Dobrý den, chci se zeptat, jaké oblečení na běžky používáte? Co všechno máte na sobě, aby vám nebyla zima, ale zárověň aby ste se mohli vpohodě pohybovat? Projíždím různě internet a nevím, jaké oblečení by bylo nejlepší.
Dobrý den, chci se zeptat, jaké oblečení na běžky používáte? Co všechno máte na sobě, aby vám nebyla zima, ale zárověň aby ste se mohli vpohodě pohybovat? Projíždím různě internet a nevím, jaké oblečení by bylo nejlepší.
úplně to samý co jsem měl v roce 2011 a v roce 2010, rok 2009 nepočítám protože jsem v roce 2010 zakoupil pár nových kousků oblečení abych měl v roce 2010,2011,2012 a v roce 2013 co na sebe, v roce 2014 plánuji obměnu abych měl v i roce 2014 a 2015 v čem jezdit
abych tady nepsal jenom samý ptákoviny tak mě se poslední dvě zimy osvědčilo tohle termoprádlo – sice trošku dražší ale zahřeje malinko víc než nějaký umělotina http://www.svetoutdooru.cz/clanek/…
Mám pocit, že v tomhle bych se na běžkách uvařil.
Je to dost individuální, ale mně nejvíc sedí zero / zero extreme.
pokud jezdíš spíš sportovně, tak je ideální kombinéza a přes ni vestu (ne jen šusták, ale spíš softshell, WS,…)
Je lepší vybrat takovou co má dvojitý přední díl kalhot ideálně s panely nefuku na kolenou.
Pod kombošku dlouhé termoprádlo.
Do teplot pod –10 to už ale není. V ČR většinu času ale tolik není.
na turistické ježdění je lepší koupit nefuk kalhoty s fleecem a speciální běžkařskou bundu, stačí i zimní bunda na kolo uvnitř s chlupem navrch membrána.