10,00 pod Barandákem na bránický. Viděl bych to na nějakej terének :) do pohody, vyjetí po P50 s obídkem předpokládám na Radlíku, ale kdo ví kam nás to zavane… když by bylo hodně slušně tak bych zkusil posázavskou, nebo třeba zelenou z Medníku.
10,00 pod Barandákem na bránický. Viděl bych to na nějakej terének :) do pohody, vyjetí po P50 s obídkem předpokládám na Radlíku, ale kdo ví kam nás to zavane… když by bylo hodně slušně tak bych zkusil posázavskou, nebo třeba zelenou z Medníku.
Anketa: překonám se a ....
Ja bych se mozna jel projet, ale bylo by to horsi nez loni co jsem s vama poprvy jel :-)
Tak se mnou můžeš počítat, pokud teda nebude nějak extra hnusně a dokonce přijedeme nejspíš dva. Lucka se v sobotu vrací z běžek a na neděli už se těší na kolo:-)) Tak se jí to bude doufám líbit:-))
letos sem jel zatim jenom pozahrade :-) tak uvidim podle pocasi a aktualni lenosti :-)
Jupi, treba bych aspon stacil tobe (hahaha) :-)
Hele jen tak se zaptám kolik máte lidi letos najeto? Já jen abych se necejtil divně :))
0 (čti jako číslici)
Paráda tak další chrt jako já :) Vyjel jsem letos dvakrát pokaždý před barákem začalo pršet…
jj my za to nemůžem… nicméně v neděli bych možná i jela
heč, už mam letos 95 minut na rotopedu:-P tedy spíš :-(
a btw zrovna dneska jsem chtěla poprvé vyjet a ono venku tohle… nehodlám být celá od bahna
zatím trojciferný číslo :/
Fuj!
Chrt!
já mám taky trojciferný, ale do chrtů mi nadávat nemůžeš :-)) 661km za 32hodin a 20 minut :-)
Ale může, průměr přes 20. Fuj, chrte!
zato sem ale těch 999m (co píšeš dole) nenastoupal ani náhodou ;-)
Nastoupaných metrů mám letos určitě už víc než 999m, ale všechny výtahem :-)
to já chodím po schodech :-)
to sem nechtěl slyšet, ti nebudu stačit :)
No ani 999m není moc, to i já v zimě nejezdící mám letos najeto víc :-)
hele malo, necely 2200 km
:o)
s novým týmem nová motivace? :)
no tak nejak, asice je 80 % km v praci ale neva, cejtim se mnohem lip nez loni a predloni :-)))) uz se tesim na jaro…
díky letošní teplé zimě budou mít všichni hooodně najeto, to pak budou časy na závodech…:)
jo, vy se vsichni do cervence vystrilite a NAC je muj! B-)
toho se bojim :/ že letošní sezona bude krutopalba. Mělo by být alespon dva měsíce ledu at je to fér :)
jak na jaro? Na sobotu ne? B-)
ja pojedu pomalu, aby si nemel rozmazany fotky :-D
Hoď sem prosím odkaz na místo srazu (mapa) ať to najdu – tyhle končiny Prahy moc neznám – Zrovna vymejšlím, kterým bych se z Prahy vydal, tak kdyby mi někdo slíbil, že se pojede v pohodě (tím myslím průměr tak 15) a že se vyhneme co nejvíc silnicím – nemám rád asfalt a auta, tak bych se třeba přidal, pokud nejste uzavřená společnost ;-)
Uzavrena spolecnost nejsme. Prines piti :-)
A na co jezdíš ;-)
Ze by som sa pridal?
Zvažuju, že kdyby bylo jó fajn počasí, tak bych se zkusil lehce projet…
nejezdi do kopce :-)
Tady u nás v posázaví jsou všude kopce :-P
tak daleko bych nejel, zatím…;-)
víkend jsem mimo prahu:/
Zvažuju, že kdyby bylo jó fajn počasí, tak bych se zkusil lehce projet…
no já bych s tim zezacatku do terenu radeji moc nelezl, ale nechci radit :)
no vzhledem k dlouhodobé předpovědi krátkodobého počasí z toho stejně nic nebude :o) ale jinak bych možná nějakou rovinku dal ;o)
nedele 10.00 h ČM :-)
je to brzo je to metrem je to daleko je to bez oběda je to moc rychlé tempo je to se samejma chrtama je to nevim jaké bude počasí nerad se vymlovám :o)
A hlavně…Neni to vyjížďka, ale trénink :-p
tak tak :o)
ty jo, to vypadá dobře, bys mohl psát básně, experimentální poezie…
je to další skrytý „prokletý“ básník :-)
Když nebude moc hnusně…
Posunu návševu maminky a vyrazím o:)
Svižná, ale pěkná vyjížďka. Počasí jak na objednávku, cesta vedla převážně terenem díky polámaným stromům možná až příliš :-). Bohužel jsem se po obědě musel vrátit do Prahy. I tak mě to dalo pěkných 71 km. Popis trasy a fotky jsem dal sem : www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm
Tak koukám na ty fotky a asi jste si pěkně užívali…Taky jsem zvažovala,že bych se přidala, ale ráno v 10 byla ještě zima, tak jsem vyrazila sama v 11, to už jsem nepotřebovala ani bundu. Byla to paráda – jela jsem na Ameriku, tam jsem se sice trošku rozsekala, ale i tak to bylo suprový. Celkem mi to dalo krásných 90km:) Nepotkali jsme se náhodou nad Srbskem?Jela tam slušná parta…
To asi ne, tam jsme nezbloudili. Ale fakt supr, zatim nejlepší letošní vyjížďka.
Tak mě to dalo 72km, oběd byl parádní, kuřecí s broskvičkou a s americkými brambory = super, trasa skvělá, bylo i pár dobrých trailů. Akorát mám jeden problém, co se zabahněným kolem, vůbec se mi do toho nechce.
podařená akcička
Moc pekny, prvni seriozni vyjizdka po 4 mesicich nicnedelani a bylo to znat :-) Diky ze ste na nas cekali. Dalo nam to nakonec 66km Galerku udelam zitra rano :-)
Galerka: www.manas.wz.cz Si tam kliknete :-) Jinak nektery fotky byly mazly … trochu me to stve, priste vylepsim.
pro lenochy: www.manas.wz.cz/
hezký fotky, hlavně „MRAVENCI“ jsou super :-) btw kdo to jel s váma na ETSX? :-O
jo, „mravenci“ se i taky líbí! gut fotečka :o)
jo, „mravenci“ se i taky líbí! gut fotečka :o)
jsme ho potkali náhodou pod mostem a prostě se přidal :)
Protoze sem na nej ukazoval prstem a delal: „Eeeeeeeeeeee“ kdyz jsem videl ETSX a dvoubrejli :)
:-))))))
Dobrý. :)
tys tomu včera slušně nakládal, chudák silničář na tréninku :)
Do mírného kopce to rvát 42 a na rovince k 50-ti, to už je fakt moc. Spousta normálních lidí bere rychlost přes čtyřicet jako svou maximálku z kopce a já se touto rychlostí za vámi ženu do kopce jak blbec. Pneu hučely jak u tatrovky o:)
no ještě že nemám tacháč, ale taky sjem si říkal ze 2,25 traktory nejsou na takovýhle kudly konstruovaný.
No však mám taky skoro silničku. :)
Foto good, ale smaz me. Vypadam jak hovado. :-)
kruci to vypadá, že se naučíš dřív fotit než já jezdit na kole .-)
No ja fotil driv na cernobilo, i fotky sem si delal sam. Jen s tim neumim jeste poradne zachazet :-)
TEda s tim novym bazmekem. Ani nevim jestli z toho jde dostat vic .. je to hracka, no …
Skoda, ze jsem se u Tocny trhnul. Ale ty tecnicky proble s nerazenim byly hnusny. Jinak to co jsem se za vama tahnul bylo povedeny. Priste snad kolo bude v pohede a uz i pojede a bude i radit.
Obed bol super, slo sa krasne, odpadol mi kufor z tretry, skoro som umrel ako blbo sa mi slo po tom obede… Ale super celkovo.
to víš, oni jsou to fujchrti :o) Což vlastně Ty taky, ale oni jsou ke všemu zvyklí pálit klidně šnicle a palačninky. :o))
kolik se vás tam vlastně sešlo? nějak se nemůžu dopočítat…:)
Já napočítal 12. Ale možná se pletu.