Náboje Sram X.9 vs. Novatec D041/042SB

13 nepřečtených
  • blesk888

Nemůžu se rozhodnout, jaké náboje do nových kol. Na současných mám zatím dobře sloužící Novatec.

Spolehlivost je pro mě důležitější. Až potom hmotnost. Cena zde nerozhoduje.

Anketa: Které náboje byste zvolili?

8x
    53%
    0 0
    • destr  

No ono je to oboje novatec pokud se nepletu.

0 0
    • Mamut  

Pred 3 dnami som objednal Sramy, ak vydrzis este par dni, tak ti ich mozem porovnat s Authormi, starymi Sachsmi a Novatecom 361/362.

0 0
    • jURis_1  

Byl jsem na BikeBrno a ptal jsem se u SRAM na ty náboje Sram X.9. Jsou to slušné náboje a nebyl zatím problémy. Mají 4 ložiska. Dva průmyslové po krajích a dva konusové uvnitř ořechu.

Být tebou tak počkám a koupím náboje SRAM X.7 2011. Ty jsou celé postavené na průmyslech a jsou hezké.

http://picasaweb.google.cz/…/VeletrhBRNO#…

0 0
      • Mamut  

Dva průmyslové po krajích a dva konusové uvnitř ořechu.

To si nejak nedoakzem predstavit. Mysli sa tym, ze orech je na volnych gulickach? Tak ako asi vsade?

0 0
        • Vilém  

Predstav si treba shimano naboj, kde je misto misek v orechu a nabe, prumyslove lozisko. V orechu jsou klasicky maly kulicky, jako treba u toho shimana, nebo u konstrukcne podobnych Author, nebo Coda naboju.

0 0
          • Mamut  

Ako vyzera bezny priemyselny naboj zvnutra viem, uz som ich par rozobral a poskladal. Len to konusove lozisko pod orechom ma zarazilo, aj ked ide asi iba o terminologiu. Nejak som mal problem si predstavit konus v orechu. Proste volne gulicky.

0 0
            • Vilém  

Tady je foto jadra orechu tohoto typu.

Na fotu konkretne author. Jedna cast „konusu“ je v horno casti tela orechu, jeho „miska“ je v tele orechu stejne tak jako druha „miska“, jako druhy konus slouzi matka orechu, do ktere se pak nalisuje prumyslove lozisko naby.

0 0
              • Mamut  

Princip je jasny, len som mal problem nazyvat vsetko, co ma volne gulicky konusovym loziskom.

0 0
      • blesk888  

Záleží, za jak dlouho se objeví na trhu a jaká bude cena. Jinak vypadají moc pěkně. Ale spíš by mě zajímalo, jestli to, že X.9 nemají vzadu 4 pr.ložiska, může být na škodu. Jinak bych to neřešil…

0 0
    • Mamut  

Tak mi z Kupkola oznamili, ze Sramy nie su a ani dovozca ich nema. Takze bohvie kedy budu.

0 0
      • Hnoj  

Zastav se u mě, mám 3 páry :-)

HNOJ STRIKES BACK !

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.