Dobry den … na svém kole mam plast 26×1.95 a chtel bych se zeptat jestli na stejny typ rafku půjde i plášť 26×2.10 Děkuji za odpověď. =)
Dobry den … na svém kole mam plast 26×1.95 a chtel bych se zeptat jestli na stejny typ rafku půjde i plášť 26×2.10 Děkuji za odpověď. =)
Bud bez obav. Pujde.
v pohodě. Mám na normál ráfku plášť jako od mopedu. Vpředu funguje skoro jako odpružená vidla
Díky,ještě bych se chtěl zeptat jestli máte zkušenosti s pláštěm ,,Schvalbe SMART SAM,,
Se Smart Samem zkušenost nemám, ale jestli ještě nejsi stopro rozhodlej tak já kopu za Nobby Nicy… ; )
Co takhle hledat, v historii je toho tady o SS spousta. Více lidí to tu vozí nebo vozilo v kombinaci NN/SS nebo Albert/SS (já vozil Albert/SS cca 3,5tis. km).
Ovšem stejně jsou pro 09 rok přepracované (už jsou také třísměsové jako NN a RR, pár gramů dolu, místo alpencross verze je double defense, atd.), takže zkušenosti s novými ti těžko někdo řekne.
no na ten rafek je ale z 2.1 maximum je tos ice faj ale nekdy amam pocit ze to vyskoci :-) rdasi do stejnych ignitoru co mam pujdu prostirok do 1.95 zptaky
He? (nemtudom)