zdravim, nemate někdo tipy, kde sehnat samostatny ZADNI rafek MAVIC CROSSMAX SL DISC 2007, střibrny, 24 děr, se závity? loga ma gravirovane,nejsou to samolepky,jako u dřívější verze 2006
zdravim, nemate někdo tipy, kde sehnat samostatny ZADNI rafek MAVIC CROSSMAX SL DISC 2007, střibrny, 24 děr, se závity? loga ma gravirovane,nejsou to samolepky,jako u dřívější verze 2006
Co takhle zkusit dovozce?
kastar je zabity,to už zkoušel i znamy se svym rafkem SLR.anebo je jiný dovozce? tady v tom mam někdy chaos,kdo je čeho dovozcem :)
To se mi nezdá, řešil jsem přes ně náhradní ráfek docela nedávno.
Tak tak a na objednavku dovezou v pohode, ale chvilku to trva
nevim no.zaleži třeba i na tom,jestli to byl klasicky rafek,anebo ze zapletenych kol
Samozřejmě, že myslím ráfek na X-maxy.
Pokud ten Tvůj známý není oficielním TECH DEALERem firmy MAVIC , pak se není čemu divit, že ráfek nedostal. Obchodní a servisní podmínky se značně zpřísnily v celé společnosti firmy SALOMON , kam MAVIC spadá. Pokud ráfek seženeš mimo firmu KASTAR a jejich vyškolené servisy , vybavené originálním nářadím , pak nebudeš mít možnost uplatňovat záruku , která je nyní prodloužena na 36 měsíců.Nové smlouvy jsou nekompromisní.
jak pise hnoj, zkus dovozce -kastar… nikde jinde asi nesezenes…
Ahoj zkus miloše fišeru v kolíně vozí to z venku chvíli to trvá ale sežene
Jo to je problem, Kastar je fakt pruser. Nejsou schopny drzet ani zakladni material…
mohu potvrdit.na podzim kontakt, že oprava není žádný problém(prasklý ráfek).v červnu posláno kolo Crosm. enduro disk k nim, po dotazu kdy můžu kolo čekat odpověď , že nemají dráty.Před cca 14dny prý naskladněno, dnes odpověď, že nemají dráty:)
Chce to asi trpělivost.
Je ale fakt, že ty moje kola jsou z r.2007, a jinak na email reagují.
já měl po reklamaci prasklýho ráfku na ST nový za 4 dny doma
asi jsi reklamoval nová kola, to asi šlo rychleji.u těch starších je asi fakt problém.
Někdy prostě něco hned nejde, to chápu, ale jsem radši, když dostanu info typu -nemáme, budete bohužel 4 měsíce čekat- než dostávat dokola odpověď – Mavic nám nedodal-.
loni zrusenej rafek ST 08, cca do 4dnu byl u mne…
je ale otazka, co by se stalo kdyby clovek chtel napr. rafek SL 06…
Ten asi budu chtit, napisu zkusenost az ho budu mit.
Jen jeste nevim, jestli nebude vyhodnejsi postavit komplet nove zadni kolo.
roud pode mnou to bere coby flame, nemyslím, že na Kastar nějak ůtočím, jem konstatuji, že je třeba počítat s delší dodací lhůtou.
neberu to jako flame jen říkám že i když jim občas něco trvá zatím vždy nebyl problém s domluvou
jj, hoj!
a co tady? http://www.bikeonlineshop.at/…h_result.php?…
tvari se ze toho maji dost:)
A´t tu kastar pomlouvá kdo chce jak chce (je pravda že skladem maj prd) tak stačí jim napsat domluvit se objednaj a seženou osobní zkušenost