Zdravím všechny bikery, budu rád za všechny tipy co se týče horského kola do 30 000. Samozřejmě internet a různé fórum prostudované mám, ale každý tip dobrý. Můj jediný požadavek je at to sedí na „29“. Mám cca 190cm a 100 kilo. Díky moc
Zdravím všechny bikery, budu rád za všechny tipy co se týče horského kola do 30 000. Samozřejmě internet a různé fórum prostudované mám, ale každý tip dobrý. Můj jediný požadavek je at to sedí na „29“. Mám cca 190cm a 100 kilo. Díky moc
Cube z Německa 23" ve výprodeji
Není 23" moc?
No, 20– 22 by bylo ideál, ve slevě jsem často viděl 23. Záleží na geo..
Anebo si nech postavit…
Super, RB a Kellys mám zařazeno zatím mezi favority a co Giant? Mám k této značce nejlepší prřístup a to ke všem modelům.
U Giantu je problém jako u všech větších značek. Horší vidlice,brzdy a rychloupínáky.
Ok, díky moc. To kolo z decathlonu se mi hodně líbí, máš s ním nějaké zkušenosti?
Bohužel nemám, nikde nebyl skladem a momentálně koukám že už nejde ani objednat online.
v sobotu mě v liberci tvrdili že do 14 dnů třech tejdnů jim příjdou na sklad a prodejny
Čus, tak už sem vybral https://www.kubasport.cz/…cal-4.0-2018. Bohužel tohle kolo nemám kde vyzkoušet a chci se zeptat jaký rám na mou výšku(187cm) byste doporučili ? Risknu to a objednám to po netu, při nejhorším kolo vrátím, díky
Tak kolik měříš doopravdy, 190 nebo 187 nebo jinak?
187,7 bych tak řekl :D Když sem psal poprvé, tak sem si nebyl jist, teď sem se přeměřil a tohle je přesná míra, když sem volal do obchodu, tak mě bylo řečeno že spíše velikost rámu 22, ale chci se zeptat ještě tu.
Měřím 187cm a jezdím na rámu 20,5"
Konečně ti to tam i píšou
M 168 cm – 179 cm
L 179 cm – 190 cm
XL 188 cm – 205 cm