zdarec olomoučáci, nejel by někdo v případě pěkné počasí na POHODOVOU vyjížďku? budu po drásalovi, takže jen pohoda, klídek, pivko…
někam směr Pohořany, Jívová atd.
zdarec olomoučáci, nejel by někdo v případě pěkné počasí na POHODOVOU vyjížďku? budu po drásalovi, takže jen pohoda, klídek, pivko…
někam směr Pohořany, Jívová atd.
jé to je škoda,ale my na drásalovi zůstáváme i přes pondělí :(
Když nezasáhne nějaká vyšší moc, tak se mnou můžeš počítat;) Dávám do diáře
Zase špatné datum,budu po 24 v Bystřičce.Jindy bych určitě vyjel.
To já taky, ale už to bude týden;)
viz petryk, to je hodne spatna vymluva :)
No jo jsem nekoukal na datum:-) Budu v práci,otroci v obchodech musí prodávat:-(
v kolik by se vyjíždělo? pokud po 15.30 tak bych vás mohl čekat na kopečku, svezl bych se na kole do práce
no to netusim, ale navecer jedu do prahy, takze spis pres den.
bože já jsem debil, 6. července je svátek… dobrý, nic, to v práci nebudu. už mi asi hrabe.
už se nám to blíží, šup nahoru :-)
v kolik a kde sraz?
po obede na kopecku? jeste upresnime.v podstate jsem flexibilni.
Ještě pořád s tím počítám:) I když hrozí, že pojedu na pevňáku, protože 24ka dala celopéru celkem zabrat…
ber 29", ať tam nejsem sám za exota s velkýma kolama :-D
uvidíme, dneska chci trochu servisovat…
ja budu davat dohromady bajka ze starych dilu na jezdeni v praze, takze ho mozna pojedu projet, jestli ho dam v nedeli do kupy.
bystricka musela byt porod v tom bahne. a gratuluju k umisteni, bedna utekla tesne :))
Včera jsme to zrovna do noci rozebírauli u klobásek a steaků a vlastně to byla celkem pohoda. Trať byla těžká, ale hlavně že bylo v noci teploučko. Na bednu jsme neměli, i když jsme v noci chvíli jezdili třetí. Nejsem na tom zdravotně úplně ideálně… Jinak včera proběhla očista a zběžný servis a vypadá to jen na výměnu lanka a bovdenu, řetěz OK, i když se moc netvářil:)
u klobasek je to zpětně vždycky pohoda :) v sobotu jsem na vas myslel taky u grilu a u piva, zrovna byla bourka :) jak se trapite.
tak co?
navrh – sraz pred zoo 14:00 (pripadne lehce driv)
Nemělo to být někdy kolem oběda? Původně? :) Já bych nejradši vyjel už někdy ráno, o půl šesté mám lekci v Helpu, tak bych to rád nějak stihl…
domluveno zitra 13:00 pred zoo. budem tam s petrykem. kdo bude chtit, tak prijedte.
budu tam
Jdu vyzkoušet, který kolo funguje víc:)
no to jsem zvědav co dovezeš :-D
já přijedu na strašné leštěnce, včera jsem dvě hodiny pucoval :-D
uz jsem se ptal petryka, zkusim jeste tebe:) nemas nahodou doma prebytecnej bajkovej saltr? jestli jo a nepotrebujes ho, odkoupim! potreboval bych dostavet zimaka..
pozdě ale přece. jeden mám, dovezu ti ho
Já posnažím taky dorazit.
pánové, díky za skvělej pojezd a na to, že jste na lemřičku čekali u každé vrby…
No, já jsem to pak musel napálit, abych stíhal a stejně to bylo tak tak. Během jízdy domů jsem zvedl průměr o 3,9 km/h :) Ale pěkné to bylo, hlavně ten kořenový výjezd.
v pohode, objevili jsme dobry novy stezky co :)
JJ supr trasa, až bude trochu míň bahna tak zas něco zkusíme :-)
trochu jsem poreferoval na blogu
ty chodníky kolem kopečka a radíkova byly super