Ahoj,který by byl nejlepší na člověka vysokého 183 cm.Diskové brzdy,limit těch 5000 kaček.Díky,zatím
Ahoj,který by byl nejlepší na člověka vysokého 183 cm.Diskové brzdy,limit těch 5000 kaček.Díky,zatím
Já osobně bych šel do tohohle:
http://www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
nebo (ten je ale o litr výš:( ):
já osobně bych nejdřív zjistil, jakou potřebuje geometrii.
jo
s tou geometrii je to slozitejsi,neni 2× zkuseny a sam nevi.Kdyztak tady hazejte nejake navrhy a pak se uvidi :-) diik
tak keď nemá nejaký starý bajk, s podla ktorého by sa to dalo pomerať, tak ho nechaj nech sa povozí na tvojom. aspoň sa uvidí či potrebuje s rozumným predstavcom kratší/dlhší alebo je to akurát. výška sa už vyberie ľahko.
nejaké odskúšanie v predajni s prípadnou cvičnou jazdou po parkovisku by som moc nepreceňoval.
Reagoval jsem na položenou otázku s přihlédnutím k biku, co má v profilu. Myslím ža navrhované rámy nejsou uplně mimo.
vida, rám je pro někoho jiného..
prvú možnosť môžem len a len odporučiť :) ale zas je to možno tým, že nemám s čím až tak porovnať…
připlatil bych za něco s tlumičem
jestli se dá sehnat za tyhle penize, tak taky doporučuju. Je to docela zajimavy ram. Není uplne obyc. A clovek si muze zvolit barvu
A co se ti nelibi na tom fortu? myslis, ze si v teto hladine polepsis?
ram je pro jiného pána, jak píše nahoře
Aha, tak to jsem spatne pochopil jak to mysli.
tak tak,ram neni pro me
Jaké kolo má teď?
Jakou má velikost?
Jaké má z posedu pocity – co mu vyhovuje, co chce změnit?
Jaký je typ jezdce?
Jaké má být použití kola?
Jak je těžký – ocení malou váhu nebo potřebuje odolný tank?
.
.
.
.
bez podobných informací budou všichni vesele plácat do vody :-(
jo 8o)
Zdravím. Vybírám rám pro přítelkyni (výška 174 cm) v téhle cenové kategorii a padl mi do oka Axman C2. Bral bych ho v 18", akorát nemůžu dohledat geometrii – nemáte někdo odkaz na tabulku?
Popřípadě tip na podobný rám (nemusí mít navářky na V brzdy) za podobnou cenu?
Dík.
ma ho kamos designove celkem povedeny trochu kratsi ale jinak ti k nemu asi nedokazu nic rict…
Už jsem na něm párkrát stavěl.
Pro ženu je vhodný pro jeho kratší geometrii.
Jinak zpracování rámu je fakt pěkný a za takovýhle peníze snad neseženeš rám s vnitřním vedením lanek.
Já můžu určitě doporučit.
Dík oběma za názor. Maajkee, náhodou nevíš, jak je v té 18 dlouhý?
Zkuism to dohledat. Myslím ze to maj v katalogu.