Zdravim vsechny. Chci si koupit svoji prvni silnicku. Mam rozpocet kolem 20000kc a chtel bych neco kvalitniho. Od kamarada jsem si pucil jeho Meridu a jede fakt pekne. Tak uvazuji nad Merida Road Race 903–18. Co vy na to?
Predem moc Diky
Zdravim vsechny. Chci si koupit svoji prvni silnicku. Mam rozpocet kolem 20000kc a chtel bych neco kvalitniho. Od kamarada jsem si pucil jeho Meridu a jede fakt pekne. Tak uvazuji nad Merida Road Race 903–18. Co vy na to?
Predem moc Diky
Pohladaj este pripadne tuto:
http://www.mojekolo.cz/…kola-fitness
Za tie peniaze uz mas moznost najst nieco co posluzi k spokojnosti aj par rokov. Inac ta merida asi bez vyhrad. Udajne je rozumne vyberat nieco aspon s Tiagrou, Sora ze je nejak znatelne horsia a pritom je len o triedu nizsie…
Diky za tip. Vidim to nakonec na tu meridu. Je komplet na Tiagre a neco podobneho ma kamarad a rikal ze to vydrzi hodne (i pole) :) ale ja se o to staram takze si myslim ze to bude na dlouho :)
no do pola to nie je.
To ne, ale rekni mu to. :D Prosim te nevis jestli ma merida normalni sloping? Ne nejaky leseni…?
definuj „normalny“ :o) Na teba bude ak som spravne pochopil ta merida XL, tak si to chod pozriet do obchodu. Ked nechces sloping tak najdes aj „rovne“ ramy, author napriklad.
JJ diky
u mě byla taky ve výběru akorát jsem původně chtěl ve předu trojtác, známej je prodává a tak jsem se svezl a pocity jenom kladný, cenu bych měl do 20 s Tiagrou, nicméně jsem dal přednost 10-ti kolečku na Sh 105 s karbonovou zadní stavbou za necelých 17, za zbytek budou doplňky.
Tak to je v pohode. Dobra cena. Hlavne chci kvalitni zaklad na kterym se da pripadne dal stavet. Myslim ze merida jim je. Ale uz i ta Tiagra je docela v pohode. Vyzkousel jsem a pocity velmi dobre… Jinak diky
to jo, ale pozdější přestavba na případné 10-ti kolečko a vyšší řadu by se mohla pořádně prodražit
Absolutne si nedokazem predstavit dovod, ktory by mal niekoho donutit prejst z 9kola na 10kolo. Jedine ze o 20 rokov sa minu nahradne diely.
Ja si taky myslim ze 10ti kolo je zbytecny. Uz takhle ta Tiagra radi plynule a v pohode tak nevidim duvod prestavby
Kolem 20 000 se da koupit lonska silnicka na 105, jednu takovou ted treba kupoval RomanH do Fuji (z Hervisu)
Aha. No nevim Fuji co to je vubec zac. Ja kolu musim 100% verit protoze pomalu jezdit nebudu
značka je to v pohodě,dokonce jezdí i v profi týmech a kdysi se celkem úspěšně prodávala na českým trhu,potom zastoupení nějak u nás nebylo a teď u nás s touhle značkou opět začal Hervis
Aha tak to me nejak minulo. Co uz :) ale myslim ze pujdu do te meridy
Jak pise roman II vyse…rozhodne bych od meridy necekal nejakou „vetsi kvalitu“ nez od ostatnich „beznych znacek“.
Bude to tak na stejno rikas. hm…
tuhle mám taky, akorát jsem chytnul 15% slevu a potom cena byla 16999
Jo ta jeho taky z 25 na 17…
A já pořešil akci 3 za cenu 2. Takže jí mám za 13.300,– :-)
A este aj 2 dalsie na nahradne diely! :o)))))
Náhradní díly nejdou potřeba když jezdíš do kvalitního hervis servisu :-))))
Nejlepsi servis je bud v dobrym cyklo servisu nebo ve vlastnich rukach. Sice se s tim nekdy seres ale pak mas dobrej pocit ze sve prace :)))))))))))
do kamene tesat :-)
Presne :)