Zdravím všechny radily, kteří navštívily tento thread.
Pro přítulku hledám kolo do cca 15 000 Kč. Myslím, že teď je nejvhodnější doba, protože jsou všude výprodeje starých modelů, na které jsem se také zaměřil.Rozpočet je 15 000 Kč (max 17k). Je to začátečnice, myslím si, že kolo za více $ by bylo zbytečné a něco levnějšího zase moc šmé.
Vybral jsem čtyři kandidáty a chtěl bych Vás poprosit o radu, které kolo vybrat a proč. Hodit do placu dalšího kandidáta klidně můžete, ale stránek jsem prošel opravdu dost (nechci říct všechno :c) a je málo pravděpodoné, že by sem někdo hodil kolo, které jsem neviděl (svou roli hraje i design, proto některé jinak kvalitní kola automaticky vypadli z … kola :-)
Doplňující dotaz: myslíte, že pro ženu 168 cm vysokou se hodí (obecně) rám 17"? Uvažoval jsem i o tom, že bych si koupil další 19" a to bych jí půjčoval, ale to je asi blbost, že :-)
Kandidáti teda jsou:
MERIDA Matts TFS 300-D (2007) www.cykloexpert.cz/…atts-tfs-300- d-2007 www.merida-bike.cz/…ts-tfs-300-d Cena 14 000 Kč (možnost mít nové za tuto cenu)
GT 2006 Avalanche 1.0 disc mojekolo.cz/index.php?goto=detail&id=16
Scott REFLEX 20 www.cykloexpert.cz/…-reflex-20--?… 14 400 Kč
KTM ULTRA FIRE www.cykloexpert.cz/…tail/3753257 popis by měl být asi zde – www.ktm-bikes.at/…tailBike.php?…
Předem děkuji všem za vaše názory a zkušenosti.