Zdravim přecházim ze silničky na mtb a moc se v tom nevyznam chtěl jsem kolo kolem 17000 zaujalo mě www.mojekolo.cz/…r-elite-disc nebo by ste někdo doporučil něco jinýho?
Zdravim přecházim ze silničky na mtb a moc se v tom nevyznam chtěl jsem kolo kolem 17000 zaujalo mě www.mojekolo.cz/…r-elite-disc nebo by ste někdo doporučil něco jinýho?
někdo chce za 15000,druhý 14,16 ty 17, no mrknu se a něco poradím.
Co tenhle scott,za15000
tohle by bylo za 12,
tohle je skoro nové až na škráblé kliky,kdybys měl cestu okolo hodonína,kyjova,no prostě přes jih tak by ses mohl stavit a omrknout kola,vyzkoušet zajezdit,za těch 17 i mín by se daly pořídit kola i s už lepší vídlů,záručák,garance,nakupoval bys to přes cyklo obchod takže žádný strach.jestli máš zájem tak se ozvi na 774223463.nejsou to moje kola co to ukazuju,ani žádná reklama :-) jeň tě když tak odkazuju na člověka od kteráho mám všecky kola v baráku a to už je co říct.
Nebo tohle je moje,mám ho od prázdnin,za 15by bylo tvoje BForisti ti potvrdí že to žádné Tesco kolo není :-),kolik měříš
Nazdarek,fakt uz to je blby, na strance 3 lidi co shanej kola pod 20:D procti si ty fora…pokud bys chtel novy, tak bud toho Scotta co anbizel zimak jako prvniho,ten je peknej, a nebo GT Avalanche 2.0 disc a do 17 tis povymenovat komponenty a vidlici a si na 17 se super kolem…precti si thread : bike-forum.cz/forum/mtb-kolo-12–15000/747214/forum.html#unread1 !!!