Na dotaz Motyllův a z důvodu, aby se nesvéprávní jedinci stihli dobře připravit, bych tuto tradiční akci viděl na 1.12. a po NOCLEHU na následný přejezd na Šmelc.
Na dotaz Motyllův a z důvodu, aby se nesvéprávní jedinci stihli dobře připravit, bych tuto tradiční akci viděl na 1.12. a po NOCLEHU na následný přejezd na Šmelc.
To by šlo…
Letos to asi nebude terminove tak tezke, jako loni. 5.12. vychazi na utery, takze oba patky by za me predbezne sly.
Tedy předběžně 3. postel.
Predbezne ano :-)
Tak bohuzel, patek 01.12. nemuzu, bo zabijacka. Termin neovlivnim :-(
Smutná zpráva.
A ty nemožeš o týden později?
Mnooo, hraje Kometa doma …
Oni mají mužstvo penzistů? Protože pokud ne, tak to nějak nechápu.
Cha, cha.
Jak souvisí Kometa s Mikulášskou?! Nebo Mikuláškou.
8.-9. je nereálné? By mohl i s. Polka a Roman…
i jááááá
Mno vida, najednou by mohla VETSINA a ja bych neprisel o UZENY!!!
Proč to asi píšu?!
K Vánocům kondiční jízdy a příští rok bez problémů…
No pasaran, mondeo too big!
Děda si koupil na ježdění do Bohunic Aygo s automatem a z vlastní zkušenosti do města super.
Ale to není důležitý.
Co s tím termínem?
Termin musis resit se zakladatelem a Pajou mam dojem. Ja jsem byl od zacatku pro 8–9, ale nikdo se me tehdy nezastal, zli lide. Ale ted se divam do kaledare a uz i na 9.12 je tam jarmark, takze se na me nevazte soudruzi :-)
Ten „jarmark“, to je kodovy nazev pro co ?
asi nejaky bazar. :-))
:-)
To je opravdový předvánoční jarmark, kreativní výrobky nejen pro děcka a všechnomožný…ženský tomu tak říkají.
No jsem ti chtěl vyjít vstříc a ty bojkotuješ i druhý termín. Jako jeden týden jarmark, druhý týden uzený. ;-)
Mně je termín fuk. Můžu oba víkendy.
Tak mě z tý organizace vynech. Navíc Polka už nemůže ani 8. nebo co … Já se klidně Komety vzdám.
Ja uz jsem se k terminum nize vyjadril.
Já vím, ale Motylovi to asi uniklo.
Navíc bych si dovolil připomenout, že při minulé návštěvě si u p.hoteliéra domlouvali zřejmě merendu v salónku 2 krasovice, což přímo vybízí k diskusi pro nezadané.
Ale ty 2 krasovice ani zdaleka nedosahovaly kvalit těch Mikulášek, které postoval Motýl. Tak jak to tedy je?
Můžeš mi to přeložit ?
Už nemusíš, jsem si jednu prohlíd.
…a ze tam tech nezadanych bude :D
Jakás takás šance to pro ně je.
A proc furt v mnoznym cisle, on tam bude jeste nekdo jinej nez depka?
jo :-)
Mas se moc dobre ? :-)
Napadl jsi me, ale pripadalo mi to min pravdepodobny, nez ze by prijel Krocan :D
:-D
tak ja avizoval že priorita je poryt vinohrad, což se mi v sobotu povedlo dodělat, tento týden ještě doresim pracovni veci a sklep a můžu zas vyjet na kole.
Tak vidíš, že se adepti už hlásí.
P.S. na 1.
Páji se zeptej, ten se intenzivně hlásil na 1.
Tak aby ti z te tve Mikulasske vubec neco zbylo :-)
Ty po mně kamenem, já chlebem.
Pardon, ja se jen slusne zeptal na moznou zmenu terminu.
8. bych se pripojil asi az v sobotu rano stejne jako loni.
Tak ja se pripojim 2. v sobotu
Nejak jsi ten nazev vlakna opet nezvladl :-D
To je přezdívka:-)) Nejhorší je přepracovaný senior.
Treba se na NI tak tesi :-)
:-))
…ale ani na NI mu to nevyslo :))
Prostě řve :-)
chválím, založeno s dostatečným předstihem, aby se zvládlo minimálně 1000 příspěvků :)
Tak jo, začínáme na tom tvrdě makat. Jedna čtverka je zatím na 1. bloknuta. 2 postele jsou volné.
mne tyhle problémy nezajímají. na smelc s vama nejedu a dva dny v kuse už to tam nevydržím. beztak bude v sobotu schůze chc a u toho byt nemusím.
te posledni vete rozumim. O;-)
jak tomu můžeš rozumět, když u teho chrapes? O:-)
vo tom prave mluvim. :-)
Teoreticky je čtverka besetzt.
Hlavní téma: Depič a jeho smrtící AUTHOR ! Jestli s tím zase odjede přes Blansko …
To uz ho nebude mit
Tak u mě zatím nocleh negativ, musím ráno odvézt ženu s věcma na jarmark a pak ji zas vyzvednout, takže se možná někde v sobotu jen na chvíli přidám nebo to úplně odpískám.
Jinak jak jsme řešili tu změnu jídla, tak by mohly bejt vepřový a kuřecí řízky, okurky a chleba ;-)
se měsíc dopředu objednává menu jo? ste kua nejací rozežraní 10 piv nejaká zelená a dom…
Říká ten, co se přežral v pátek na Žárovce jak to prase? Všechno vím ;-)
to vis hovno. si borci malo pamatuji. sem se akorat finančně podilel…mam na to svědky. :-P
Já teda nechcu répat, myslím to všeobecně: neupřednostňujete ty rodinky až příliš? Vždyť ten Mikuláš je jen jeden za celý . . . rok. Eště do toho vlezou meruňky a můžeme to odpískat celý.
Mohls se mnou za celej rok párkrát vyjet, pak bys to svý vyjádření asi „trošku“ poupravil. Tebe jsem už mimochodem nahoře neviděl ani nepamatuju :-P
Mně stačilo, jak jste jednou přijeli aji s Motýlem. Nenechám se na starý kolena uštvat. Na Buku býváš ve špatný den.
My jsme tam byli pred 14 dny, ale ve ctvrtek. Taky ty hospody stridame vic nez ty.
Já bych se přimluvil za tatarák
Ten nechce Motýl a Maňas, tak si objednejte co chcete.
To že jsem řekl ?
Jako já tatarák neprožívám. Když si můžu vybrat mezi kolenem a tatarákem volím koleno.
Ale sním všechno. Vojna a žena mne naučily.
To be šlo.
Zena nema ridicak?
:-) Už zase…má, ale neřídí, netroufá si.
Asis na ni křičel, místo toho abys jí to věcně vysvětlil (řekni jí, že už jsem naučil dvě baby dobře řídit, tak kdyby měla zájem. . . . :-)
Vyřídím, ale tvý praktiky na Drahanech mám dojem zná ;-)
Uplne to vidim, Drzis to jak panna ptaka
To zní zajímavě. Probíhal by výcvik na FoFo? :-)
raději s Mondeem s Delphi stříkačkou (aby si zvykla na vlastní :-)
Kdo si to ma pamatovat…tak to je ovsem fatalni chyba delat furt taxikare ;) kup ji k narozeninam kondicni jizdy.
To už je v plánu léta. Teď padnou prachy za kondiční jízdy na spodní kyvku, nenaděláš nic O:-)
Raději ji kup vůz s automatickou převodovkou, to pak bude jezdit, jakoby se nechumelilo – vyzkoušeno v praxi
No pasaran.
Co Uber? V sobotu ráno bude levnej.
Ježišimarjapyčotonenímožné.
Vidím to na pěknou debatu ke krbu. Paní Eva bude škytat.
Tak určitě když do toho zapojíme Babiša :-P
nechceš mi tvrdit že paní Eva volila Babiša :)
Nevolila a i kdyby tak co? Povesili byste ji na louce na hrusku? Tahle hysterie kolem je fakt silena uz.
Že na to vůbec reaguješ
Ja si nikdy nedal rict O:-)
Jak výše píše Babičák.
opatrne, aby ti nekdo nezmenil pismenko v prezdivce. :-P
jedinej kdo je tady hystorickej seš ty, já se jen zvědavě zeptal na základě motylovo poznámky :)
Je prostě pár věcí, u kterých PL chytá na drc. Tak je nevytahuj a je klid :)
BTW Piráti se domlouvají s Žít Brno
a do pr…le!
Jsem teda hlasoval pro tu rozhlednu. Seš rád ?
nerikal sem to?
Staci se podivat jak na jakoukoliv zminku o Babisovi reaguji uzivatele kdekoliv na internetu, obzvlaste na FB a nakonec i v realu v hospode.
To bude na tech jizdach…uber…pridej ;)
bratranek ma autoškolu… :-P
Doufám, že se zůčastníš, máš ke každýmu tématu fundovaně co říci.
no nějak se celkově vzdaluju…
21
Napadlo někoho zeptat se včera jestli je volná cimra i pá před nebo po 1.12. ?
Sorry jako. Mohou to napravit soudruzi dnes.
Děkuji za odpověď.
Vrchní byl tam kde ty a nepřijel v úplně nejlepším rozmaru.
Osmeho jo.
Super. Za mě lepší termín.
Hosi, akorat jsem se dozvedel, ze 9tyho je u nas nahanka, bo naposledy se na honu zadarili akorat bazanti a nemame prasata na ples. V nejhorsim bych na ni nesel, ale zacinam se priklanet k tomu prvnimu terminu s tim, ze se pripojim v sobotu rano. Podridim se vetsine.
Tak se zadarilo, tri selata a jedna liska (alespon se urcil Kral honu :-)) Jeden pes rozparanej od kance, ale nastesti bude OK.
Příště vám dám k dispozici našeho psa. Toho prasata ignorují.
Už se vyjasňuje stran termínu a ubytování ?
24. a 25.11.2017 padlo (Kometa včera také), to by už s Mikuláškou nemělo nic společného. A dále?
Potřebuji znát termín do tohoto pátku…
popravdě když vidím, tady to sibovani s termínem tam a zpět, jsem tuto akci vyřadil jako neperspektivní. termínů je málo a akcí je mnohonásobně více.
Rok od roku je to horší, máš pravdu.
jo na to jsem si už zvyknul :-)
Tys mel jit delat pod Motyla, potrebuje pry kolem sebe pozitivni podrizene :-D
nj to by si užil :-)
Takže návrat k 1.
OK, slovo chlapa ;-) Pojedu Vam naproti
V so byl kamarád na Šmelcu a dobrý i uzený ještě bylo. Nebyl ovšem GULÁŠEK !
pokud bude platit pristi patek-sobota, jak bylo avizovano na zacatku, muzes se mnou pocitat.
S noclehem.
ja se po tme nikam trepat nehodlam. ;-)
Termin je prece porad stejnej – 1.-2.12. Padly tady sice nejaky navrhy na zmeny, ale to se prece neujalo a na jinem terminu jsme se nedohodli.
Soudruzi, nemozne se stalo moznym…i bez zadne extra intervence. 2.12 nakonec muzu! Dneska domluvime definitivne ten nocleh a jidlo, at je vrchni fklidu.
Udělals mi radost, hochu !
Jsem zvědavý na vysvětlení „žádné extra intervence“ ;-)
To asi není na mou hlavu ?
Už jsem mu to vysvětlil.
Sorry už vidím tu linku.
Vzhledem k tomu, že to Maňas tak blbě bez ankety založil (měl si vzít příklad z Karlinera kua), tak napište kdo všechno si dáte v pátek koleno nebo řízky a kdo chce mít nachystaný na Šmelcu uzený, ať pak počty sdělíme dál.
Já : kolínko a 1 libový ks na Šmelcu.
Jako Maňas…
Karliner nabizel i kurvy :-)
Sorryjako :-)
tak nerad na to vzpomínám, ale kdysi i to bejvalo :-(
:-)) Přípravu podle počtu příspěvků bereme zodpovědněji, na druhou stranu to má Karliner rozfázovaný :-)
Dík pánovi pořadatelovi
Jsem rád, že nepojedu ze Šmelcu nahoru sám.
S datem jste mi udělali radost :)
bez noclehu (leda že by padal sníh vodorovně)
koleno
šmelc 1× libové
spat chcu nahore, kouleno chcu a uzeny mrdam.
Ani nocleh, ani koleno, ani smelc, ani nic, nula, termin bez mrdu.
Takze shrnuti:
Ma-li nekdo vyhrady nebo doslo k chybe/nepochopeni/pomateni mysli, tak sdelit co nejdrive.
Kdo první hodí „čelovku“, de spat.
P.S. Ta besídka děvčat vedle se nezrušila ?
O zadne nevim.
Starosta má v salonku 50.
Pojem děvčata asi bude o úhlu pohledu.
tak v 60 už to neni jen o úhlu ale i počtu dioptrií :-) ale začínám chápat proč pepek zacina cvičit zrak přes děrovaný brejle. zaprvé nebude vidět kam v tom čumí a za druhé to uvidí ostře :-)
Ten salonek tam na stejný termin domlouvala dve devcata, ktera s. Maňase velmi zaujala, ze se nejedna o dychanek mladych sokolek ale netusil ;)
Škoda, asi to byly starostovy vnučky :-)
Aha, tak opravuju, je to i o dioptriich :D
Motyll psal, že starosta má 50, ne 90.
Je dobře, že je veselo.
Zůstávají mi piliny stát: Nevím jak vy, ale já jsem jednoznačně pro to, aby se z dopingu udělal plošně trestný čin a Rusům se neumožnil start na olympiádě (v únoru v Koreji) přesně po vzoru letní olympiády!" napsala rozhořčeně
?
Tak to jsem pochopil i já :-)
Momentálně na jeho pindy prostě nemám:-(
Tak jen to, že tvoje oblíbenkyně zapojila piliny, jak sama napsala.
Něco pozitivního bys tam neměl ?
nějak si na nic pozitivního nemůžu vzpomenout :-(
Každý svého štěstí strůjce.
Aby nahoře začali po dnešku čepovat černé -:(
Fklidu, stále světlé.
To je snad zlej sen. Zacalo idealni pocasi a ja mam ctyricitky horecky, chripka jako prase :-(
To zamrzí… To do víkendu dáš…
A kua, to rozchlastáš. Mno jinak je vše domluveno, nocleh 4 + 2 na invalidovně. Šmelc rezervace pro 8–9 lidí na 14:00 + 6× kýta sebou, zdraví paní Marcelka :-) Čest!
Jo a kdo bude chtit snidani, tak se to domluvi az v patek vzkazuje pani Sona :-)
To je pech :/
:-( Tys vynechal kotelnu :-(
Tak start taky ohrožen :-/ Sice chřipka ne, ale už týden bojuji s rýmou a spíš se to horší. Děcka jsou nachlazený fest – mají teplotu a do školy nechodí (všechny tři). Takže nám tu bacily lítaj ve velkým. Du namontovat platformy a budu doufat.
Dobře naplánovaný: dnes to Kometa natře chacharům, zítra bečka, pohodový páteční večer, so pro gurmány a neděle na léčení.
To zni jako dobrej plan ;)
Tak fáze 1 nevyšla :-((
Tipuju, že fáze 2. taky nevyjde a zbyde to na fázi 3 a 4, kde je úspěšnost zaručena! Zejména díky tomu, žes to neměl na starost ty ;-) Ale klidně řekni adminovi ať tohleto vymaže.
Jestli mel Maňas na starost fazi 1., tak se ani nedivim, ze to nevyslo :D
Já fandím do strhání, jsem v tom nevinně.
bude se zitra nejak hromadne vyrazet? kdyztak vo kolika a z kama, at vim, estliva vyrazit rano z baraku na bajku a v kuzi nebo se stihnu jeste votocit doma po rachote.
Dojedu ke krbu. V 7?
V 8 dom ?
Včera jsem hlídal, v pátek mám slibenou delší večerku.
:-D Klasika. Právě včera jsem si uvědomil, že čekání do 19:00h na některé soudruhy, co přijdou na dvě piva, je pro mě neakceptovatelné :)
Nahoře momentálně cca 10 cm mokrého sněhu. Drobně chumelí, 0°C.
Pod Bukovinou jeden TIR z MaRoKa ve škarpě.
Prosím o překlad MaRoKa.
coboli
Presne, MAdari, ROmove, KOkoti
Co více si přát. Úplně ideální podmínky. Hroty netřeba.
vypada to nadějně. :) už teď me to v hokne sere, asi tam pojedu už na oběd. :)
takze vo kolika se razi z brna? po vcerejsku bych to rad podrzel minimalne do soboty bez vystrizliveni. tzn. cim driv, tim lip. ;-)
:D
tomu říkám odhodlání :-)
Např. já v 15nulnul Klajda.
Doufam, ze aspon zitra pojedeme pohromade.
Jó hoši, to je na vás.
Pokud bude zas chcat za kazdym stromem, tak na neho mrdam :-)
Já si počkám až na ty plínky.
Jako kdyby někdy ne.
Uz i pamet ti neslouzi…
B tym v 16.00 u krchova.
Já byl na Klajdě cca 16:30 a podle stop jel jeden bajker a dva běžkaři? :-)
Stopař by z tebe nebyl dobrej:-)
Vcera bylo plno :)
sama ikona :)
Dobro dosli, lepsi pocasi jsme si nemohli prat a nakonec ani toho ledu nebylo moc.
Pohadka
No namouduši, ale mezi Březinou a Sašovkou jsem trpěl, hoši furt čekali. Bitýška-Šmelc pohoda, z toho jsem měl strach.
Krasny. A kdyz tak vidim tu vyhlidku na Josefovsky – ty stromy z horni modry TZ jsou uz pryc?
Nejaky stromy jsme pre/pro/podlizali, ale nebylo jich moc.
Parada.
No, ale v nasem pripade musis zacit uz v Lelekovicich na krizovatce a do Kurimi jet po cyklostezce, takze naopak pres Ceskou je to o 800 m kratsi ;)
"moje varianta ":https://mapy.cz/turisticka?…
J.J. to jsem původně chtěl jet. Jak vypadal ten úsek od lelekovadla do Podlesí ?
Od Lelkovadla byl směr Lipůvka, tam to celkem šlo, na cestách byl led jen v projetých stopách od lesáků, byla možnost najít si jinou stopu.
Beztak to jsou vsecko voleje a jedina spravna cesta je pres Babi lom ;-)
IMHO by to bylo míň vysilující než ten blátoled spodem.
Též dobro došli. Letos paráda a ani kosa po tym fetu moc nebyla :-) Tutaj nějaké ty fotečky.
.
Uzeny prave doslo! Meli bychom tam jezdit casteji, bylo unikajici.
Taky tak.
Ano pane, pěkně jsi to domluvil
22.12. můžu celý den :)
Nechybí někomu čepice? Neviem, ako sa to mohlo stať, ale někdo mi strčil do batohu cizí čepicu.
Bob ji sháněl…
Bobovi chybí čepica, už jsme to řešili :-)
Já se hlásím :)
A proč jsi mi ju strkal do batohu? To bude stejný, jak tehdy s tou dušou :-)
Že se nystydíš, sám máš 3 a ještě bereš druhýmu.
P.S. Chceš říct že jsi se od pátku nepodíval do batohu ? I když jsme o čepici psali už od soboty, Mlho !?
Díval, ale čepice byla v jiném fochu, musel to tam dát ten němec. O ztracené čepici jsem nic nečetl.
ze by byl les mandak?
:-DDD
Bohumile, musime dat cepicku :D