rad bych si na pristi rok udelal radost, tak davam do ankety, ktere by vyhralo ve volbach :)
jezdim rekreacne XC, zadne skoky, sjezdy, ale ani silnice.
zajimaji me i vase dalsi navrhy. cena neni rozhodujici.
diky :)
rad bych si na pristi rok udelal radost, tak davam do ankety, ktere by vyhralo ve volbach :)
jezdim rekreacne XC, zadne skoky, sjezdy, ale ani silnice.
zajimaji me i vase dalsi navrhy. cena neni rozhodujici.
diky :)
Anketa: ktere, bez ohledu na cenu ?
Přihoď sem odkazy na kola.
žádný, samé chrtí stroje.. takovej Yeti ASX www.yeticycles.com/…BikesASX.cfm
gb.cannondale.com/bikes/07/ce/mountain/rush/model-6VMAN1.html www.canyon.com/…/lux_mr.html www.fisherbikes.com/…/hifi-carbon www.giant-bicycle.com/…/1266/29365/
Ten Yeti je nádherný, ale není na XC!! Mě osobně se hodně líbí ten Canyon;-)
Já bych ho na XC bral, vlastně ani teď nic jiného nejezdím :-)
ten HIFI vyšel nejlíp ve srovnávacím testu v MBA. A proti němu nebyly žádné chudinky. Na druhém místě Spešl Stumpjumper. Vím, že to nic nemusí znamenat, ale ve srovnávacím testu to kolo něco ukázat muselo. Pokud bys měl zájem, ozvi se na mail,pošlu ti kopii toho testu.
:-) www.scottusa.com/category.php?… The page cannot be found
ibiscycles.com/image.php?image=mojosl1&url=/mountain/mojosl/&title= Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/.jarrell/consume/v3–1.ibiscycles.com/includes/objects.php on line 58
jsem se uklikl, asi bych bral Rusha
S-Works Epic?
Promin, uklikl jsem se, minus pro Rushe. Vzal bych Anthema a premyslel o Canyonu.
do Athema bych nesel,ten pidizdvih neni dobrej ani na XC… Canyon by mohl byt za hezci penize nez ostatni konkurence… Rush je Rush… GF je takovej nejakej divnej…ale muze fungovat dobre nevim…
kazdopadne muj favorit je Canyon…
Nemám rád to obligátní „hand made“,ale cannondale je prostě krásnej a ta lefty.Užij si jakýkoliv z nich já jen závidím.
Scott Spark …
Scott Spark Unlimited
to byla chyba, nechtěl sem tak hlasovat:)
Jinak bych bral jednoznačně top Epika.
Epica mam, chci zmenu :) zatim to vypada ze vyhrava ten Rush… celkem jsem to cekal
Samozrejme jsem se uklikl, ze :o) Chtel jsem se mrknout na odkaz na Rushe, ale hlasoval bych asi pro Giant. Nepocitat :o)
jezis, chtel sem se kouknout na odkazy ne halsovat, nehlasuju pro canyona !!!!
A co tohle? A navic udajne 11,9 kg :o)
to vypada pekne, ale jsou tam dualcontroly :S :)
nerekl bych