na 11.00 hod. pod baranďákem branícká stranule někam na točnou – jilové – brdy atd. viděl bych to na pohodovejch cca 60km má bejt pěkně tak kdo se přidá :o)
na 11.00 hod. pod baranďákem branícká stranule někam na točnou – jilové – brdy atd. viděl bych to na pohodovejch cca 60km má bejt pěkně tak kdo se přidá :o)
Bych se přidala…ale víš jak to je :( Inu bacil…
škoda
Já jedu.
ok
Přidám se. Sice mám „rýmičku“, ale doma se mi nechce sedět. Napiš mi, kde je přesně ten sraz. Jsem Radotíňák a centrum je mi cizí, díky.
Není to v centru. Pojedeš podél Berounky až k Vltavě, podél vltavy, nebo po Strakonický výpadovce až k barandovskýmu mostu(velkej most s čtyřproudovkou). Ten přejedeš po chodníku (po levý straně) a hned po tom, co tě chodník svede od silnice zastavíš. Tam tě po 11 h. vyzvedneme.
Jinak pokud se ptáš jen na místo srazu, taj je to přímo pod barandovským mostem na pravé straně Vlatvy (PO PROUDU). Je tam až těsně u vody asfaltová cyklostezka. Kdybys to nemohl najít, mám mobil 721 834 779
OK, budu tam, číslo si zapisuji, díky
no dorazim ikdyž včerejší WTB after party byla velevydatná :) nesmíte mě ale hnát jinak vás pobleju
Taky dorazim:-) Doufám, že tam trefim, ani né tak kvůli včerejší party po WTB, ale hlavně je tu taková mlha, že je vidět asi na 5 metrů. Snad se během dne rozplyne:-))
Mlha se sice moc během dne nerozplynula, ale stejně to byla fajn pohodová vyjížďka. Obídek taky super, tak co víc si přát:-))
A stálo to za to ! Nálada byla dobrá (jak dokumentuje snímek) jen ta mlha trochu moc hustá.
A aby to byla „pohodová“ vyjížďka se vším, co k tomu patří,střihli jsme si po dobrém obědě na Závisti i jeden defekt :-) Celkem to vyšlo kolem 40 km, celkové převýšení 713 m.
Prosim? Vyjizdka s b-f jen 40km? tak pokud ste to nedali za 2 hodky, tak se nekdy na jare snad konecne taky pridam.. Doted me totiz dost desily nadpisy tipu: „Pohodova vyjizdka po praci – cca 70km“ :-)
bylo to super a obidek česnekovej taky ;o) kudy si jel já mám cca 60km :o)
ale možná jak sem jel pomalejš tak mi to naskakovalo rychlejš :oD
Mě to ukázalo 49,5 od domu k domu, možná jsem provedl špatný odpočet na cestě k Baranďáku :-). Každopádně, jak se někdy říká, na délce až tak nezáleží… rozhoduje výkon :-)
Moc pěkné foto Thapsusi, vyjíždka se povedla, obýdek ještě lepší, tacho mi ukázal 55km a po rozborce doma jsem vyhodil cvaklou duši (cca centimetrová dirka). Blacky, příště se mě neptej, jestli jsem už píchnul s NN :o))))
Neboj, příště už se nezeptá, teď už ví:-)))
mě se to líbilo moc, ikdyž ze začátku jsem myslel že pojdu :) trasa v netradičním směru mě to hodilo cca 60. Co nejdřív si dám znova žlutou Vykopávky-altánek. JAk pořád jezdíme okolo po hraně kopce tak jsem úplně zapoměl jak pěkně se tam dá letět