zdar Olomoučáci, pokud se udrží počasí, vyrazí někdo?
tempo volné!!! čas kolem 2h
zdar Olomoučáci, pokud se udrží počasí, vyrazí někdo?
tempo volné!!! čas kolem 2h
Ale ale, tak už zase skáčeš přes kaluže:-)??
velice opatrně :) ale pomalu začínám. po měsíci úplného klidu to je křeč :(
To věřím. Ono stejně v těchto podmínkách se toho moc najezdit nedá. Nevím, jak ostatní, ale já jsem po pár desítkách km zničený, jak kdybych jel maraton… Už aby bylo jaro.
heč, já jsem na pohodu. minulou sobotu jsem dal stovečku :-) a jezdí se mě parádně. až na ty kopce.
tos měl zápal plic nebo co? :)
zánět ledvin:(
Si musel někde prochladnout a nebo málo chlastáš :)
první možnost. na bajku v Karlově
kampak? jel bych. ale musím si umejt forta, od sobotní vyjížďky je nějakej zasviněnej
to buď rád, že seš na pohodu.
mě to je celkem jedno, buď směr uničov, litovel atd. nebo opačně kojetín atd…
kopečky nebo spíš placku? měl bych tu jeden okruh, který mám rád. akorát nevím, jakou máš představu o najetých kilometrech?
kopečky bych teď ani moc nedával.
o km představu nemám, tak 2–3 hodky, jak to pojede..
sem praci – mohl bych az 20. jestli vam vyjde pocasko tak tusim nechutne podarenej vylet vrrr :)
20 budu na slovensku na horách. a ty bys jel i na silnici?
jo, na silnici mam stareho horaka, plaste sjety slicky 1.9. – myslim ze by se to dalo :)
všechno se dá:) a tuhle neděli bys nejel?
celej vikend dru jak bulhar … :(
grafik (15.11.2006 16:00:15) 213.235.153.xxx 2×> Olomoučáci, co děláte v pátek 17? (^ odpověď na 1× ^) chlapi rad bych s vama zabikoval ale v PA a SO du do prace … svatek nesvatek :/ [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]
Ty vole ta tvoje práce musí být řehole:-(((
jeste do konce ledna a pak uz bude pohoda …
Jinak dodávám, že se nepřidám. Ale napadla mě jedna věc: Vím o supr penzionu v Lipové-Lázních. Co kdybysme se někdy na jaře domluvili a jeli tam třeba na víkend (na bika pochopitelně)??
jsem pro
ja taky
já taky
OK Borci, necháme to na dobu, až to bude aktuální. Předběžně to vidím tak na duben nebo spíš květen, i když při současném počasí… Už se těším na trasu Ramzová – Petříkov – a dál na hřeben (Keprník atd.) Tam to znám jen na běžkách.
jsem pro taky,ale viz níže (špatně sem to přiřadil)
Já taky,ale ještě nevím,zda-li budu provozuschopnej. Min. do 1.3. stále marodím. Takže jestli bych jel,tak budu úplně marnej :(. Na Velo camp nechcete?
Máš odkaz? Nemůžu to najít. Jinak buď v klidu, nepočítám, že by se něco dalo spáchat do konce dubna. 1. a 8. května vychází na úterý, tak snad kdyby se vzala v pondělí dovolená, máme 4 dny na řádění po horách…
Ne.Mělo by to být ve Velu 2/2007. Bývá to tuším v dubnu. 2006ka byla na Šeráku myslím.
návrh: viz vobrázek, vychází to na 64 km
a přibližný profil
eště doplním, že kdyby se nedařilo, můžeme to v dubanech stočit na blatec
že prudím :), ale v těch Kralicích sou brutus kostky :) a z Bedihoště-Tovačov-Olomouc to je celkem frekventovaný. Osobně bych se tam bál vyjet(ve všední den). Co třeba toto-Ol-Těšetice-Náměš-Olbramice-Luká-Javoříčko-Chudobín-Litovel-OL? Toto bývala moje oblíbená trasa,když jsem jezdil jako malej na Favoritu :). Má to asi 70km.
hezké, ty končiny moc neznám… ale trochu kopečci :-)
Jak tohle děláš?? Máš na to nějakou mapku v programu nebo si to cucáš z prstu??:-)
z prstu to ještě neumím, mám www.cyklotrasy.info
je to sice jenom hrubé a přibližné, ale pro představu stačí
Díky, mrknu na to. Jinak, rád bych se k vám přidal, ale ta cesta vlakem… jedině, kdybyste vyrazili směrem Uherské Hradiště, můžem si dát zcuka:-)
pěkně si to načrtl :). Tu zpáteční můžete jet i jinak. Pěkná je i ze Slavětína na Loučku,Bílsko,Seničku,Senici a po cyklostezce na Neředín. Teda kdyby se vám ještě chtěli jezdit kopečky. Za kvalitu silnic neručím,tehdy byly celkem pěkný,akorát drsnější asfalt. Nejdelší kopec je na Olbramice z Náměšti :)
Tahle varianta je ale ještě lepší – je po okreskách a téměř tam nepotkáte auta…
kurrrnik to abych si vzal mapu a vytiskl itinerář :-) tyhle cestičky neznám…
popova varianta taky není špatná. kostky teda nebrat, to říkám dopředu.
jinak mi to je šumák.
kostky nebrat, jejich přítomnost jsem nějak zazdil :-)
ty jo takovy chute … muj oblibeny „silnicni“ kraj, rad bych se pridal … blokuju si tento thread :)
hlavně, kdy a kde se slezeme?
sobota 10H, místo nechám na tobě.
pošli mi na mail. tel. č.
10 hodin je fajn, místo bych asi zvolil přední parkoviště u Delvity na Tabulovém vrchu (ulice Dobnerova) – naproti přes ulici je nábytek.
ok.
Podle počasí taky bych k vám přidal.
no doufám, že nebude moc funět. uvidíme.
Taky bych jel, ale budu po plesu a taky v garáži čeká na poskládání jeden Cube… :) Takže příště
no zrovna na tebe a tvou „smečku“ jsem tajně sázel, že bychom se mohli zase projet společně… rrrozmyslete si to, tady jde o obrrrrovskou sumu.
jak ste zajezdili?
docela dobre, akorat dost foukalo.
dnes jsem vyrazil taky, na 2hodky, at si zase zvyknu:)
jj, byla to pohoda jak blázen. ale vítr na pňovické rovině stál za to. 180mm kliky ukázaly, že na tyhle podmínky jsou ideální
Já byl v sobotu 13 na biku v terénu. A nezdálo se mi, že by nějak moc foukalo, ale jel jsem 50% lesem. Je to jako na jaře, akorát není až tak moc velké bahno, ale i tak stačilo, napříště nasadím asi i blatníky :o)