Ahoj chtěl bych se zeptat jestli tyto kliky budou fungovat s osmičkovým řetězem , osmikolečkem a alivkovým přesmykem FD-M413
díky.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli tyto kliky budou fungovat s osmičkovým řetězem , osmikolečkem a alivkovým přesmykem FD-M413
díky.
Ano.
díky.Tak to jsem rád. Chci nahradit staré kliky které mají jenom 170mm délku. a zároveň začít postupný upgrade na devítikolo. :-)
ked uz tak bych vazne uvazoval nad desinou, osobne sa mi to sice nijak extra nepaci ale nic si nepomozem, do dvoch rokov bude 9 tam kde je teraz 8 a 8 prestane existovat.
Už teť má Alívko 9 a SLX a XT 9 a nebo 10…A XTR by měo snad mít 2×11
Jestli tento trend bude i nadale pokracovat, tipoval bych, ze singlespeedy čeká zářná budoucnost.
Už teť má Alívko 9 a SLX a XT 9 a nebo 10 – no ved prave, sak to pisem ze 8 bude 9, z 9 bude 10 a 8 aj 9 zdochne. preto ked uz nutne musi byt 8 upgradnute tak bych sa vazne zamyslal rovno nad 10.
A XTR by měo snad mít 2×11 – nejake blizsie info??
Nevim, někde jsem to myslím četl…ně nějakém českém webu…myslím tedy…
2*10 má nové xtr, ale je i verze 3*10.
Dej prosímtě odkaz na devítkovou kazetu a řazení z řady Alivio. Zatím je Alivio pořád 8sp a teprv od Deore začíná 9sp.
Oficiální stránce šimána snad věřit budeš, A 10-ti XT a SLX Se už v ČR i prodávaj.
díky. věděl jsem o XT, SLX a Alivko mi uteklo