prosím o pomoc,shaním náhrádní kalíšky do ráfku 819, se mi dva nějak zničily a nemůžu je nikne sehnat, a kolo stoji ve sklepe:-(a v sobotu závody, nemáte někdo? třeba ze starého ráfku…diky moc, stačí dva kusy
prosím o pomoc,shaním náhrádní kalíšky do ráfku 819, se mi dva nějak zničily a nemůžu je nikne sehnat, a kolo stoji ve sklepe:-(a v sobotu závody, nemáte někdo? třeba ze starého ráfku…diky moc, stačí dva kusy
přijedu si pro to,nejlepe praha a okoli, ale klidne i postou, zapaltim, chci hlavne jezdit
Tak to jsem jeste neslysel,ze by nekdo shanel kalisky do rafku:)Pokud bys je vyndal ze staryho rafku,tak cim bys je pak „prinytoval“ zpet?jak jsi je moh ztratit, bez toho aniz bys je vytrhl z rafku?
Ted jeste koukam ze 819ka je bezdusova.To jsi myslel ty z vnejsku?
? Foto…
no věřím,že to působí dost kuriozne:-), jo ty z venku, oni tam jsou totiz normalne našloubované-tak jdou vyměnit, nevím jek , ale dva ty kališky se mi natrhly, v zavitu..tak jsem je pak i se zbytkem vyšrouboval
Mavic servis centra by to meli bezne mit.Daleko od prahy nejsi,tak treba rovnou dovozce.
jojo, uz jsem volal Kernovi a musi to objednat:-(, tak jsem si na to vybodl, a koupil dnes nahradni ojeta kola, sice investice, ale na dlouho:-)
on ale dovozce neni z prahy :-)
No vidis, ja doted zil v tom, ze kastar jsou prazaci:)