Protože zvažuju od jara měřit i watty, koukám se po novém budíku. V úvahu připadají pouze dva výše uvedené. Chtěl bych se zeptat, jestli v praxi někdo nezkoušel oba dva. Na testování teď mám Polar. Zdá se, že za poslední rok udělal docela velký pokrok co se týká funkcí. Ale přeci jenom bych chtěl slyšet názor i někoho jiného.
U Polaru hraje plus cena – počítám, že ho můžu pořídit kolem 5–6 tisíc. Dál se mi docela líbí velikost – Garmin se mi zdá moc velký (subjektivní dojem). Proti je absence ANT+ pro powermetry. Další funkce co má, mi vyhovují – navigace na trase, trvalé podsvícení, vcelku spolehlivý přenos dat, export do Stravy a Trainingpeaks…
O Garminu toho moc nevím, v praxi jsem ho nezkoušel. Počítá, že problémy s přesností GPS už taky vychytali. Chtěl bych variantu Perfomence, tj. s hrudním pásem.
Máte také někdo srovnání Polar Flow vs. Garmin connect? Co se týče plánování tréninku, vyhodnocení a ty funkce co hlídají třeba regenaraci …
Oba dva budu používat převážně na kolo (70 %) a běh, běžky, plavání (ten zbytek).
díky za postřehy