Letos to vychází buď před, nebo po. Co např. na 2.12. říkají nezodpovědní otcové ? Budeme objednávat nocleh ohledně následného přesunu na Šmelc ?
Letos to vychází buď před, nebo po. Co např. na 2.12. říkají nezodpovědní otcové ? Budeme objednávat nocleh ohledně následného přesunu na Šmelc ?
Za brzké vyjádření děkujeme
Ja spis 9 – 10.12.
+1 to už by šlo
Negativ, bude to 2–3.12 ;-) Však prej dojedeš.
před 7.12. nelze
Sezenu Ti razitko z gyndy ;-)
Já od zubaře nebo LDN.
Prečo?
Asi má obavy že na něj přijde kontrola.
Jo, prej nebyl nikdy na neschopence :-D
Chtěl bych upozornit, že nový clarksonuv Grand Tour je již na uložto
Děsně to chválej.
Ja se bal, ze to takto dopadne, letos to vychazi blbe :-(
Pa 02.12. i Po 05.12. negativ, ze So na Ne je to asi blbost, stejne tak i v tydnu (rikal jsem si, ze bych si druhej den konecne projel ty traily).
Takze i sobota 10.12. je out :-(
No, z tohoto pohledu tak maximalne v sobotu 03.12. , dopoledne projet traily, odpoledne dat dve tri piva, a mazat domu. A nebo proste z lehka pres tyden.
Za mě taky až po. Víkend před nula.
No takze si udelame peknej patecek a na mikulasa se vyserem.
Letos jedem na krampus do Hollabrunnu.
Nadějné…
Podle tohoto: http://www.yr.no/…no/long.html jsem lehce p@X.
Ale kuš! Kolik nás vlastně bude? Neobjednáme u Ladě zas tataráček?
Kdy teda ?
2.12. kolem vosumnacte.
To be šlo.
A toho uzenýho na Šmelc kolik? Já si vezmu jen sebou 1 kýtu asi. Musím to nahlásit paní Marcelce ;-)
Pro mě 1 kousek libovýho.
taky bych si, prosím, kousek vzal
Nebo můžem domluvit u kuchařa tzv. cykloguláš (s pečivem), dělal ho na zamykačku a byl výbornej.
nebyly v tom játra?
Ne :-) Asi hovězí a brambory a tak.
Játra v guláši na rozdíl od brambor beru.
Já raději ten guláš.
Cykloguláš posledně byl dobrej.
Otazka jestli nam udela jen tech par porci. Mno uvidime. Takze…
Ne ze bych Vas chtel honit, ale Pepek ma vychazky do 16 hod. Na Smelc to mate z Buku tusim 40 km (po znackach pres Adamov / Vranov / Babi lom / Kuras). Dal bych to uz na 13:00, at s Pepkem chvili pokecame.
Uzeny k obedu nepotrebuji. Mist bych vzal mozna vice (cely stul 8 lidi) – kdo vsechno pojede ?
Pátek nula, sobotní Šmelc začíná bejt v pozitivu.
Sice uz mam kolo ale u nas jsou napoleoni takze mam problem obhajit patek. Nicméně patek jasně buk.
Tak vyjíždělo se zpravidla v deset. Já tam klidně na 13 dojedu, ale co ostatní? :-) v tom kdo pojede či ne mám total bordel, na spaní jsou rezervovaný 4 fleky, ale depka má depku.
Za me patek bohuzel 0, ja az v sobotu Smelc. A vyjizdelo se v 9, minimalne loni (Januli jel v 9 bus), ale to je samo na Vas.
O tobě vím :-) Imho v devět byla snídaně a vždy se vyjíždělo kolem desáté. Když to vezmu opačně, tak jsem byl myslím v sedm doma tzn. cca 2 hod. domů + i kdyby 2 hod. na Šmelcu, tak byl příjezd kolem třetí. Ale tak zkusím soudruhy popohnat kvůli jednomu lazarovi, historku si rád poslechnu :-)
Jakej lazar ? Jaká historka ? Potřebuji se v so dostat dom do 17-ti ±. Ale nemusím vás po cestě na Šmelc zdržovat a jet si svou nějakou libovou trasu.
Pepek voe! Jeď si kudy chceš, tady to je samej pacoš, hrůza a děs.
Potrefená husa :-)
Jakej pacoš ? Jak hrůza a děs ?
…z toho by se jeden pojebal :-D
Klides, nějak to dopadne.
Kdyby se jelo ráno v 6, tak to s váma dám až na Šmelc.
O pátku máte představu?
na počest padlých bojovníků, by se měl zařadit nějakoj pořádnej výmrd. :)
Neni problem ;-) Mel bych beztak soudruhum ukazat ten zaver vyjezdu hore, ktery jsme minule nestihli.
Zapomen! Patek nekde sraz v 16 a prijezd v 18 nebo se zas vsichni rozleti jak holubi a pristanou u krbu, je to fuck.
Bych se někde připojil. Případně to můžem natáhnout nad Šumice. Nějakej ten výmrd už by se našel :)
Bych v pátek vyrazil klidně po obědě.
Jinak u nás je bílo.
Sak to nemusis hlasit, to vidim :-) Treba jeste nasnezi a vydrzi to do pa/so, ma pak zas prituhnout. Ja zatim nevim jak na tom budu casove, nerikals ze mas zas dovolenou.
EDIT: prej vcera nekdo nechal u krbu rukavice Pells a nakrcnik, neni to nakyho buzeranta z BF?
Nakrcnik? To bych mohl byt ja.
Límec nosí Pepek, ne ?
Nevim, uz jsem ho dlouho nevidel.
To by musel být na Buku na tajňačku.
O mě víš taky, já jestli, tak jen ten Šmelc.
U me to vypada na patecek bez noclehu, zradlo je mi jedno – gulas i tatarak jsou No. 1, ale preferoval bych spolecnou jizdu nahoru…
Ale každopádně ne v 16:3o.
Zmena planu, jedu v sobotu, nekde si na vas pockam.
Kruci to byl fofr. Do pátku se to může ještě 3× změnit:-))
P.S. A preference padá.
?
** ale preferoval bych spolecnou jizdu nahoru…**
To plati, i v sobotu preferuju spolecnou jizdu.
nahoru…
Tak ja bych samozrejme i v puvodni variante patek preferoval spolecnou cestu i dolu, ale bylo by to asi bezpredmetne ;-)
O cestě dolů v pá nikdo nemluvil.
Bob zduraznuje, ze nahoru, tak pisu, ze bych preferoval v patek (dokud jsem chtel jet v patek) spolecnou jizdu i dolu, ale vzhledem k tomu, ze tam vsichni budete spat, by tento dotaz byl bezpredmetny, tudiz jsem psal jen nahoru, kapisto?
A jinak jak kdybych te slysel… SLOVICKARENI
Je možné, že byl pan trasér José viděn dnes cca 13.30 v Řícmanicich na svém čínském Hai – Bi – ku? V mínus 1? Nebo ta podoba byla čistě náhodná? Bohužel jsem nebyl za volantem abych provedl perlustraci.
Ma vychazky (v jeho pojeti spis vyjizdky), ne?
To není pravda.
Mohlo to být tak 14.00 a to kolo taky nesedí
:-) jen tak dál!!!
No parada ;-)
I ty divochu.
:D
Nuž já můžu jen v pátek. Tak je škoda, že to nakonec bude takovej štafeťák. Ale samozřejmě to chápu, taky válčím s časem :)
Děti jsou nejcennější poklad.
Já to ke štěstí nepotřebuju, ale klidně se přidám.
Předpověď už změnili…
Není to trochu jedno ?
Ted to vypada paradne, snad to vyjde.
Takze domluveno:
Buk – domluveno 500g tataraku + z drivejska 4 mista na spani (ja, manas, depka? a dal nevim)
Smelc – rezervace pro 8 mist od 13:00 – 16:00 + 3 kusy uzenyho s sebou (pani Marcelka to zrovna nakladala) :-)
Vedoucí může být jen jeden. Tímto se stáváš vedoucím.
Timto dekuji, ackoliv mne slo vlastne jen o zradlo :-) Pokusim se vasi duveru nezklamat.
:-D
No hlavně je všechny vyžeň brzo ráno z postele, bez snídaně a napalte to napřímo, žádné Jedovnice a jiná zvěrstva. Ať jste v 11.01 na šmelcu u dveří.
Sis v tom lese vypichl aji oci? Rezervace od 13:00!
V kolik budete v sobotu ráno vyrážet z Buku? Možná bych se na chvíli připojil.
Uz to tady padlo mlho, ale stejne se uvidi dle aktualni kocoviny. Mezi 9–10 rano.
Jestli se neco nestane, mohlo by mi to zitra vyjit. Teda jestli se vejdu.
Si musím postěžovat. SRAM přehazky stojí úplně za ho*no, jak jsem se dneska přesvědčil. Sram GX v ceně Shimana XT má vodítko vylisovaný z plechu, bez jakékoliv výstuže a ani ty dvě části nejsoou uprostřed nějak spojený. Malá větvička a vodítko do vrtule a pořádně ohnutý. Taky jeden zub ze spodní kladky je pryč, mají to na opravdu správném místě odlehčené. Přitom patka je netknutá.
XT to má z frézovaného hliníku a ještě uprostřed spojený a za 20 let ježdění NIKDY žádný problém. Se SRAMem to trvalo jen 3 měsíce :-(. A to nemluvím o tom, jak jim ta hazka trčí do strany. Při prvním pádu se to musí zlomit. Grr…
Nový kolo a jsem na tom jak Depka, normálně zvažuju přechod na Shimano 2×11.
To jsou ty novoty, sram 9.0 a X.9 dohromady cca 100 tis. s jednim poskozenim voditka, pri kterym jsem loni na Drtici urval i patku, voditko jsem narovnal a slape jak hodinky.
Tak už to mám taky srovnaný, když se to rozdělá, tak je to fakt jak bláto, to není ani kovaný. Prostě obyčejný výlisek. Patrně by to šlo srovnat i v terénu, rukou. To abych na to začal vozit imbus. Nemáš náhodou navíc sram 11z kladku? Teď mám jednu 10z :-).
Ne, ja obvykle menim kladky az maji misto zubu takovy spicky :-)
Tak nevim co s tim delate. X9 s brzdou co mam na Lv jsem pres packu ohnul v zaberu 42z pastorek a nic to s voditkem neudelalo. 2× 11 co mam na zimakovi taky neni zly.
Njn, zbozi je potreba tocit :-(
SRAM jsem opustil před X léty po druhé uražené/roz****** X9. To bylo v době, kdy TOP bylo 3×9. Od té doby ortodoxně vše od Japonců (včetně silnice) a žádná depka.
Nesvadej to na Sram, asi mas pech :-) Ja od dob nacionalniho Apace mam na letnacich pouze Sram (X9, X0 a NX) a zadnej problem, kdyz uz neco ohlyho bylo, tak vzdy mou vinou, protoze jsem to nekde hodne vyrazne oprasil.
Ted jsem nastesti taky kompletne opustil shimano packy i na zimakovi.
Věděl jsem, že se chytneš ;-)
Jestli to nebo wono je věc každého soudruha.
Vsak ja to soudruhovi nenutim, jen jsem zminil sve zkusenosti ;-)
Pech to asi byl, ale ve zpracování vodítka je výrazný rozdíl. Jestli to bude po narovnání blbě řadit, tak jdu do slx 11.
NX je má jak to moje GX, nebo je to lepší?
Já tam žádnej spoj nedivim, on tam ani být nemůže (abys to mohl rozdělat nebo nevím cos myslel), jen, co já vím, pár mm tlustej hlinik, ale tak to měli všechny ty sram šaltry asi. Co jsem tady měl shimano, tak mě přišlo celkem stejný ty vodítka, tak nevím.
Vzhledem k tomu, ze GX je nad NX, tak tam bude asi lehci matros, zejmena na tele hazky. Tvarove je voditko stejny, jen u NX je jeste jeden vyrez navic, ale stejne je NX saltr celkove o cca 50g tezsi.
Vidim ze se nám to nejak rozpadá. Opět jsem měl pravdu :)
No takze si udelame peknej patecek a na mikulasa se vyserem.
Rozpadá? Měl bys radši snídat to maso ;-)
Mám opušťák a nemusím po florbalu dom.
Je to podobný jako počasí. Jak to bude doopravdy, Ti předem nikdo nezaručí. :)
Na kolikátou plánujete tatarák? Že bych pozval i drahou na jedno…
Což třeba 19 hod.
Ladovi jsem rikal, at je na 19:00 ready.
A je po sněhu. Za to bláta po ko***". Plus 3 a lije.
A ten severozápadní vítr je krutý.
doufám že mi do vodpoledne uschnou hadry, sem vyrazil cca vo 50min pozdě. Začlo chcat hned jak jse byl na dědině. :)
Nás NIC nezastaví .
Přesně! Už vím, co za triko na večer.
Já to stihl jakež takež, trochu začalo pršet až od židenickýho kostela, takže cajk.
Je skoda, ze nezacal foukat az ted, aby tu vodu vyfoukal. Rano to muze byt docela loterie. Kazdopadne bahno nebude a bude svitit slunicko :-)
tvl to počasí mne sere, su zvyklej vstávat a jezdit ráno a kdybych si 2–3h přispal, tak teď nemusím sušit hadry po všech radiátorech na patře.
Měsl to vyvěsit z okna.
Teď po obědě to bylo ok. Asfalty vyfoukaný a lehký terén taky.
Jsem v buzerantově vylez ze dveří a dostal mokrým hadrem po tlamě.
A večer to zmrzne :-)
nebude to poprvní :D
Beru zpet, vitr ty vyfouka a v lese to klidne zmrzly byt moze.
Kdyby se někdo chtěl projet víc, tak 14.00 Hádek.
To zamykám továrnu. Ale kolem třetí bych mohl vyrážet z VinŠumu.
Takže kolem 18 u L.
Jako ve 14h pod hádkem nebudu, ***** se ve sračkách po lese taky ne, tak přemejšlím kudy to bude nejlíp střihnout. Po stezce do bílovic, pak asi stoupací vložka k stb archivu a z ochoza po bukole přes novej dvůr ke krbu. Neptám se jestli má někdo lepší nápad, ale jestli se nekdo přidá. :) Ještě bych byl ochotnej jet tu novou štráse co na ni všeci tak nadávali před par letama. Myslim Šumberu nebo tak nejak. :D.
asfalt z řicmanic nad ochoz je akorát
V kolik budeš vyrážet ?
nevim. klidně se nekomu přizpůsobím
Tak jestli mě vezmeš …
Btw. kéž bychom se dožili zase takového množství…
Přijde to.