Zdravim vsechny potrebuji pomoc, starsi model LX prehazovacky ma gumove tesneni jak je vedeni lanka viz. obrazek. Potreboval bych to sehnat, predem dekuji za info a omlouvam se to tady proste sdeluji… :-) za rozumnou cenu Prerov
Zdravim vsechny potrebuji pomoc, starsi model LX prehazovacky ma gumove tesneni jak je vedeni lanka viz. obrazek. Potreboval bych to sehnat, predem dekuji za info a omlouvam se to tady proste sdeluji… :-) za rozumnou cenu Prerov
Ja jsem ho sundal, ponevadz jedinou funkci kterou plnilo bylo uchovavani spiny na tom stelovacim sroubu ;)
ale ma to svoje vyhody… :-)) ja bych ho bral
Zrovna tuhle prehazku asi budu ted co nejdriv kupovat, XT jak jsem chtel puvodne rusim, kdyz mi s tim koleckem avid radi i v totalnich srackach jak byly v nedelu na hostynkach prastara deore co ma vakl skoro centak, tak mi LX bude stacit. A to tesneni tam s tim koleckem budu mit naprd.
já jsem nakonec přišel na to že mnohem lepší je tohle www.bike-forum.cz/…29072908.jpg v pravo dole-AVID. a žádné gumové těsnění od té doby nepotřebuji.Jinak dřív jsem používal takovou gumou utěsněnou koncovku na bowden od aligatoru-ale musel jsem ho ještě zkrátit.
vim co myslite :-)
mě přece nemusíš vykat.
ale ja to myslel obecne pro vsechny co me nabízejí ten AVID vlku jinak tykacka :-))))) nech to plavat
aha ok.
Takové těsnění se sehnat v krámě snad ani nedá, ale dá se tomu pomoct úpravou prachovek co jsou na lanku V brzd mezi čelistmi (Avid, Shimano). Nebo upravit prachovky na řadicí bowdeny. Ty se sehnat dají. Ale funkce toho těsnění je spíš morální, bordel se tamtudy do štelovacího dutého šroubu dostává taky.
mam tam tu z v brake a funguje dobre