Ahoj. Nevi nekdo kde se na packach da nastavit aby chodily jen na dvojplacku?
Ahoj. Nevi nekdo kde se na packach da nastavit aby chodily jen na dvojplacku?
ze spodu těch páček, bude tam 2–3
tak jednoduchy to neni, sou tam tri sroubky ktery kdyz odsroubuju tak se cela packa rozsype
nic nerozebírej,to tam musí být nebo je tam takový plastový šroubek.Jestli to tam není,tak se to nedá přepínat.
Neni nad to vyfotil uplne jinou packu:)
ano máš pravdu,je jiná,myslel jsem že když jsou tyto páčky určené na 2 i 3 převodník tak že by tam mělo být takovéto přepínání ze spod páčky. Jen jsem poslal fotku,jak by to mělo vypadat :-).Vypadá to že se páčka nastavuje na 2 či 3 převodník jen na seřizovacích šroubech na přesmyku. tož až se to podaří,možná i něco najde na youtube.
Mezitim jsem to docetl az do zdarneho konce:)
U shimana prisli na to, ze je to zbytecnost a stoji je to prachy navic, takze lidem napisou do manualu aby to udelali tak, jak se to delalo cely roky, kdyz chtel clovek pouzit dvoupilu..
:))
:-D
Nikde nic.
jestli se dobře na to dívám,tak to je páčka řazení přehazovačky a to přepínání 2–3 je jen na přesmyku.
Mas pravdu. Vyfotil sem pravou. Ale ta leva vypada stejne.
je to páčka na troj převodník. kdybys to chtěl předělat na dvoj převodník tak musíš vyměnit i páčku na přesmyk.
presmyk mam tento http://www.koloshop.cz/…esmykac.html#…
packy zde http://www.koloshop.cz/…-2-3x11.html
vsechno uplne novy, zadny bastleni, melo by to fungovat ale proste to tam neni a nikde v zadnym manualu se o tom nepise, proste past.
Dik za tvuj cas.
Vobrázek
Dobre si zagooglil, ja to nenasel. Takze je to vlastne v poradku, ted se stim budu muset jeste smirit. Dekuju
A čemu to má vadit?
Tak mohlo by se stat ze bych to pretah a spad retez?
Na to snad máš dorazové šroubky na přesmyku ne? Já vozím dvojplacku na trojpačce už nějakých 12 let, a tohle se mi nikdy nestalo.
Pravdu díš :-)
Když nastavíš správně horní doraz smyku, tak nic nepřetáhneš a řetěz nemůže spadnout. Ani nebudeš vědět, že je to taky na trojplacku.