy chybu.
proc jsi nevzal one forty kdyz mas epikona na 140mm?
co je na 140/120 divného?
tak pokud si uz predtim planoval 140mm vepredu tak proc jsi nevzal i 140mm dozadu? co jsem tady cetl tak nez 140/120 je lepsi 120/140 co je na tom pravdy nevim…
za me jiste pokud bys chtel vepredu 140 tak dozadu jiste taky…
sice to tak taky vozim 120/100 ale je to řešení z nouze a pokud kupujes novy ram tak mi neni jasny zamer…
stavěné je to jako řekněme xc bajk(max120vzadu) s možností trošku zadovádět(140vpředu)
Ninera vozím taky 140/120 a WFO bych určitě nechtěl
Tak několik z vás už na tom rámu postavilo kolo, fotky jsme viděli. A teď jaký jsou vaše dojmy z ježdění?
zprostředkovaně – naprostá spokojenost (první fs)
Kámoš je taky maximálně spokojenj…
Díky za info oběma.
Jestli budeš jó chtít, můžu se rozepsat víc, ale na netu máš dost recenzí na tenhle rám…zkrátka v terénu se to s HT nedá srovnat, a na silnici když zapneš propedal tak jede taky parádně…sám si po pár svezeních na ní teď budu taky kupovat celopéro…
Ahoj, vidím na Tvých fotkách, že s kámošem už jezdíte – já jsem si tu meridu postavil taky, teď čekám na kola od Hnoje (taky RMX Hurry), vidím že kámoš je má taky ale nikde na něho nevidím kontakt – prosím ať se mi ozve na e-mail, potřebuju s ním probrat nějaké zkušenosti. Přikládám foto mé Meridy – ještě nemá zkrácené bowdeny a hydr. hadice a má provizorní kola z HT. Taky je tam ještě nevytuněný tlumič. Díky.
oprava: vvorel(@)ic-energo.eu
Hmm, koukám, že už je za 14200,– asi to předtím podcenili :)