Nenašel jsem zde na fóru nic ohledně těchto nábojů. Designově mi přijdou podobný Novatecům, jsou na průmyslech a za nádhernou cenu. Nemáte někdo s nimi zkušenost?
Nenašel jsem zde na fóru nic ohledně těchto nábojů. Designově mi přijdou podobný Novatecům, jsou na průmyslech a za nádhernou cenu. Nemáte někdo s nimi zkušenost?
Asi moc zkušeností nebude, protože to jsou podle mě relativně nové náboje. Za tu cenu bych ale neváhal a bral, líbí se mi i váha toho předního u zadního je to takový průměr
Prodávají je v Bikesportu.Cena je super a váhově jsou na tom jako XT, 30g navíc jestli se nepletu.Budou li kvalitní, nebudou mít v dané ceně konkurenci.
Už je mám doma, bohužel pro Tebe zatím nezapletené. Jsou hezky zpracované, jediné, co bych vytknul, je to, že logo je samolepka, spíš bych dal přednost třeba gravírování. Ale za tu cenu… Výdrž ukáže čas.
Zvaž je prosím, zajímá mě jak jim sedí váha.Bez upínáků.
Přední bez RU 166g, s RU 224g, zadní bez RU 419g, s RU 478g. Takže víc, něž je udáváno…
Díky za převáření.Váha jim uletěla:-)
nevíš na kolika průmyslech je zadní náboj? na webu sramu jsem o nich nenašel žádné info
Tak to nevím, taky jsem to nikde nenašel.
3–4 podle toho jestli je ořech na jednom nebo na dvou
Sachs Neos 1998 mal vzadu len 2 loziska. Orech bol nafest spojeny s telom naboja a pod nim bolo jedno lozisko. Druhe bolo na lavej strane. Sachs bol kupeny Sramom okolo roku 1999 a Sram sa u neho znacne inspiroval.
No Sram vychazel ze Sachse, ale delat nejake zavery o konstrukci podle 12let stareho naboje je dost zcestne si myslim.
No, 1.) som chcel ukazat, ze zadne naboje sa daju konstruovat aj len na 2 loziskach a 2.) tie naboje su skoro podozrivo lacne, tak by to mohlo na nieco ukazovat.
Oba náboje jsou na 2 průmyslových ložiscích. JE to v manuálu ke SRAM 2010 komponentům na Cyklo Žitný..
Kde ze je ten manual? Nejak ho tam nemuzu najit. Dik.
http://www.sram.com/…C_Rev%20C%20
Strana 46.
Dík.
tak to asi má ořech systému Shimano, co?
Chtel bys Campu? :)
nn měl sem na mysli vnitřnosti…aby se to dalo snadno servisovat :)
Už se objevili na kupkole..
Ta cena!! :-O
Tam už jsou déle.
Ale vypadají dobře!!!
hrklo ti v hlavě? navrchu máš odkaz s lepší cenou tak co tu plácáš s kupkolem…jinak někde se jim potratila cedulka GNC :-D
Nevím co plácáš ty..! Já dodal jen odkaz jelikžo byly tyto náboje známe hlavně kvůli tomu že jsou dostupné jen na bikesportu, zde je nikdo na kk nepublikoval.. Ještě něco?!
Fakt vypadají dobře. Jestli budou podobně kvalitní jako Novatecy, tak je to paráda. Nálepka tolik nevadí. Navíc se může strhnout a bude další gram dole :D
Oživím tohle vlákno. Mám kola Bontrager Duster UST s náboji Deore a LX, má cenu koupit tyhle X-9tky a nechat přeplést nebo koupit RM5 bez UST?
Taky jsem neodolal a vzal jsem je, jsem na ně zvědavý. Ještě koupit ráfky a zaplést, až bude po večerech čas…
kdybys měl zájem, zůstaly mi tu 4ks DT540-E 32d v červené barvě :)
Se SRAM X.9 náboji hezky ladí :)
KTX@
To kolo vypadá drsně, hlavně to sedlo mě rozsekalo :)
Dík za nabídku, ale potřebuju to na 29", takže trochu jiné ráfky…
:D :D :D
Sedlo Pobabickö model 1938, hajtla signed version, 100% jewish skin ?
Tyhle naboje vypadaji nachlup stejne, jako OEM co mam na svem kole z vyroby, akorat bez te X9 samolepy.
Nerozebiral jsem je, takze netusim jestli jsou vzadu na orechu fakt konusy, ale pokud ano, tak to vysvetluje neprilis pekny zvuk tech lozisek na kterych se otaci orech. Asi od vyroby spatne serizeno, takze na to musim mrknout.
Jinak prumyslova hlavni loziska se toci hladce a cvrk je po 1300Km dost tichy.