Zdravím,
uvažujem nad kúpou CS400, akurát ma zaujíma koľko vydrží to čidlo rýchlosti keďže ho treba meniť. Na polar webe som vyčítal že pri dennom používaní po dobu 1 hodiny vydrží až 5 rokov. Tak sa pochváľte koľko vám to vydržalo? :)
Zdravím,
uvažujem nad kúpou CS400, akurát ma zaujíma koľko vydrží to čidlo rýchlosti keďže ho treba meniť. Na polar webe som vyčítal že pri dennom používaní po dobu 1 hodiny vydrží až 5 rokov. Tak sa pochváľte koľko vám to vydržalo? :)
No som zvedavy,kto tu ma Polar na biku 5 rokov :-)
no vsak ale ide mi prave o to ci niekomu sa nevybil hned po roku..
no, 5let ho fakt nemám, vozím čidla na více kolech, ale nejvíc času to čidlo pracuje na silničce cca 6tisíc km/ročně – koupil jsem „prý“ rok používané čidlo na bazaru, jezdím ho skoro 2roky ve výše zmíněném objemu a stále funguje = neboj, vydrží dlouho:-)
Pozn. pokud při skladování kola se Ti kolo s magnetem ve výpletu natočí tak, že magnet bude v těsné blízkosti čidla, obával bych se sepínání čidla a jeho vybití, takže si hlídám jak kolo skladuju…
super, takýto príspevok som si predstavoval :) si ma potešil ;)
CS400 nemám vůbec. CS100ku nejstarší kus už téměř 5 let ale mám. Jak to mám ale stejně jako black.horse na více kolech, tak mi drží i to nejstarší čidlo.
A výdrž už nezjistím, protože jsem přešel na CS600 a tam mám zase najeto prd (půl roku), takže tam nemůžu hodnotit vůbec.
Natočení kola, aby se nevybil vysílač jen stáním na místě, si také hlídám.