ahoj,rok se sesel s rokem a moje obstarozni luizy uz zacinaj dosluhovat tak zacinam resit novy brzdy..Procetl jsem tu o nich asi vse ale odpovedi sem nenasel a navic to asi potrebuju slyset jeste jednou.Takze shanim brzdy na XC/enduro s ohledem na vahu a hlavne kratkym chodem,zadna houba.Proc se na to vlastne ptam je pomer cena vykon.Takze: Shimano XT: plus-jednoznacne nahradni dily a spolehlivost, minus-nonexkluzivita,hlinikovy dost neergonomicky paky a pomerne obycejnej brzdnej ucinek cena cca 4500kč
Avid Juicy 7 (carbon) plus-cena,spolehlivost a hlavne padnouci paky do ruky minus.hmotnost,nemam je rad..,cena 45% cena cca 5000kč
Magura Luise carbon plus-brzdna ucinnost bezkonkurencni,karbonovy paky minus-u starsich magur problem kdyz se sjedou moc desticky tak pistky nejdou zpet, cena 10tis kc
Magura Marta SL(mozna gold) plus-design,vaha,jednoznacne brzdna ucinnost,moje oblibeny,karbonovy paky a uzasne tvrdej chod minus-cena,prehrivani se standartnich kotoucu cena 12tis kc
no v celku zatim rozhoduju mezi martama sl a XT a sem spis naklonenej k XT hlavne kvuli cene.Ale zase ty magury maj uzasnej tvar paky ktera je navic karbonova(moje uchylka:) a hlavne brzdej fakt super Btw nevite nekdo realnou vahu tech shiman???