Jáký máte názor na na nákup karbonového stršího kola ORBEA? Mám se bát pár let staršího rámu nebo na tomto materiálu moc čas nezanechává stopy.
Jáký máte názor na na nákup karbonového stršího kola ORBEA? Mám se bát pár let staršího rámu nebo na tomto materiálu moc čas nezanechává stopy.
sice se nevyznám v silničkách ale myslím si že neuděláš spatně ale podívej se na rok 2013 nebo 2012 a jaký máš rozpočet
mam 35 000 kč, ale u našeho obchodnika sem se domluvil na splátky bez navýšení takže pohoda a komponenty si můžu vybrat a rám ma doživotní záruku aspoň
Ahoj, jezdim na nem asi 3 roky a jsem s nim spokojeny. Taky jsem ho kupoval mirne jety a vse v pohode. Rocne na nem najedu cca 8tis. a dotedka jsem na nem nic nemusel menit krome nekolika sjetych plastu,retezu a omotavky.Dal jsem tam jen jine kola, protoze ty shimana co tam byly, byly docela tezitka. Takze pokud ho muzes mit za dobrou cenu tak bych do toho sel, jedine co bych byt tebou vymenil, jsou ty Vittorky. Treba za Continentaly 4000s nebo neco podobneho, ten rozdil je az neuveritelny.
super potěšili jste mě velice a kola tam budu mit
http://www.kupkolo.cz/…h-r501_z263/ nezdaji se být tak hrozný a plaste mi tam dá
http://www.kupkolo.cz/…700×23_z801/
jen pumpičku ještě řeším
Já myslel,že tam jsou ty Aksia..
ne tam mi dava na výběr ze dvou druhů kol a počítal jsem to že obě kola budou mít ± 2,74 kg komplet teď mám na starém váhu 3,5kg tak snad to bude lepší
Vůbec bych se toho nebál.Komponenty kvalitní,kola solidní a jako bonus to,že rám je vyrobený ve Španělsku a silniček Orbea u nás moc nejezdí.Jinak karbon časem vlastnosti nemění,alespoň jsem o tom neslyšel..
Tim spanelskem bych si jistej nebyl Highend carbon frames are made in Asia and “finished” (i.e., painted) in Spain..
Tak jsem se mýlil..
no jo ale číňan umí udělat dobré i špatné podle ceny takže toho se nebojím. A taky je tam španělé museli na tom naučit aby to uměli.
Ja se vubec ke kvalite atd nevyjadroval, pouze jsem poupravil to o puvodu ramu ve Spanelsku.
Však jo..Já to,že se rám dělá v Evropě beru pouze jako benefit.Sám mám Focus a rám je taky z Asie.
a co maš za model
a uz jsem se podíval promin pekny kousek
Díky :-)