Nějaký výlet?Tak 60km? Moto dne: STOP CHRT=)
Nějaký výlet?Tak 60km? Moto dne: STOP CHRT=)
:D
Hmmm…asi bude silná účast.
Zkazils to tím mottem:-D Já dneska jedu do práce..
No jo no…poučení pro příště…
Ne, ne, mně se to motto líbí, aji bych jel, ale su mrtvola. Fčera, přes volbu klimatizované trasy, jsem chytil asi úpal (úžeh?) z přehřátí organismu.
ach jo…
jestli nebude cvrnkat, tak vyrazim vecer (17–18hod) na chvilu. 60km urco ne. vidim to tak na polovinu :-). kdyby ses chtel pridat, dej vedet. se mnou zadna dupacka nehrozi ;-).
Tak jo,sice sem chtěl dřív, ale samotnýmu se mi taky nece.Dáme straz nad letištěm u křížku?V těch 17:00?Třeba se ještě někdo přidá.
taky tady furt u kompu rozmýšlím, jestli jet nebo nejet, když hlásí ty přívaláky, bo včera jsme zmokli na Drátníku na Vysočině a co se týče zmoknutí durch až na poslední nitku- to už moc nemusím .. .. jenže já jezdím na/po silnici .. tož tak, zatím :-)) ale není všem dnům konec, vyjížďky beru všema 10i – jsem z Old Lískecu mám však ráda, když to sviští, žádný moc kochání a taak .. kvůli lezení však moje najetý km docela stagnují :-( ICQ kontakt 305–874–784
No tak pojed na Praded, to bude presne v tom duchu jak rikas.. Po silnici, zadny velky kochacky, musi to svistet, jinak to nestihnem jak minule :-) www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…
ja nejak driv nemuzu… o peti tam budu.