Zdravim,pojedeme nekam v sobotu? na bika ci silnici? cekam reakce ;)
Zdravim,pojedeme nekam v sobotu? na bika ci silnici? cekam reakce ;)
Možná pojedu silnici , zítra budu vědět na 100%
a zitra nekam jedes? a kam bys jel v tu sobotu?
No chtěl jsem se projet směrem k Hrubé vodě-po hranicích vojenského prostoru-z těch pěkných výhledů-ale na pohodu.Ještě nevím zda v sobotu nebo v neděli.
v nedeli jsem v praci,ale pojedu nekam zitra i s v sobotu..jeste nevim jestli na silnici nebo na bika… kdyz se tady nejak domluvime tak budu rad,pac s me nechce jet samotnymu
zdar.V sobotu bych jel na bajka. Co směr za Šternberk?
Když bude nás víc, také bych jel na bajku . V nedělí pojedu projet Šelu.
tak se domluvime na sobotu na bika …kdy a kde? ..... a pojede zitra (patek) nekdo na silnici tak ve ctyri?
sem v praci :-(
A jak tam jedeš? V kolik je odjezd, dik za info.
zdar. zitra jedu silnici. domlouval jsem se v jinym threadu s DoomHammerem…Este nevim v kolik pojedem, ale bylo by to odpoledne
to by bylo fajn,jel bych tak ve ctyri…mozna o pul ctvrte bych to stihl..
Tak to vypada, ze bychom s DoomHammerem vyjeli v pet – smer Unicov. Litovel…Misto srazu este nevim.
tak na silnici jedu uz ted......tak snad sobota bike…
Nejeli jste nahodou dva nekam smer Hlubocky? Potkala jsem nekoho ve stejnem dresu, kdyz jsem se vracela domu.
ja jel vcera sam,tak to byl asi nekdo jinej :)
JAK tam jedeš a v kolik, díky za info.
jeste nevim jak se vyvrbi prace – tj kdy budu moct, ale ma byt pekne tak bych dal nejakyho pohodovyho bajka
tak dame sraz v sobotu ve 13 hodin na trznici u sokolovny?
ok
asi jo
na me se rozhodne nevazte, nevim co bude, ale pokud tu padne nejaky cas a misto tak se mozna dostavim
s hurikanem jsme domluvení na pátek na silnici, asi 50 km… nechcete se přidaťsja? ale start až v pět, dřív to nedávám…
Vim, ze asi budete vsichni v praci, ale… Nechcete jet nekdo zitra tak od 12 do 16? ;-)
No já bych moh tak až od 14:45 :o) a to už je na tebe pozdě.
V 5 musim byt nekde jinde. Toz kdyztak si dam neco sama. Snad se neztratim :-)
neprovokuj :)))
>>>>>>>>> zdarec,tak co ta sobota? ve 13 hod u sokolovny na biku? kdo pojede.......????
jestli ti nevadí,že na mě budeš čekat :), tahám to všechno jednou nohou a navíc mi uchází zasraná R7…:(
jedete někdo v neděli odpoledne. V sobotu mám noční, a odpoledne bych vyrazil. Jel bych projet tu Šelu, ale nikdy jsem tam nebyl, tak nevím, jestli je to po noční dobrej nápad. Navíc nemám tretry, ty dojedou až kolem 9hod v neděli a to do Lipníku už asi nestihnu, ale na kolo bych určitě vyrazil.
toz sobotu taky nedavam, ale nedele vypada lepe a tu prvni cast Sely bych si rad projel, tak se tu zitra vecer muzem dohodnout nebo na icq
tak asi nic,jedu na silnici,sviti krasne slunicko,tak bude opalovacka… …tak treba to vyjde pristi vikend…
jo, zaváhal jsi :). Dali jsme s Vitem 90 km na MTB, supr počasí i cesty. Trasa: Pohořany, Jívová, Těšíkovská kyselka,Dalov,Mutkov,Dolní Žleb,ŠTBK,Bělkovice…za 5h…celkem to jelo.
co zítra, nejeli by jste někam? Jsem si říkal, co třeba projet celou trať Buřinky, s cestou do Bělkovic by to mohlo tak 75km hodit.
já pojedu,ale moc se mi nechce jet do Bělkovic. Kdyžtak až nazpět…
v kolik a odkud by se vyjíždělo, trase se může samozřejmě podle libosti měnit,já se rád podívám no nový místa. Zatím toho moc poježděno nemám.
Dal bych 13:30 na mostě u myší díry. Trasu bysme upřesnili po cestě.
toz jo, bych si to celkem slapnul, akorat teda pohodovym tempem a ne zavodnim chrcenim :))
skoda ze jsme se lip nedomluvili,to ja byl nakonec s pritelkyni na silnici…nejakych 80 km,pres sternber,ecce homo,tesikov a pak nejak zpatky,celkem pohoda…snad to vyjde pristi vikend treba na toho bika konecne…
jedem zítra 13:30 z mostu u Myší díry
sorry že jsem u tržnice tak zmizel, ale děsně se mi chtělo na záchod :-) jinak parádní akce, mě to hodilo 65 km a přesně 4 hodiny
ty ses na nas proste vys*al :-P
ne. na vás ne, až doma :-D
a my jsme si říkali, že z Hrubé vody už ti to nějak letělo, a on měl nutkání a tak šlapal
zdravím Popa – moc pěkně jsi nás povodil – já a kámoš jsme byli maximálně spokojení – pěkná projížka po krajině, díky a snad brzo zase někde pojedem.
jj, taky chválím. díky za zvolení tras úměrným schopnostem Franty i mě jakožto pilota… no a příště už snad na nové mašině… ale bylo to fajn.
no,zkus jít do nějakýho MTB s vidlou, bylo by to určitě nebe a dudy…za 15 už seženeš solidní MTB ve slevě.
no,zkus jít do nějakýho MTB s vidlou, bylo by to určitě nebe a dudy…za 15 už seženeš solidní MTB ve slevě.
nazdarec nazdarec…bych tady chtel obnovit domluvu spolecne vyjizdky…co takhle sobota 21.4.07 ?? bike ci silnice,ale spis bike…nejaka vetsi banda? kdo muze??
nechceš jet do Hostýnek? Jede větší skupina z B-F na bajk. Já bych jel, už mě to tady na Kopci nebaví nějak…
já bych taky jel, ale musím být do 18 hod doma, jinak to vidím zase na kopec. Večer musím do služby.
na hostyn? a jak tam pojedem? to se pojede na kole z olmika nebo tam pojedem autem?
já auto určitě mít nebudu.Nevím jak pop.Něco bych přispěl.
no ja bych bral jeste kamose jednoho,4 se do auta nevejdem s kolama…
zkusím se zeptat rodišů na nosič-maj na 4 kola,ale záleží na dolních trubkách MTB- musej být kulatý a raději s menším průměrem.auto s 2 nosiči není problém
tak to by bylo super…tak se zeptej a nejak se domluvime.....
zjístěte ty průměry trubek,ať to pak jde
tak já na ravíčku určitě nemám kulatou trubku. Tak to bude asi problém. Nebo si zkusím sehnat vlastní držák, kámoš ho má upravenej, že shodí přední kolo a vidlici přimontuje k držáku.
myslím,že ne. Co sem viděl tak tu trubku nemáš moc do šířky… Jinak chce jet i Vit, takže nevím, kdo by jel se mnou – vezmu max. 3 lidi.
no já musím být do 18hod v Olomouci, tak se rozhodni. Vzhledem k tomu, že musím pak pracovat, tak tu vyjížďku i oželím, kdyby se muselo pak kvůli mě domů spěchat.
tak ja jsem out…musim byt taky odpoledne doma,takze pojedu asi dopoledne sam…