Prostě mě to napadlo..
Tak kdo jede semnou? Ráno vlakem do Pardubic a pak cestou přes Svratku a Jimramov..
U Víru vyzvednem Páju a hurá na Brno…
Uvítám i někoho kdo by jel třeba kousek z Pardubic:)
Prostě mě to napadlo..
Tak kdo jede semnou? Ráno vlakem do Pardubic a pak cestou přes Svratku a Jimramov..
U Víru vyzvednem Páju a hurá na Brno…
Uvítám i někoho kdo by jel třeba kousek z Pardubic:)
Omg přeju hezkou cestu kdybys napsal dřív jel bych s tebou z pardubek až po svratku :O(
škoda..
Nemám vůbec odhad kolik to bude km.. Když málo tak budu stavět v cukrárnách a příště to bude Brno-Pce-Brno :-)
z hradce do svratky je to 70–75 z pardubek tak o 20 míň takže kolem 50–55 po svratku…
už sem to naklikal do mapy.cz.. Cca až domů něco přes 150km.. Kopce tam moc nebudou, takže by to šlo i tam a zpět za den.. ale to nechám raději na jindy
Jestli pojedete na biku určo to vemte buď v proseči na maštale nebo někde v okolí svratky do lesa např na karlštejn v okolí je opravdu nadherna příroda :O) http://www.bike-forum.cz/…il-7544.html
Ne, pojedu na silničce.. Maštale znám a o Karlštejnu sem už slyšel. Ale dík:)
Karlštejn je po cestě je to jen jeden malej kopeček navíc :O) otázkou je zda se vam tam bude chtít jinak pokud přez něj pojedete zavolejte mi otočim se za váma :O)
Kopce tam moc nebudou, ale bacha na to, že pokud pojedete Železnými přímo od severu k jihu, pojedete 80% jen do kopce (sice mírnýho, ale…).
Trasa je to pekna. Hned bych jel. Nechame to na pristi vikend. Naplanuj podobnou „hovadinu“ a jedem. A nebo tu viden protahnem na dva dny?
tak jedte i pristi vikend, ja te v sobotu hodin do Pardubic. Z Brna si to pak muzes par kilaku natahnout a ja te pockam doma ;-)
Pravda, takova mala treninkova vyjizdka :-DD
Kdyz bude Viden v nedeli, tak jo.
Me laka spis ta Javorina a vcil me zase chytl bike. Silnicky mam uz celkem dost, bo kazdej den na ni do prace :-)
Jo, Javorina me taky laka..a pak jeste Lysa, ale na tu bych potreboval silnicku jako znamej z Vysocan:)
Husty :DD Takhle zrasovat se asi nemusim, Javorinka (nebo nakej obdobnej vrchol) by mi fakt stacila :-)
To je drsny, ale z Brna by to bylo skoro 450 km:-P
WTF!? To teda respekt!
Javořinu z Brna jsem dal loni, ale na zpáteční cestě mě chytla šílená průtrž, takže to bylo pouze Brno – Javořina – Kyjov.
K Javorine mam jedno vylepseni oproti predlonske trase, kdy jsme jeli vicemene tam i zpet stejnou cestou. Tam na Hodonin a Nove Mesto nad Vahom – kdyz ted bezi v kinech Bathory – Cachticky hrad;-) – Javorina ze Slovenske strany po silnici, terenni sjezd na ceskou stranu – Veseli, Kyjov, Brno.
Zdar, jak bys jel do jedné nejmenované díry před Kyjovem a ne po silnici ? Nebo někdo jinej ?
Nevim jakou diru mas na mysli, ale timhle smerem jsem snad nikdy nejel jinak nez po silnici.
Ještě – pro extrémisty se nabízí ještě tento mezinárodní masakr velkou pilou ( + 9 km na kopec :-)).
Hm, tak odkaz nevyšel jak měl…no měla to být Králova hoľa.
Cos tím chtěl řéct ?
Aha, okamžitá náprava. To teď může chrtit Karoš.
Ale to jen tak, kdyby někdo hledal nový výzvy…do 1946 m.n.m. je to z Brna 350 km…no nic, končím s offtopicem ve Splinťově threadu :-)
no už sem to chtěl napsat.. je to tu náramně přehledný… :-)
to se mi na bajkerech líbí, že maj takový prdlý nápady a za sebou masu stoupenců :-D
ať vám vyjde počasi
Tak takle nějak HODNĚ přibližně by to mohlo vypadat…
Tož: ČD dobrý, dráty spadly až po nás:) Zážitek mám z cyklostezek v Pardubicích, tak nesmyslnou síť sem eště neviděl..
No, na to, že sem trasu plánoval bez jakékoli znalosti toho kudy vede myslím, že se povedla…
Jednoznačně zatím moje nejlepší silniční akce, škoda jen toho věčnýho protivětru.
Díky moc Brantecovi, že jel po té jeho sobotě semnou a dík Kankrlíčkovi, kterej je ještě víc ukecanej než já za to že jel část s náma:)
Po občersvovačce na Sulkovci to byl mazec:) Ale Páju sem uvisel :o))
Ale na fazole sem ho v Bitýšce neukecal:(
Hodilo mi to 183,33km, průměr rovných 29..
Vtipne…
…manekyn pod Virem:-P
:-D A zase ten vaznej vyraz :)
No teda, vždyť není vůbec vysmátej.-))
má to kosmetickej defekt. Ta červená se tluče s tou žlutou a modrou. Chtělo by to ještě zapracovat na barvičkách. :)
ty bys zas potřeboval zapracovat na životosprávě a taky ti do teho nekecám :-P
na té pracuju pernamentně. :)
A propos Fanóšu, koňáček chutnal ?-) Za ty prachy viď? -)
Karel zase pije?
NIC se nebije voe :-DD
Ale no tak chlapci, vy jste po víkendu nějak zhrubli.-)
ale ten papouch nejezdí na červenožlutým kole kolego :)
tomu papouchovi by sedlo todle :)
Jak ukecanej! :)
Bylo to moc pěkné, jelo se hezky a konečně jsem mohl jet trochu rychlejc, než když se ploužím sám.
Trasa byla vazne dobra, vetsinou hezky asfaltky, ale bez vyraznyho provozu. Ze zacatku rovina na rozjeti, pak se to zacalo mirne vlnit nahoru dolu, horska premie byla v Jimramove a pak uz sesup dolu:) Pocasi by bylo dokonaly nebyt toho protivetru. Ten jsem poradne okusil az poslednich 60km, kdy jsme se po vynikajici obcerstvovacce (ach ta malinovka..) v Sulkovci rozdelili. Celkem po korekci 155km/25avg a chodit nemuzu jeste ted (ale to je spis diky sobote).
Kankrlicek je vazne rozenej vypravec:-) Za fotku ve Svratce dik:)
Todle musí na bajku jít:) Jel to už někdo?:)
A to myslíš tu hlavní stěnu nebo ty schody a směrem dolu nebo směrem nahoru? Pokud to někdo dá směrem nahoru, tak by to směrem dolu ani nemělo cenu zkoušet, že :-)
no a tu stěnu.. Kaviárový tousty:-D
Na tý stěně prý Čemba vytyčí klikatý trailík, aby nedocházelo k erozi přehradní hráze nadměrným bržděním.
aspoň to nezaroste jak ty tvoje objevy:o)
Noo…
LOL
Kdybyste tam bývali pravidelně jezdili, tak by ty moje objevy bývaly nezarostly, soudruzi. Já sám to všechno vyjezdit nezvládnu, že?
Vzdyts dezertoval na vysocinu, tak neprndej…soudruhu :-P
Co? tam sem byl jen 3 dni. A kdo tady pomlouval moje trailíky? he? proto tam pak soudruzi nejezdí…
Hoši sem běžte!
Proč bysme Ti to tu trochu nezasvinili, že?
Btw: Jede dnes večer někdo na Buk? (myslím jako tak okolo 21.00)
Kua to BF uz neni co byvalo :( Mladi nas vyhanijo pryc, tak si asi budem muset jezdit poprndat uz jen na ten Buk ;-)
Ve čt ?
Ty schody?
jj schody:)
proč sis nedal beskydtour v sobotu. To byl zážitek !!
Tak jel by někdo zítra?
Odjezd ranním vlakem z Brna, jenom když bude hezky..
hezky bude, o tom žádná. Jen bych tam chtěl tentokrát trochu pobejt, a né jak minule, akorát prohlídka náměstí a hned zas zpátky. Takže tam hodlám být aspoň přes jednu noc.
V nedeli rano mam jinej program, ale jestli tak bych vam mozna po obede vyrazil naproti… Kudy pojedete do Brna?
stejně jak loni:)
letos obcerstvovacka nefunguje…ikdyz, muzes zkusit tchana;)
Dobrý aji bez obžerstvovačky:) Loni 6:19 aji s cestou do šlapek a letos 5:32 ale humus protivětr a bez traktoru:(
Pardubice opět humus vymotat se odtam..
S Karošem sme se v Tišnově minuli, protože vypočtenej čas na trasu Vír – Tišnov sme zajeli trochu míň než za 2h:-D
Super je že od Svratky směrem na NMNM je novej asfalt ;-)
Na Sulkovci klasika, smrděl kravín, aspoň sem věděl, že už ten brdek z Jimramova skončí..
Karkulce koupím dynamo a bude svítit celoročně:)
Btw, jak je v horách?:-)
A to eště možná nevíš, že je nová, hladká silnica bez aut z NmnM skoro až do D. Louček.
Nacasovany to mozna bylo docela dobre, akorat ze jsem pri prijezdu do Tisnova to vzal vrchem na Predklasteri.. No ale stejne bych se za vama honil, porad to jeste nejede…
Na horach je krasne…;)
Tak hlavně že vám to vyšlo.
Taky nepodporujes ČD? To jsem rad ;-)
sem tak nějak nechápal vo co de s tím časem 5:32 a voni se vozí vlakem! :)
pár fotek na http://karkulina.rajce.idnes.cz/
se taháš s pěkně těžkou mrchou.
//edit: aby nedošlo k nedorozumění, mluvím o foťáku.
Za 150,– aji s kolem je to pohoda a navic v kupecku je 2× vic mista nez v tom vasem aute :-P
Tak to muzete jet s Janouchem do tech Rychleb, kdyz ste tedka mobilni :-P
Já bych do Rychleb klidně zajel, mobilní jsem :-) Bychom mohli vypravit treba 2auta a 6 lidi, nadhod to, jestli budes ve ctvrtek na Smelcovne..
A představ si, že jsme včera asi 10 minut hledali tvůj domeček.. Já už byla vyplivnutá, chtěla si utrhnout jedno hruškojabko z vaší zahrádky..a nic :-D
Máte vůbec jmenovku na dveřích?
ten úzkej vysokej :)
no, jsem si skoro na 99% jistá, že právě u tohodle domečku jsme nezaznamenali na štítku Maňáskovo příjmení ;-)
Jestli jsi hledala jmenovku Maňásek, tak jste měli smůlu. Mám i občanské jméno :-)
nebo jseš tam trpěnej paní bytnou :)
Na bytnou mi nešahejte, přeju ti taky jednou takovýho anděla :-)
Nejedu, ukliknul jsem se :-)