Hledám něco na řidítka k čelovce Silva L1. Zvažuji i tento model!
Hledám něco na řidítka k čelovce Silva L1. Zvažuji i tento model!
vlastním a velmi levně přenechám, protože jsem si pořídil Blackburn a už ho nepotřebuji, zamailuj, pokud bys měl zájem
Díky, kolego, malý dotaz, Blackburn jak to svítí a jaký máš typ? mám obavy z pořízení dražší lampy na řidítka, že to luxeon přesvítí, Silva L1 jede cca 50–60m a to dost silně, vlastím jěště Author X-Ray ( do města) a pokud to srovnám na stěně, X-ray i Author xenon oba se úplně ztratí, ten cateye jsem myslel jako doplněk svít cca 3m. dík za odpověď
Blackburn svítí perfektně, jedna bodovka a jedno rozptýlené světlo obě 3W Luxeon. Ta bodovka je srovnatelná se Silvou, Silva je asi o chlup silnější. Kombinace je skvělá, protože jezdím jak za dne a proti loňsku, kdy jsem neměl Silvu je naprosto senzační to, že vidíš, kam se podíváš. Je to hlavně psychycky bezvadné, že nejedeš v černém tunelu.
No co je to velmi levně?
No co je to velmi levně?
velmi levně znamená za 3 klokany. Klokan je flaška australskýho červenýho Cabernet Savignon – Shiraz, u nás v Globusu se cena pohybuje od 85 do 105 Kč, podle toho, jak potřebují vyprodat zásoby.