Ahoj všem, prosím o radu zkušenějších s výběrem MTB HT 29 v ceně max 40 000;- Kč na časté hobby ježdění. 187 cm/95 kg. Čím déle vybírám, tím více se v tom ztrácím
Ahoj všem, prosím o radu zkušenějších s výběrem MTB HT 29 v ceně max 40 000;- Kč na časté hobby ježdění. 187 cm/95 kg. Čím déle vybírám, tím více se v tom ztrácím
A máš nějakou představu?
Aha nějak blbě se to nahralo. Dával jsem i odkazy
http://cz.author.eu/…8-ua42895002
Ten CUBE vypadá nejlépe osazen, akorát 36z pila pokud s tím hodláš jezdit i mimo terén je hodně hraniční. V tomhle je na tom lépe ten Author.
Recon je lepší než reba na ctm. :))
Ten Author je dost slabota, vidlice RST není nikdy nikde chválena, brzdy Tektro, a zastaralý systém 3× …
Nejlépe osazen a to hlavně u vidlice je CTM. Z těchto bych bral jedině ho. Někdo na fóru psal, že na CTM se daji domlouvat velmi výrazné slevy. Tak pokud by byla ještě znatelně lepší cena …
mrkni na Pedom, občas má hezký ceny, bral jsem tam ženě kolo a vše bez problémů
To CTM je za tu cenu drahy..je to novej model, cena pujde dolu. Spis se podivej na starsi modely. Ja kupoval ctm rascal 3.0 2017 coz je vpodstate skoro totozky jako tenhle 4.0 2018 a dal jsem za nej 24k.
To zní skvěle, ta 2017 na Rebe, v SLX a s WTB kolama za 25 je velmi dobrý
Podivej se na RB CRR 290.
Na to CTM je 15% sleva, takže 32300,– . Jinak díky všem za názor a jsem otevřený i jiným variantám , pokud bynekdo měl nějaký napad
V tom Kuba sportu maj i ten 2017 model za necelejch 27k. Jestli chces usetrit tak tam zkus zavolat jestli ho jeste maj a treba ti daj jeste slevu. Jinak je to jen takovej navrh. Rozpocet mas mnohem vetsi tak najdes lepsi kola :) jinak mam 187 a sedi mi ta velikost 22.
U toho CTM? Já počítal s 20. Rozpočet mám větší , ale to neznamená , ze nemůžu ušetřit
Jojo, zkousel jsem vel 22 a padla mi. Je to teda koza to kolo :D mam ale docela dlouhy nohy v pomeru k celkovy vysce. Mno musis zkusit a uvidis. Jinak uz jsem byl rozhodnutej pro RB CRR 290 TEAM.
Na tu váhu tvoji jedine RB CRR 290!. Ostatni dle konfiguratoru a běž se projet maji všechny velikosti.
RB nebrat!
Tak nevím , jsem zmatenejsi než na začátku. Napadá me tu Cube a dat tam lepší vidlici?
Ja ti doporucuji jen to co mám a jak jsem se kvůli sve váze dostal k RB. Ale abych byl vic objektivní nekupuj si kolo které si nemůžeš vyzkoušet ( přesnou velikost). Jinak vsechna kola budou fajn s pevnou osou. Ale jak tu už x krát zaznělo lepší promakanou hlínu než levný carbon.
Hele ja mam 90kg, koupil jsem cube reaction race, hlina, RS Judy, brzdy Deore, Eagle 1×12, pevne osy –35tis. a musim rict, ze naprosta parada.
Jak jsi spokojen s tou vidlí? Moc lidí ji nejezdí a každý ji hned zavrhne kvůli 30 mm nohám. Tvých 90kg jí už asi dá zabrat nebo?
Me prijde, ze kazdej kdo vazi pres 80kg je dle BF hroznej tezkej :D pritom vaha okolo 90kg me prijde na chlapa normal. Muj tata ma 110, kolo s rychloupinakama a pevnou vidlici a ze to obcas vezme nekde lesem dolu a kolo zije uz 10 let
A táta taky žije?
Ja měl 108kg a Force epigoni pode mnou vrzal a v vzpřímenem sedu kotouč drhnul. Dále záleží jak moc se chces s kolem trapit nebo si užívat.
Užívat
mám 105–110 kolo viz. profil a naprosto bez problému, snad ráfky a brzdy by si to zasloužilo lepší.. nicméně mám najeto cca 2k a všechno drží