Mají tam nějaké cyklověci: světla, sedla, batoh, oblečení, nářadí apod. www.penny.cz/…7_624444.pdf
Mají tam nějaké cyklověci: světla, sedla, batoh, oblečení, nářadí apod. www.penny.cz/…7_624444.pdf
od pondělí 7. dubna maji zase nejake cyklo veci v LIDLu :) zdaj se vam ta pumpicka, respektive hustilka pouzitelny? :)
no mě se zamlouvá tu pumpička, myslím, že na takové to domácí foukání by mohla stačit, ne?
To nářadí vypadá moc pěkně. Pokud mě zrak nešálí, tak slušná nýtovačka, bič, stahovák na kliky, klíč na misky, kazetu… Pro někoho, kdo zakládá domácí dílničku fakt super.
dneska se jdu podívat na tu vestu, ale tipuji, že v jediném penny ve městě už asi nebudou
Včera (7.4.) měli vesty nejrůznějších velikostí v Penny v Benešově. Byla jsem si tam koupit sváču a při té příležitosti koupila za 179,– běžecké elasťáky. Za ty prachy nemaj chybu.
akci maji i v tescu, docela mě zaujal camel 6 litru (2 rezervoár) za 199 Kč…
no, dneska jsem jej koupil manželce a vypadá hodně dobře a má par vychytávek. Rezervoár je naprosto stejný, jako v mém batohu Loap, za kterej sem vysolil 4× tolik. Samotný rezervoár je v tescu za 149,–
takove akce budou mit vsude,,skoro vsude.Protoze vi ze jim to lidi budou kupovat.Rano si chodim kupovat svacinu a piti do cestou na bus do skoly do penny a v pondeli o ctvrt na 8 tam byla pulka toho,,sem si koupil rukavice za cento gelovy a celkem v klidku
skoro liduju, že jsme tma dneska neskočil, bůh ví, kolik toho budou mít.. ale díky za osobní zkušenost, třeba budu mít štěstí
Jo, dneska jsem ho taky pořídil. Poslední – sundali ho z reklamního panáka :-D Jinak vypadá dost solidně. Zipy v pohodě i švy jsou dobrý. Za dvě stovky fakt krása. Ještě jsem žádnej camel neměl, tak jsem zvědavej, jestli to na něco bude :)
do psí máteři,t y seš z libčic, tkaže počítám, že si mi vykoupil tne poslední v kralupech… :)
Cha, čekal jsem, kdy se ozveš :-D Neboj, kupoval jsem v Tescu na Národní třídě v Praze. Snad v Kralupech ještě maj…přeju hodně štěstí v tlačenici :D
promiň, žes musle čekat dlouho, byl jsem na pracovním obědě ;-) a díky
Luxusná farba. :)
Teď nevím, jestli v tom byl sarkasmus nebo ne :-)
V Brně jich mají ječtě dost. Normálně bych si toho asi ani nevšiml.Dík za tip.
ječtě=ještě
rádo stálu. já nakonec v Kralupech chytil jeden z poslendích tří, ale udělali jsme se ženou chybu – protože mám doma batoh s přípraovu na hdrovak, koupili jsme jeden batoh a k tomu jeden vodní vak – ten samostatnej vak ale neni zdaleka tak dobrej – má hadičku dole jen naraženou na čepu, hůř se z toho pije, ale má větší plnící otvor… takže radši kvůli vaku koupit celej báglík, je to jen o 50 korun víc
Byl sem tam 4.4. ve velkým i malým Tescu, ale už neměli :(
Tak zkusím dneska v Baumaxu, maj tam za 299
Tak od 4.6. budou camely zase v akci. O par korun draz – tusim 269?
tak jsem včera koupil tu velkou lidlpumpu za 199 a celkem dobrý. je to kovový a fouká to krásně. i do silničky jsem v pohodě nacpal 7 barů. Akorát se to musí hned rozebrat, zbavit píst a vnitřek nějakýho písku a namazat vazelínou:-)))