Při pročítání vláken fóra se mi připomnělo pár nepříjemných zážitků se psy. Tedy případy, kdy jsem jel na kole a najednou cosi v dáli zaštěká, já spomalím a za chvíli se stávám mistrem světa v otáčení kola a rychlostí rozjezdu se psem za zadkem jsem dosáhl maximálních rychlostí.
Už mě jednou pes kousnul a to tehdy šlo o dogu, která byla na naší rodné vesnici a bohužel majitel si neuměl psa ohlídat, když jsem projížděl kolem jejich domu, čokl vyvrátil branku a kousnul mě. Kamarádi prchali a já jak malé dítě volal o pomoc, přičemž čokl mě pustil a pak jenom dozíravě štěkal, zatímco já jsem se sebral s kolem rychle pryč.
Další zážitek jsem měl nedaleko Vesce, což je poblíž Kozákova a tehdy jsem vjel na samotu na MTB a najednou jsem si všiml, že cosi štěká a tak jsem zastavil a sledoval, a dop..e, běželo za mnou stádo malých psů, kteří vypadali, jako by mě samou radostí ukousli hlavu.
Ujel jsem jim, ale ten nejrychlejší z nich mě prohnal natolik, že jsem se vážně divil, že mi nespadl řetěz v tom terénu, který jsem jel. ;-/
Jaké máte zážitky vy?