Zajímá mě jestli tady někdo vlastní vydlici z Aliexpressu. (Zkušenosti s současnými nabídkami produktů Ali.)
Zajímá mě jestli tady někdo vlastní vydlici z Aliexpressu. (Zkušenosti s současnými nabídkami produktů Ali.)
Neco mi rika, ze bude dost tvrda.
vidlice nebo zkušenost?
Něco, nebo osobní zkušenost.
Něco, nebo osobní zkušenost mi říká, že to bude jako ostatní produkty na ali. Napiczu, ale hodně ušetřím :-D
Mistr Onuce byl prý velmi spokojen. Trochu bych byl nervózní z toho, že číňan na tom má pěkně různobarevný tvrdý(?) elox :-)
Hele a kolik spících účtů si tady založil?
Zajímá mě, jestli to někdo zakoupil aktuálně. A jak to fungovalo.
Co konkrétně znamená pojem tvrdý!!! elox!!!(povrchová úprava, asi nějaká zajímavá nová technologie???)
Kolega má na dílně něco jako FOXku, barva kluzáků pseudo Kashima spíš oranžová nebo měděná, celkem lehká i to pěkně chodí, ale koupil to na takový projekt na prodej co nevyšel, takže se s ní moc nejezdilo a nic moc se k ní říct nedá. Bohužel je to 26".
Za mě bez problémů. Vozil jsem na silničce karbonovou cca 10 tisíc km, pak šla do světa spolecně s rámem.
Na bajku jsem vozil několik let pevnou karbonovou BXT 29", rovněž úplně v pohodě.
Dcera vozí už asi čtyři roky na bajku 27,5' vzduchovou Pasak P34 na RU s rovným krkem. Váha cca 1750 g a s běžnou údržbou chodí pěkně. Když jsem ji měl při servisu rozdělanou, vypadá uvnitř jako kopie Suntour Raidon.
Neviděl jsem skutečnost, ale většina vidlic na Ali. mě přijde jako kopie SR suntour.
A raidon mi s pečlivou údržbou vydržel 11let(přidal jsem mazací kroužky a chodila vždy bez problémů).
Bez urážky někteří tady píší jak villice z Aliexpressu stojí za pr…, přitom ji nevyzkoušely.
Díky za zkušenost s vidlici z Ali.
Moc žen, co by vyzkoušely vidlice z Ali, tady na fóru nebude…
Gwaihir je zrovna ten, co má negativní zkušenosti… jestli mě paměť neklame
Přesně tak. Vidlice dost o ničem. Ani na dětských 60kg nešla nastavit a propadala se ve zdvihu na nulu. Trochu to šlo asi postelovat, ale za ty nervy to nestojí. Chvilku dobrý a pak třeba po 10 km úplně bez tlaku.
Jezdím půl roku himalo drift 32, funguje pěkně, zatím žádný problém. Jezdím i ostřejší traily. Na YouTube lze nalézt podrobnou údržbu. Bolany jak bylo psáno nebrat i podle zkušeností uživatelů ze světa.
Velmi nízká cena většinou značí velmi nízkou kvalitu.
Bolany nebrat.