Ahoj všem,
už tu jedno podobné téma mám, před pár lety jsem ladil klukovo pidikolo Author Cosmic 20. Překvapivě kluk roste a tak jsem mu loni k narozkám poskládal RB CRR K.I.D. (aktuálně přeznačeno na KID 260). No a Kosmika podědila holka. Jo, je to furt super kolo, ale… ale holka je o přecejen o fousek slabší a bojuje s řazením, nepřepere otočnou rukojeť. Sice náme inverzní hazku, takže do kopce si odřazuje sama, ale z kopce musíme zastavovat a házet jí tam těžší kvalty, což je otrava :-(.
Takže jo, máme tu zástupnej problém, kterej mě nutí jít do novýho kola ;-). Jo, zima se blíží, bude to super projekt na dlouhý večery. Taky bude mít holka 6tý narozky a zaslouží si jen svůj bajk… zatím jen dědila a dědit bude i nejspíš dál. Paralelně, když letos na jaře RB vyrukovalo s fotkou prototypu malýho princess-kola na 24" ráfkách, tak jsem hned do RB psal, že vemu i prototyp, když nebude sériovka ;-).
Karty jsou rozdány, šuplíky plný různě pokoupených komponent, set RB rám+vidla je doma, takže pomalu se připravuju na skládání… mám kupu nápadů, co teď udělat trochu jinak nebo lépe.Takže jdu opět s kůží na trh.. jednak se podělit o to, co jsem zjistil, druhák si vyslechnout, že jsem třeba šílenec, nebo jakoukoliv jinou kritiku či další nápady :-)
Zbytek postupně, aby se to dalo číst, už jen přidám malou anketu pro pobavení :-)